Já už několik dní zase šílím z těch dvou moravskoslezských skvostů 784 a 769. V případě té první fotky jsem prolezl celej kraj v satelitních snímcích už několikrát. No a do třetice mě doteď sejří v matičce Praze 777. No co naplat, vše člověk najít hned asi nemůže.honza.h napsal/a:
bobasso napsal/a:
No co by to bylo, kostel né? Taky ho nemůžu najít.
Už dva dny hledám jeden pardubickej kostel 802 a oni si klidně přihodí další :-D
poznejmisto.cz II.
Publikováno 05 květen 2013 - 19:22
Publikováno 05 květen 2013 - 19:33
hele columbová! nezlob joo! prostě ne a ne :-))Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
no ale faakt! taky žádná stopa..a k tomu musím logovat kešule :-))honza.h napsal/a:
bobasso napsal/a:
No co by to bylo, kostel né? Taky ho nemůžu najít.
Už dva dny hledám jeden pardubickej kostel 802 a oni si klidně přihodí další :-D
Co blbnete? Za minutu nebylo co řešit... ;)
Publikováno 05 květen 2013 - 19:52
JolaLuba napsal/a:
hele columbová! nezlob joo! prostě ne a ne :-))
Tak až to najdete, napíšu postup. Chce to trochu smyslu pro detail, ale fakt to šlo raz dva.
Publikováno 05 květen 2013 - 20:01
hlásím Zásah, potopená! Chtělo to fakt jedno nevinný pojmenování, co je patrné na fotce :-)Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
hele columbová! nezlob joo! prostě ne a ne :-))
Tak až to najdete, napíšu postup. Chce to trochu smyslu pro detail, ale fakt to šlo raz dva.
Publikováno 05 květen 2013 - 23:24
Publikováno 06 květen 2013 - 7:53
Děkuji.bobasso napsal/a:
#0814 SKVĚLÁ FOTKA. Zase jsem se něco nového a podnětného dozvěděl. .Krom toho, přesně takové fotky moc rád hledám. Díky za ni.
Tady máš bonus.
Tunel má i svou kešku, kde v galerii najdeš haldu dalších fotek.
Publikováno 06 květen 2013 - 9:17
JolaLuba napsal/a:
hlásím Zásah, potopená! Chtělo to fakt jedno nevinný pojmenování, co je patrné na fotce :-)
tak už to mám taky, jen jsem se zaměřovala na něco jiného a to nešlo
ale to druhé je mnohem lepší
Publikováno 06 květen 2013 - 10:10
Gresaci napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
hlásím Zásah, potopená! Chtělo to fakt jedno nevinný pojmenování, co je patrné na fotce :-)
UFFF, taky hlásím nalezeno... ale úplně jinak, než tu napovídáte. To něco jiného, na co se to chtělo zaměřit, jsem našla až teď po nalezení. Na tom obrázku je to fakt hodně špatně zřetelné. No ale je to tam :D:D
Publikováno 06 květen 2013 - 11:14
jé a co to je? napiš mi do SZ, prosím..:-)bartusko napsal/a:
Gresaci napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
UFFF, taky hlásím nalezeno... ale úplně jinak, než tu napovídáte. To něco jiného, na co se to chtělo zaměřit, jsem našla až teď po nalezení. Na tom obrázku je to fakt hodně špatně zřetelné. No ale je to tam :D:D
Publikováno 06 květen 2013 - 13:48
Publikováno 07 květen 2013 - 15:21
Publikováno 07 květen 2013 - 15:37
Já se k ní prostě proklikal hromadou fotek na jednom známém serveru... až tam prostě vypadla, sice z jiného úhlu, ale byla tammpik napsal/a:
Tak jsem tu 816 taky našel, ale asi dost jinak, než ostatní. Podle zřejmě jiného objektu. Mohl by mi někdo taky napsat, co tam je tak jednoznačné? Na oplátku mohu sdělit podle čeho jsem našel já.
Publikováno 07 květen 2013 - 17:06
JolaLuba napsal/a:
v pracovní době se columbovská zapeklitost prostě najít nedá!a vypadá to tak nevinně!:-)
Hlásím, že columbovská zapeklitost se nedá najít ani v popracovní době:o
Taky jsem si naivně myslela, že ji dám do 5 minut :D:D
Ale nálezců už má dost :o
Publikováno 07 květen 2013 - 17:13
bartusko napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
v pracovní době se columbovská zapeklitost prostě najít nedá!a vypadá to tak nevinně!:-)
Zapeklitost? O žádné nevím...
Publikováno 07 květen 2013 - 17:21
Columbovsukni napsal/a:
bartusko napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Taky si myslim, že je to dost jednoduchý. Nalezeno do 5 minut. Zato ten kostel 816 mě trápí.:@
Publikováno 07 květen 2013 - 17:31
Matylda13 napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
bartusko napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Taky si myslim, že je to dost jednoduchý. Nalezeno do 5 minut. Zato ten kostel 816 mě trápí.:@
No však jo, přišla sem dcera a řekla, mami, zkoušelas ***?? No zkusila jsem a bylo to. Otázka 2 minut:D:D:D
816 už naštěstí za mnou, to byl teda taky špek...
Publikováno 07 květen 2013 - 20:08
zkusila jsem 3 hvězdičky a nic..a dcery to vůbec nezajímá..sakra!:-))bartusko napsal/a:
Matylda13 napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
bartusko napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
No však jo, přišla sem dcera a řekla, mami, zkoušelas ***?? No zkusila jsem a bylo to. Otázka 2 minut:D:D:D
816 už naštěstí za mnou, to byl teda taky špek...
Publikováno 07 květen 2013 - 20:23
Publikováno 07 květen 2013 - 20:54
JolaLuba napsal/a:
nojo tak jo..ne všechno je tak, jak se se zdá..ok, jdu si číst :-) kolumbice, kolumbice!:-))
(smajlík s andělsky nevinným ksichtem) Donedávna jsem vůbec netušila, že to v OL kraji existuje, docela mě to překvapilo, tak jsem se musela podělit.
Publikováno 07 květen 2013 - 21:00
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů