Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#681 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 14:21

JolaLuba napsal/a:

Gresaci napsal/a:

Skywalker napsal/a:
jinak je to moc hezké místo a rád bych se tam někdy podíval

Tak tam jsem naštěstí byla, takže to bylo velmi jednoduché. A ve skutečnosti je to ještě hezčí .-)

tipy na vejlet si rovnou vkládáme do vlastní gugl mapy i s obrázkem z Poznej a info, už jich tam máme docela dost..tahle boudička tam je též. Jak to všechno sakra ale stihnem uskutečnit?:D:D

musí se postupně .-)
však díky krabičkám takových míst znám za poslední 3-4 roky mnohem víc než za celý předchozí život
  • 0

#682 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 14:27

Gresaci napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

Gresaci napsal/a:

Skywalker napsal/a:
jinak je to moc hezké místo a rád bych se tam někdy podíval

Tak tam jsem naštěstí byla, takže to bylo velmi jednoduché. A ve skutečnosti je to ještě hezčí .-)

tipy na vejlet si rovnou vkládáme do vlastní gugl mapy i s obrázkem z Poznej a info, už jich tam máme docela dost..tahle boudička tam je též. Jak to všechno sakra ale stihnem uskutečnit?:D:D

musí se postupně .-)
však díky krabičkám takových míst znám za poslední 3-4 roky mnohem víc než za celý předchozí život

to je fakt.. my si 3 roky ty poznávací vejlety za kešulkami moc užíváme!
  • 0

#683 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 14:47

JolaLuba napsal/a:
Kdybys potřebovala pomoci, ráda poradím, nakonec jsem se tím převčírem prokousala, s vydatnou pomocí Luboše, druhého já našeho nicku :) a hlavně, když jsme v nicku dva, dá se mapa i sdílet a doplňovat oběma.

Díky za nabídku. Přes víkend se na to podívám a kdyby něco, budu volat SOS.;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#684 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 15:01

Tiskařov 2 :D To je trefné a přesné! Goooglím googlím a kdepák. Chybí mi dva Tiskařovy jinak mám vše. UŽ nechci žádné nádraží budky či zahrady nějakých podivínů či co to je !! :@
  • 0

#685 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 16:38

gygant napsal/a:
Tiskařov 2 :D To je trefné a přesné! Goooglím googlím a kdepák. Chybí mi dva Tiskařovy jinak mám vše. UŽ nechci žádné nádraží budky či zahrady nějakých podivínů či co to je !! :@

Nemá někdo vyfocenou i tu druhou ?

Já našel nejdříve tu špatnou a teprve pak tu správnou :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#686 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1 075 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 17:39

gygant napsal/a:

Mno, odpoledne jsem odeslal fotku, co jsem interne nazval Tiskarov III. Tak pokud bude schvalena, tak doufam, ze mne nekdo nebude inzultovat, nerad bych chodil kanalama. Proste ta stavba mne fascinuje uz nekolik let a tak jsem ji tam musel dat, ale vahal jsem tyden. Dalsi podobnou tam uz nedam. Ale predem rikam, zadna zahradni budka ci nadrazni domek to neni :D :D :D.
  • 0

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#687 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 18:00

kolombo napsal/a:

gygant napsal/a:

Nemá někdo vyfocenou i tu druhou ?

Já našel nejdříve tu špatnou a teprve pak tu správnou :-)

HM, hm
kolega v práci kouknul mě přes rameno a hnal se na mapu a na první kliknutí byla.
  • 0

#688 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 18:06

Solim napsal/a:Mno, odpoledne jsem odeslal fotku, co jsem interne nazval Tiskarov III.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :@ Vzhledem k zatíženosti vydavatele na jisté sochy a pak budky typu Tiskařova je jasné, že ta tvoje trojka se už schvaluje. Čekám ji dnes kolem půlnoci, nejpozději zítra!
  • 0

#689 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 18:28

gygant napsal/a:

Solim napsal/a:Mno, odpoledne jsem odeslal fotku, co jsem interne nazval Tiskarov III.

... Čekám ji dnes kolem půlnoci, nejpozději zítra!

Zas tak hrozný to nebude, takovejhle špeků jsem tam poslal už spoustu a zatím mi po víc jak týdnu vyšel jen Tiskařov II (210). Je na co se těšit:D:D, nebo mě v ranních hodinách proklínat:@:@
  • 0

#690 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 20:46

Tak nevím komu jsem co udělal, ale #0216 jsem hledal od 16.30hod do 20.38hod. Ta mrcha není v žádné databázi. Už jsem z toho šílel. Hrozný je, že po nalezení a zjištění vocogo je toho najednou plnej gůgl.:) Holt my z Jižní Moravy jsme tu na západě a severu trochu biti. Ale na druhou stranu se zas něco zajímavého z těchto končin dozvíme při tom hledání.
  • 0
bobasso

#691 jezevcik

jezevcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 94 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 21:07

Tak, dnešní várka vyřešena za asi 20 minut místo obvyklých 2 hodin, takže jsem se dostal k zodpovězení jedné otázky, která mne zajímala. Udělal jsem si rychlou ministatistiku na prvních 200 obrázcích a rozdělil nálezy do čtyř základních kategorií: a) Znám to, vím dobře kde to je = 39 % b) Znám to, nevím moc dobře kde to je = 15% c) Nevím co to je a nevím kde to je = 38% d) Neví vo co go = 8% PS: počet odlovených kešek za leden = 33% dlouhodobého průměru :-((
  • 0
Dík Jezevčík
Vložený obrázek

#692 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 21:31

tak já si taky naznačím kategorie: a) Znám to, vím dobře kde to je = 10 % b) Znám to, myslím si, že vím kde to je = 10% c) Nevím co to je a nevím kde to je = 70% d) Nevím co zadat do vyhledávače a bloumám nad mapou = 10% a v lednu mám zatím 8 kešek - oproti loňsku jsem na 13-ti %.
  • 0

#693 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 21:38

ještěže je zima a na kešky to moc není mají to dobře načasované ale jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží jim i nám zatím na dlouhé večery dobré, ale jakmile bude déle světlo, tak bude venku určitě líp
  • 0

#694 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 21:58

bobasso napsal/a:
Tak nevím komu jsem co udělal, ale #0216 jsem hledal od 16.30hod do 20.38hod. Ta mrcha není v žádné databázi. Už jsem z toho šílel. Hrozný je, že po nalezení a zjištění vocogo je toho najednou plnej gůgl.:)
Holt my z Jižní Moravy jsme tu na západě a severu trochu biti. Ale na druhou stranu se zas něco zajímavého z těchto končin dozvíme při tom hledání.

Tak to zírám - já to měla v minutě nalezené. Stačilo zadat obrázek do Googlu a hned mi vyjelo, co to je. :o Dokonce tentýž obrázek...;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#695 blackwine

blackwine

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 22:02

no jasně, 216 je na google vteřinová záležitost... já se spíš peru s 215, ne a ne to najít, i když zhruba tuším kde by to mohlo být
  • 0

#696 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 22:48

blackwine napsal/a:
no jasně, 216 je na google vteřinová záležitost... já se spíš peru s 215, ne a ne to najít, i když zhruba tuším kde by to mohlo být

Jo, v usteckym kraji. A vsadila bych se, ze uz ho mam proklikanej celej. A nic a nic a nic...
  • 0

#697 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 23:03

Slanecek napsal/a:

blackwine napsal/a:

Jo, v usteckym kraji. A vsadila bych se, ze uz ho mam proklikanej celej. A nic a nic a nic...

Taky jsem tohle nejdřív zoufale hledala, dlouho předlouho. Pak přišel manžel a říká - hoď tam znovu ty stránky se "zdrojem" a projedeme to znova. A za chvíli to bylo naše. A to přísahám, že jsem na to místo před tím koukala a nezdálo se mi to. Asi jsem měla zatmění.B)
  • 0

#698 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 23:11

Alf Gang napsal/a:

Slanecek napsal/a:

blackwine napsal/a:

Taky jsem tohle nejdřív zoufale hledala, dlouho předlouho. Pak přišel manžel a říká - hoď tam znovu ty stránky se "zdrojem" a projedeme to znova. A za chvíli to bylo naše. A to přísahám, že jsem na to místo před tím koukala a nezdálo se mi to. Asi jsem měla zatmění.B)

Zrovna tohle je moc smutné místo. Proto jsem si ho pamatovala a klikla hned.
  • 0

#699 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 23:52

Čekám na večerní várku a zatím nic, tak asi budu mít dnes klidné spaní. :D
  • 0

#700 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2013 - 23:53

bella-donna napsal/a:

Zrovna tohle je moc smutné místo. Proto jsem si ho pamatovala a klikla hned.

Tak presne tohle chybelo v mem uz tak dlouhem vyhledavacim retezci. Stacilo dopsat smutne misto. Dik za tip.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama