Poznejmisto.cz napsal/a:
P.S.: Nemáte něco pěkného z Karlovarského kraje? Zásoby použitelných fotek se povážlivě ztenčují… :-)
Už jsem tam něco málo posílal, ale jen co jsem našel na HDD a usoudil, že je hodno publikování... takže asi dva kousky

Publikováno 18 January 2013 - 1:45
Poznejmisto.cz napsal/a:
P.S.: Nemáte něco pěkného z Karlovarského kraje? Zásoby použitelných fotek se povážlivě ztenčují… :-)
Publikováno 18 January 2013 - 7:56
Poznejmisto.cz napsal/a:
Publikováno 18 January 2013 - 8:21
Publikováno 18 January 2013 - 8:28
Publikováno 18 January 2013 - 10:51
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 18 January 2013 - 10:55
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 18 January 2013 - 12:39
No nevím, já pořád dumám nad tou kapličkou, minaretem, nebo co to kurňa je, ze včerejška a taky tiskařov II mi furt uniká :@. Pořád jsem nenašel tu správnou definici pro gúgl.PaWcz napsal/a:
Chtělo by to s koncem týdne zase nějakou trochu větší várku, jako přišla minulý pátek. Takhle není nad čím dumat...
Publikováno 18 January 2013 - 12:56
Skywalker napsal/a:
Chceme více špeků hubeňouři !!!
Publikováno 18 January 2013 - 12:57
Tiskařov 2 neni žádný špek, protože jde vygooglit.davidb11 napsal/a:
No nevím, já pořád dumám nad tou kapličkou, minaretem, nebo co to kurňa je, ze včerejška a taky tiskařov II mi furt uniká :@. Pořád jsem nenašel tu správnou definici pro gúgl.PaWcz napsal/a:
Chtělo by to s koncem týdne zase nějakou trochu větší várku, jako přišla minulý pátek. Takhle není nad čím dumat...
Publikováno 18 January 2013 - 13:03
To já vím, že to jde vygúglit. Já taky nepsal, že je to špek, ale že se mi nedaří najít definici toho co to jeLadvanice napsal/a:
Tiskařov 2 neni žádný špek, protože jde vygooglit.davidb11 napsal/a:
Publikováno 18 January 2013 - 13:06
davidb11 napsal/a:
*
Publikováno 18 January 2013 - 13:10
Tý joSkywalker napsal/a:
davidb11 napsal/a:
Myslíš 206 ? Tak to byla vskutku detektivní práce, google jsem vubec nepoužil, nikdy jsem tam nebyl, nikdy jsem tu stvabu neviděl, nikoho jsem se neptal, žádnou databázi jsem nepoužil...pracoval jsem pouze stím, co bylo na stránce...muhehe
Publikováno 18 January 2013 - 13:16
*
Publikováno 18 January 2013 - 13:25
Skywalker napsal/a:
jinak je to moc hezké místo a rád bych se tam někdy podíval
Publikováno 18 January 2013 - 13:33
*
Publikováno 18 January 2013 - 13:34
No správný heslo pro googla - to chce, S nesprávným heslem se dá nájít jiná stejná stavba a u ní je správné hesloSkywalker napsal/a:
davidb11 napsal/a:
Myslíš 206 ? Tak to byla vskutku detektivní práce, google jsem vubec nepoužil, nikdy jsem tam nebyl, nikdy jsem tu stvabu neviděl, nikoho jsem se neptal, žádnou databázi jsem nepoužil...pracoval jsem pouze stím, co bylo na stránce...muhehe
Publikováno 18 January 2013 - 13:43
Gresaci napsal/a:
Skywalker napsal/a:
jinak je to moc hezké místo a rád bych se tam někdy podíval
Tak tam jsem naštěstí byla, takže to bylo velmi jednoduché. A ve skutečnosti je to ještě hezčí .-)
Publikováno 18 January 2013 - 13:58
To je to "Moje místa" v google mapách?JolaLuba napsal/a:
tipy na vejlet si rovnou vkládáme do vlastní gugl mapy i s obrázkem z Poznej a info, už jich tam máme docela dost..tahle boudička tam je též. Jak to všechno sakra ale stihnem uskutečnit?:D
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 18 January 2013 - 14:02
jojo moje místa jsou to..dá se tam dát obrázek, popis, název i ikonka na výběr je.Alf Gang napsal/a:
To je to "Moje místa" v google mapách?JolaLuba napsal/a:
tipy na vejlet si rovnou vkládáme do vlastní gugl mapy i s obrázkem z Poznej a info, už jich tam máme docela dost..tahle boudička tam je též. Jak to všechno sakra ale stihnem uskutečnit?:D
Na to už jsem jednou koukala, ale nějak se mi nedaří s tím pracovat.Ale hodilo by se to, je to dobrý nápad, ukládat si to i s obrázkem. Budu se muset popídit.
Je tady u nás opravdu spousta krásných míst, jen mít čas je všechna objet a prohlídnout.
Publikováno 18 January 2013 - 14:02
a penízeAlf Gang napsal/a: jen mít čas je všechna objet a prohlídnout.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů