Na tohle má opět každej jinej názor. Já jsem FTFka nikdy neřešil a bylo mi víceméně jedno, jestli při absolutním chaosu eventovýho xTF huntu máme FTF, TTF nebo 10TF. Samostatný čistý FTF mám jedno - kdysi dávno útěkem půl kilometru v desetistupňovým mrazu přes zamrzlý město.
Protože ale chápu, že někdo to FTF bere vážne, tak považuju za férový FTF prvního nálezce po publikaci, a to takovýho nálezce, kterej až do publikace o keši nevěděl. Cokoliv před publikací je prostě předpublikační BF, betatest, nebo jak jsem to pracovně nazval já, ZTF (Zero to Find)

A když už nějakou keš takhle předpublikačně z Matrixu vybrutím (zatím mám takhle dvě, ale obě najednou), loguju to někam mimo hlavní prostor logbooku, ideálně hned vedle oficiálního betatestera, jasně tam napíšu ZTF/Betatest, nic z keše neberu ani tam nic nedávám a dávám extra pozor, aby se keši nic nestalo. Prostě proto, že jsem tu navíc, dobrobolně jsem se připravil o možnost FTFkovat (což mi nevadí) a dobrovolně jdu bez hintu a bez listingu hledat keš, která tam nemusí bejt, může bejt nedodělaná a taky nikdy nemusí pípnout (což by mi udělalo bordel v pořadí).
bender-king napsal/a:
Neni to prave FTF, to ale snad nikdo netvrdi, je to takova dalsi paralelni hra - muzeme tom rikat treba nevyzadany betatest ( jak to nazval Lugia010719d1
)
Tohle nebyl můj vynález, to vymyslel jinej ZTF kolega, kterej tam psal doslova "nevyžádaný BetaFest"

A byl tam den přede mnou, takže pokud by existoval nějakej paralelní "ZTF závod", pravděpodobně by vyhrál.
Všechno je to o rozumu a schopnosti udělat kompromis.
Když už tu vlastnost gc.com jdete využít a užít si trochu toho předpublikačního tajemna, neserte úmyslně chronický FTFkaře.
Pokud jste FTFkař, tyhle předpublikační trotly ignorujte.
Pokud jste kdokoliv, komu se tahle chyba v Matrixu nelíbí, tak prostě spamujte GroundSpeak, ať to konečně opraví, ať už je konečně klid a celý tohle vlákno zapadne v historii jako všechny další diskuze, kde se někdo hádá o tom, jak se maj správně hledat plastový krabice za okapem nebo v pařezu (čest vyjímečným keším

)
Je to jen hra a každej ji má takovou, jakou si ji udělá.