Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#661 DangeMask

DangeMask

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 1:45

Poznejmisto.cz napsal/a:
P.S.: Nemáte něco pěkného z Karlovarského kraje? Zásoby použitelných fotek se povážlivě ztenčují… :-)

Už jsem tam něco málo posílal, ale jen co jsem našel na HDD a usoudil, že je hodno publikování... takže asi dva kousky :)
  • 0

#662 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1101 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 7:56

Poznejmisto.cz napsal/a:
P.S.: Nemáte něco pěkného z Karlovarského kraje? Zásoby použitelných fotek se povážlivě ztenčují… :-)

Jelikož jsem pár fotek poslal a nemám žádnou publikovanou, uvítal bych nějakou zpětnou vazbu. Třeba: "Tvoje fotky stojí za h..., strč si je do p..."
Prostě, že z nějakého důvodu publikovány nebudou, abych se mohl příště polepšit.
  • 0

#663 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 615 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 8:21

7.1. tady Tiskař napsal, že ve frontě čeká cca 700 fotek. Řekl bych, že dnes to bude řádově o stovky víc. Denně jde ven cca 12 fotografií, takže než publikují právě tu vaši fotku, můžete se ještě dost načekat. Je jasné, že hodně jich bude odpad, ale i tak prostá matematika říká, že musí mít fotek na dva měsíce dopředu. Ta poznámka, že fotky docházejí se myslím týká Karlovarského kraje.
  • 0
www.povetrnik.cz

#664 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 8:28

Z Karlovarska jsem jednu fotku posílal, ale mezitím se tam objevila od jiného autora a musím uznat, že v o dost lepší kvalitě. Jednu ještě připravenou pro odeslání mám a zkusím probrat archiv, jestli nenajdu něco dalšího použitelného. Jinak asi není úplně nutné mít zastoupeny kraje přesně rovnoměrně. Karlovarský kraj je o dost menší, a tak je tam i o dost méně objektů vhodných k hádání.
  • 0

#665 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 10:51

Dnešní várka byla naprostá pohodička, bez nejmenšího záseku. Tak můžu jít chvíli v klidu dělat něco jiného. Včera jsem nad označkovanou boudou strávila celé odpoledne.:D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#666 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1317 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 10:55

Chtělo by to s koncem týdne zase nějakou trochu větší várku, jako přišla minulý pátek. Takhle není nad čím dumat...
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#667 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 12:39

PaWcz napsal/a:
Chtělo by to s koncem týdne zase nějakou trochu větší várku, jako přišla minulý pátek. Takhle není nad čím dumat...

No nevím, já pořád dumám nad tou kapličkou, minaretem, nebo co to kurňa je, ze včerejška a taky tiskařov II mi furt uniká :@. Pořád jsem nenašel tu správnou definici pro gúgl.
  • 0

#668 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 12:56

Skywalker napsal/a:
Chceme více špeků hubeňouři !!!

Právě jsem vložil dvě nové fotky, myslím, že by mohly do špekové kategorie patřit :) Tak se třeba někdy objeví...
  • 0

#669 Ladvanice

Ladvanice

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 406 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 12:57

davidb11 napsal/a:

PaWcz napsal/a:

No nevím, já pořád dumám nad tou kapličkou, minaretem, nebo co to kurňa je, ze včerejška a taky tiskařov II mi furt uniká :@. Pořád jsem nenašel tu správnou definici pro gúgl.

Tiskařov 2 neni žádný špek, protože jde vygooglit. ;)
  • 0

#670 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:03

Ladvanice napsal/a:

davidb11 napsal/a:

PaWcz napsal/a:

Tiskařov 2 neni žádný špek, protože jde vygooglit. ;)

To já vím, že to jde vygúglit. Já taky nepsal, že je to špek, ale že se mi nedaří najít definici toho co to je :P
Právě že v takových případech co jsem popsal musíš do gúglu zadat přesně to co to je, nebo je velká náhoda, že ti to na špatný dotaz vyplivne.
Ale boj nevzdávám. B)
  • 0

#671 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:06

davidb11 napsal/a:

PaWcz napsal/a:

Myslíš 206 ? Tak to byla vskutku detektivní práce, google jsem vubec nepoužil, nikdy jsem tam nebyl, nikdy jsem tu stvabu neviděl, nikoho jsem se neptal, žádnou databázi jsem nepoužil...pracoval jsem pouze stím, co bylo na stránce...muhehe
  • 0

*

#672 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:10

Skywalker napsal/a:

davidb11 napsal/a:

PaWcz napsal/a:

Myslíš 206 ? Tak to byla vskutku detektivní práce, google jsem vubec nepoužil, nikdy jsem tam nebyl, nikdy jsem tu stvabu neviděl, nikoho jsem se neptal, žádnou databázi jsem nepoužil...pracoval jsem pouze stím, co bylo na stránce...muhehe

Tý jo :o OBDIV!!??
Tak to půjdu taky prokouknout a uvidíme.
Já to cpu přes gúgl a pořád nic :(
Dík za tip, i když nevím, jestli mi k něčemu bude :P
  • 0

#673 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:16

jinak je to moc hezké místo a rád bych se tam někdy podíval
  • 0

*

#674 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:25

Skywalker napsal/a:

Tak tam jsem naštěstí byla, takže to bylo velmi jednoduché. A ve skutečnosti je to ještě hezčí .-)
  • 0

#675 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:33

A nejlepší je, že takových super míst jsou po té naší krásné zemi tisíce :)
  • 0

*

#676 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:34

Skywalker napsal/a:

davidb11 napsal/a:

PaWcz napsal/a:

No správný heslo pro googla - to chce, S nesprávným heslem se dá nájít jiná stejná stavba a u ní je správné heslo B)
  • 0

#677 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:43

Gresaci napsal/a:

Skywalker napsal/a:

Tak tam jsem naštěstí byla, takže to bylo velmi jednoduché. A ve skutečnosti je to ještě hezčí .-)

tipy na vejlet si rovnou vkládáme do vlastní gugl mapy i s obrázkem z Poznej a info, už jich tam máme docela dost..tahle boudička tam je též. Jak to všechno sakra ale stihnem uskutečnit?:D:D
  • 0

#678 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 13:58

JolaLuba napsal/a:
tipy na vejlet si rovnou vkládáme do vlastní gugl mapy i s obrázkem z Poznej a info, už jich tam máme docela dost..tahle boudička tam je též. Jak to všechno sakra ale stihnem uskutečnit?:D:D

To je to "Moje místa" v google mapách?
Na to už jsem jednou koukala, ale nějak se mi nedaří s tím pracovat.:( Ale hodilo by se to, je to dobrý nápad, ukládat si to i s obrázkem. Budu se muset popídit.;)

Je tady u nás opravdu spousta krásných míst, jen mít čas je všechna objet a prohlídnout.
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#679 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 14:02

Alf Gang napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

To je to "Moje místa" v google mapách?
Na to už jsem jednou koukala, ale nějak se mi nedaří s tím pracovat.:( Ale hodilo by se to, je to dobrý nápad, ukládat si to i s obrázkem. Budu se muset popídit.;)

Je tady u nás opravdu spousta krásných míst, jen mít čas je všechna objet a prohlídnout.

jojo moje místa jsou to..dá se tam dát obrázek, popis, název i ikonka na výběr je.
Kdybys potřebovala pomoci, ráda poradím, nakonec jsem se tím převčírem prokousala, s vydatnou pomocí Luboše, druhého já našeho nicku :) a hlavně, když jsme v nicku dva, dá se mapa i sdílet a doplňovat oběma.
  • 0

#680 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 18 January 2013 - 14:02

Alf Gang napsal/a: jen mít čas je všechna objet a prohlídnout.

a peníze :D:D
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama