Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#621 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 10:58

JolaLuba napsal/a:
Kolik máte poměr vloženo/publikováno?
...

U mě 12/4
  • 0

#622 Ladvanice

Ladvanice

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 406 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 11:00

KOukam, že se budete předhánět kdo dá vetší špek...pripomína mě to mysterky :D kdo vejš. Ale tiskařovka 2 byla na 1 klik alespon tak ;).
  • 0

#623 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1317 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 11:04

Milancer napsal/a:
Některé prohlížeče si údajně pamatujou, co se nejčastěji prohlíží a hledá. Podle toho pak upravují výsledný obsah hledání a hlavně reklam. Nemám to nijak ověřené ale vůbec bych se tomu nedivil. Nevíte o tom někdo něco?

Není to fíčura prohlížeče, ale fíčura strýčka googla (a nejen jeho) - viz
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#624 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 11:08

Milancer napsal/a:

Slanecek napsal/a:
Tak jsem se obavala, ze to bude muj druhej Tiskarov a ne. Mam radost. :)
Jinak vam blahopreju, pokud na vas vykukujou takovyhle otazky, mne google nabizi spis sebevrazdy. Na jakykoliv dotaz. Ma evidentne individualni pristup ke kazdemu hraci.

Některé prohlížeče si údajně pamatujou, co se nejčastěji prohlíží a hledá. Podle toho pak upravují výsledný obsah hledání a hlavně reklam. Nemám to nijak ověřené ale vůbec bych se tomu nedivil. Nevíte o tom někdo něco?

Gugl to dělá určitě. Nás se po nějaké době co jsme vybírali foťák furt nabízel s foťákama ptal se "stále vybíráte foťák?" Bohužel i poté co jsme ho koupili, to už se nějak nedovtípil :).
A myslím, že jsme ho teď poněkud zmátli tím hledáním hradů, soch, patníků, cedulí, josífků a jiných kravin :D:D:D
  • 0

#625 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 615 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 11:38

JolaLuba napsal/a:

Ale taky mě napadlo, že některé fotky jsou už stejné, viz sochy na Vysočině- kde už je teď 4!!!!

Nojo fakt, dokonce už 4 ... protekcéééééé !!! :):)

A to nemluvím o pěti fotkách z jednoho nejmenovaného náměstí jednoho nejmenovaného velkého města... (nemluvím o Praze) to je taky protekce!!!
  • 0
www.povetrnik.cz

#626 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 11:41

Proboha. Nikdy jsem nebyla fanda cerny kroniky a nic takovyho nevyhledavam. U fotaku to chapu, ale ze mi za techto okolnosti nenabidne Tiskarov, to povazuju za spiknuti. :)
  • 0

#627 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 11:52

JolaLuba napsal/a:
Chápu, že je to zahlcený a musí se spravedlivě vybírat, pak ale nechápu proř např. teď už třetí fotka sochy ze stejnýho ranku ? :-o to mi nepřipadá moc vyvážené

Už na začátku jsem se tu ptal na přesné požadavky na fotky pro zveřejnění a myslím, že by bylo třeba tu otázku obnovit.

1. postřehl jsem, že doporučený minimální formát 505×380 px nesedí na body přesně s poměrem 4:3, ale to je drobný detail.

2. myslím, že publikace fotek a komunikace s jejich dodavateli docela vázne, schází nám například informace, kolik obrázku je nyní ve frontě.

3. je příjemné, když hledání spočívá v nalezení té správné webové stránky a pak už zoomování mapy, jako u té sochy, ale hledání to není :-(

Myslím, že by autoři měli zveřejnit, kolik fotek a snad i z jakých oblastí, čeká ve frontě. A je třeba více specifikovat, jak má vypadat vhodné foto pro nahrání.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#628 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:03

Ty sochy na Vysočině, to je pravda, navíc jsou všechny strašně hnusné. Krom toho mamuta, ale toho beru na milost jen kvůli Cestě do pravěku, který se mi díky ní nevím proč vybavil. Chtělo by to pustit tak stovku zaráz.
  • 0

*

#629 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:09

kolombo napsal/a:
3. je příjemné, když hledání spočívá v nalezení té správné webové stránky a pak už zoomování mapy, jako u té sochy, ale hledání to není :-(

na druhou stranu nevím, jak jinak si představuješ (v případě této hry) správné "hledání" ? .. samo mimo krajních případů profláklých objektů nebo že jsem tam náhodou byl a pamatuju si to, a nebo že náhodou něco uvidím ve fotomapě... Hledání tiskařova, pardub.lomu nebo zlín.klikatice je už naopak skoro opruz :) (ačkoli nalezení je o to větší radost..)
  • 0

#630 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:13

Skywalker napsal/a:
Ty sochy na Vysočině, to je pravda, navíc jsou všechny strašně hnusné.
Krom toho mamuta, ale toho beru na milost jen kvůli Cestě do pravěku, který se mi díky ní nevím proč vybavil.

To je věc názoru, nemusí se to líbit každému. Je to oživení krajiny, stejně jako jsou kapličky, křížky a třeba rozhledny.

Skywalker napsal/a:
Chtělo by to pustit tak stovku zaráz.

S tím souhlasím. Více fotek z různých oblastí a klidně s větší obtížností.

Více Tiskařovů, klikatých silnic a prapodivných staveb.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#631 lalos

lalos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:24

Zak máme zase vše hotovo :-) Taky bych byl pro publikovat tak jednu dvě denně, něco nastřádat a na víkend vypustit atomovku :-)
  • 0

#632 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:33

JolaLuba napsal/a:

kolombo napsal/a:

na druhou stranu nevím, jak jinak si představuješ (v případě této hry) správné "hledání" ? .. samo mimo krajních případů profláklých objektů nebo že jsem tam náhodou byl a pamatuju si to, a nebo že náhodou něco uvidím ve fotomapě... Hledání tiskařova, pardub.lomu nebo zlín.klikatice je už naopak skoro opruz :) (ačkoli nalezení je o to větší radost..)

No, rozhodně by to nemělo jít vygooglit napoprvé, podle obrázku.

Ideální je, když začneš pátrat v paměti a najdeš to tam. Já tam měl i to jezírko :-)

A zajímavé jsou neobvyklé pohledy, jako třeba ten včerejší, od paní Rejpalové.

Myslím, že by se to mělo dostat do stavu, kde ani lidé na čele žebříčku, nemají uhodnutý každý obrázek.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#633 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:34

kolombo napsal/a:
Více fotek z různých oblastí a klidně s větší obtížností.

mam dojem, ze prave tu obtiznost autori nechteji zvysovat, aby hledalo co nejvic lidi. napr 211 jsem jim tam pred casem poslal taky, ovsem s obtiznosti 4* - ale pritom pri trose premysleni nalezitelna.

a podle zebricku se mi taky zda, ze by to chtelo ztizit (uz jsem psal drive, ze to chce vic speku :)). kdyz se 11 lidi vejde do rozdilu 1 fotky ... pritvrdit a vic fotek :).
  • 0

#634 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:41

Souhlasím s Kolombem, žádné jasné věci, které google vyplivne hned. Metoda s pamětí je to, co mě nejvíc baví. Ono totiž paměť je strašná sviňa, ta mrcha ty informace vypouští jak se jí chce, stačí ji správně stimulovat :D ad sochy na vysočině2: je to věc vkusu, to nikomu neberu, ale prostě nemůžu srovnávat kapličku u cesty, která tvoří paměť krajiny s dvojokým betonovým emzákem, případně hraniční kámen se lvem a čímsi se vztyčeným údem na boku B) Chceme více špeků hubeňouři !!!
  • 0

*

#635 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:42

kolombo napsal/a:
To je věc názoru, nemusí se to líbit každému. Je to oživení krajiny, stejně jako jsou kapličky, křížky a třeba rozhledny.

hele ale ten rak je vazne... no.... branim se slovu kyc, ale nic jineho mi nepripada vystizne :). ty ostatni jsou slusne. i kdyz vana v pripade hrochu ... mnjo.
  • 0

#636 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:44

A kde se vůbec zadává obtížnot fotky? Při vkládání se na nic takového neptaj :-O ... Je pravda, že je v míře zprofanovanosti objektů hodně velký rozptyl a připadá mi, že ty jednodužší se navíc místně kumulují
  • 0

#637 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:48

JolaLuba napsal/a:
A kde se vůbec zadává obtížnot fotky? Při vkládání se na nic takového neptaj :-O ...

pri vkladani fotky ti to naposledy nabidne formular s vyzvou, ze k fotce muzes neco napsat, treba hvezdicky
  • 0

#638 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:48

JolaLuba napsal/a:
A kde se vůbec zadává obtížnot fotky? Při vkládání se na nic takového neptaj :-O ...

Je pravda, že je v míře zprofanovanosti objektů hodně velký rozptyl a připadá mi, že ty jednodužší se navíc místně kumulují

Chtělo by, aby ji předdefinoval autor fotky, ale v tuto chvíli asi jedině do textové poznámky. Ale pokud to nemá vliv na body, tak je to asi fuk.

Mimochodem, poslední fotku už jsem dohrával s textovou poznámkou, která by mohl doprovázet uhodnuté fotky.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#639 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:49

Skywalker napsal/a:
... Ono totiž paměť je strašná sviňa, ta mrcha ty informace vypouští jak se jí chce, stačí ji správně stimulovat :D

Obávám se, že nejen že nevím jak ji správně stimulovat, ale dokonce nemám CO stimulovat :D:D
  • 0

#640 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1317 příspěvků(y)

Publikováno 17 January 2013 - 12:54

Dain a Olik napsal/a:

kolombo napsal/a:

hele ale ten rak je vazne... no.... branim se slovu kyc, ale nic jineho mi nepripada vystizne :). ty ostatni jsou slusne. i kdyz vana v pripade hrochu ... mnjo.

Mně se zase nelíbí Hamroň a Mamlas, ono přijde na to, jak se kdo vyspí - a jakou míru kýčovitosti snese :)

Jinak souhlas s Vámi oběma, že pro zábavnost bude přínosné mít v každém kraji pár špíčků, abychom neměli všichni pořád 100%.
Sice bych nerad, aby se ve hře množily podjezdy, trafačky a jiné otravnosti, ale najde se určitě dost líbivých monumentů, jejichž lokalizace nebude zadarmo.
U jednoho obzvlášť fotogenického pořád čekám, až se protne můj volný čas a dobré světlo k tomu:)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama