Přejít na obsah


Fotka

POI Garmin Status Icon Generator


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
87 odpovědí na toto téma

#61 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2013 - 18:24

Ciste teoreticky: skript POIGARMIN ma zcela dynamicky generovane rozdelovani kesi do skupin. Standardni sablony se deli podle typu kese a jejiho stavu. Neni ale zadny problem pridat si v sablone deleni treba podle obtiznosti, velikosti, nebo cehokoliv k cemu se jde odkazat pomoci VARSUBST sablony.
  • 0

#62 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2013 - 21:07

Ciste teoreticky: pokud tento postup aplikujes na nekolik kategorii (tedy kdyz se ti to podari znasilnit, abys mel zaroven kategirie podle velikosti kese i podle obtiznosti), budes mit dost problem zajistit, aby byl listing jen u jedne kategorie. Nerikam, ze to nejde, jen ze je to hodne kostrbate.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#63 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Moderators
  • 4 035 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2013 - 22:05

Na tyhle hratky je pokud vim lepsi si tam hodit GPX a normalne v Garminu filtrovat. Umi to celkem obstojne...
  • 0

#64 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 13:08

Můžu poprosit o radu? Zkusil jsem script zprovoznit, první instalace, ponechání souboru PoiGarminSIG.ini a nastavení beze změn, .gpi generováno přes Halumuv GPI generator, vysledkem je v O650 bílý čtvereček u ikony keše. Kde dělám chybu? Díky

Přiložený soubor (y)

  • Přiložený soubor  1873.bmp   281,3K   48 Počet stažení

  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#65 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 13:36

gpi generator umi jen nejake obrazky a s pruhlednosti to ma taky myslim jinak nez poi loader. To je na prvni precteni mailu jedine, co me napada.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#66 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 13:54

Tak jo, vyzkouseno. Bohužel máš pravdu, je to tím, s Garminackym POI Loaderem to běží.... :-(

Díky za radu


  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#67 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 229 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 13:59

Sice POI Garmin Status Icon Generator nepoužívám, ale schválně jsem ho teď zkusil nainstalovat a po zpracování GPI generatorem se mi ikonky na Etrexu 30 zobrazují správně (průhledně).


  • 0

Etrex 30 + GPI generator + Geoget + a:Drake Plus nebo Locus Pro na CAT S50, Wine, Debian testing


#68 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 14:00

V tom pripade by bylo vhodne ty ikonky predelat do formatu, kteremu bude rozumet i gpigen.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#69 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 14:36

...tedy 256ti barevne bmp. Hicolor a truecolor jsem z lenosti neimplementoval, nebot s tim maji starsi gpsky problem. Ba dokonce i nektere verze firmware u novych gps...
  • 0

#70 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 229 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 14:48

A takové ikony tam jsou.

1kbd.png


  • 0

Etrex 30 + GPI generator + Geoget + a:Drake Plus nebo Locus Pro na CAT S50, Wine, Debian testing


#71 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 19:28

Na to moje věštecká koule už fakt nestačí.

 

Nejlepší popis je jasná a co nejstručnější demonstrace problému. Třeba GPX+BMP zdroják právě jednoho špatně zobrazujícího bodu, a k němu ten vygenerovaný blbnoucí GPI. Pak si snadno mohu vyzkoušet, co konrétně se mu tam nelíbí.

 

Není třeba ztrácet čas tím, že já budu pracně vymýšlet, čím by to mohlo být, a ty mi pokaždé řekneš, že tím to není, ať vymyslím něco jiného.


  • 0

#72 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 229 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 20:06

Ale to je nedorozumění. Já tu nehlásím problém, já tu naopak píšu, že mě ty poloprůhledné ikonky na Etrexu 30 fungují. Špatně se zobrazují plavcikovi na O650. Tak třeba je rozdíl v tech GPS, nevím.

Omlouvám se za zmatení.


  • 0

Etrex 30 + GPI generator + Geoget + a:Drake Plus nebo Locus Pro na CAT S50, Wine, Debian testing


#73 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 20:11

Ja myslim, ze Plavcik nema ikony stejne jako tu demonstroval KohoutTeam. Proto mu to nechodi a to bych videl jako jediny problem. Dokud nedoda nejaky rozumnejsi popis problemu a podrobnejsi informace, nemuze od nas dostat zadnou dalsi informaci.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#74 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2016 - 21:08

Tak to pardon, zmatli jste mne. :)

 

V tu chvili je opravdu pravdepodobny problem v konkretni ikonce, protoze GpiGen sam pouzivam, a vygenerovane soubory davam jak do O600, tak i do eTrexu30, ba i do Visty Hcx, a vsude mi to chodi dobre. Takze obecny problem to nebude.


  • 0

#75 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2016 - 7:22

Zajimava je ta bila podkladova barva. Zadnou ikonu, kterou jsem daval do pluginu, jsem s touto podkladovou barvou nemel. Tak bych soudil, ze si Plavcik udelal nejakou svou ikonu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#76 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2016 - 19:55

Plavcik by rad dodal přesnější údaje, ale pokusil se byt vyčerpávající v prvním příspěvku a opravdu nevim, co víc k tomu mam dodat. Žádné vlastní ikony jsem si nedělal a script jsem instaloval nacisto, nic jsem v něm neměnil, tedy předpokládám, ze i sada ikon byla originál. Stejna vstupní data se po schroustani v gpigenem Halumy v Oregonu zjevily s tou bílou ikonou a se správnou ikonou, když jsem použil originál POI Loader . Ale ty doplňkové ikonky jsou na můj chaby zrak natolik prtave, ze stejně nejsem schopny to smysluplne využívat. Jestli mam pomoc s vyladěním, řeknete mi, co mam jeste upřesnit. Ty soubory, co píše Haluma, samozřejmě dodám, jpaz se dostanu k PC


Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 25 leden 2016 - 20:43

  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#77 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2016 - 20:48

Podle me to neni probelm Halumy, ale toho, co se dava gpigenu. KohoutTeam overil, ze po instalaci gpigen obrazky zpracuje spravne. Takze problem by mel byt u tebe. Ale kde, to je otazka.

 

Muzem zkusit vzit tvuj GPX a zpracovat ho na jinem pocitaci.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#78 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2016 - 21:05

Připojuju komplet složku exportu scriptu včetně gpi vyrobeneho GPIgenem, POI Loaderem, GPX pouzitych kesi a soubior ikonkami ze scriptu. Ale když to gpi nahraju do GPSky zaroven s GPI obsahujím stejné kešky, vystup jenejaky podivny, tohle už si nedovedu vysvetlit vubec. U kešky je bila ikona, ale statusove ikony jsou kus bokem...

 

EDIT: asi to zatim nechte, já se v tom zatim pohrabu sám, abych si byl jistý, že nedělám nějakou blbou chybu při generování....

EDIT2: tak hotovo....

 

POI Loader to zobrazí správně na O650 a O300, gpigen má bíle ikony

Přiložený soubor (y)


Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 25 leden 2016 - 21:52

  • 0
Oregon 650, iPhone5 + Geoget

#79 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 14:41

Diky, jsem na stope.

 

Ty BMP obrazky se pri generovani GPI uvnitr konvertuji do specialniho Garminiho formatu. A zrovna u tech tvych obrazku dochazi pri konverzi k chybe v prevodu barevne palety, a tim to je. Po pricine patram.


  • 0

#80 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2016 - 15:09

Hele, opravdu to jsou GPX a BMp zdrojaky toho, co jsi sem daval? Ja jen ze ty body maji v GPI jine nazvy a popisky...

 

ale co hur, kdyz ty tvoje soubory prelozim aktualnim GpiGenem, tak jsou tam podle mne ty obrazky spravne.

 

Takze z ceho jsi generoval ta tvoje GPI?


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama