Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#2021 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 21:19

mpik napsal/a:
Už mi jich zase chybí jen šest. Vyslovené špeky nechávám být, ale vrtá mi hlavou 775. Nemůžu nějak poznat ani druh objektu. Přitom musí být něčím zvláštní, jinak by se to jen podle fotky nedalo poznat. No uvidím.

jj, tohle bylo pro mne velké překvapení ;)
  • 0

#2022 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 21:35

mpik napsal/a:
Už mi jich zase chybí jen šest. Vyslovené špeky nechávám být, ale vrtá mi hlavou 775. Nemůžu nějak poznat ani druh objektu. Přitom musí být něčím zvláštní, jinak by se to jen podle fotky nedalo poznat. No uvidím.

zatlač, dá se to najít celkem snadno..:-))
  • 0

#2023 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 22:31

mpik napsal/a:

Vzhledem k tomu, že jsem chtěl fotku objektu 775 také vložit, tak to byla malina. Jestli nezabírá klasické vyhledávání, tak zkus zapátrat trochu detektivně krzevá osobu autora fotky a jednu z jeho úhlavních zálib. Pak je to snadné.
No a já zase vůbec nepochopuji smysl stavby 781 a ačkoli má 140 nálezů, já nic :)
  • 0

#2024 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 22:46

Hamaci napsal/a:

mpik napsal/a:

Vzhledem k tomu, že jsem chtěl fotku objektu 775 také vložit, tak to byla malina. Jestli nezabírá klasické vyhledávání, tak zkus zapátrat trochu detektivně krzevá osobu autora fotky a jednu z jeho úhlavních zálib. Pak je to snadné.
No a já zase vůbec nepochopuji smysl stavby 781 a ačkoli má 140 nálezů, já nic :)

Já bych to zas tak detektivně nehrotila, pokud vám to nenabízí google (špatně jste pojmenovali), mrkněte na jiný profláklý zdroj... Platí pro oba. ;)
  • 0

#2025 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 22:52

Tak už to mám. Po nápadu, co by to mohlo být to bylo celkem hned(stodola, kterou mi to připomínalo, to opravdu není). Dost mě to mrzí, mělo mě to napadnout hned. A 781? To je zcela jasné, co to je a dokonce jsem bezpečně věděl, kde to je.
  • 0

#2026 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 23:14

Columbovsukni napsal/a:

Hamaci napsal/a:

mpik napsal/a:

Já bych to zas tak detektivně nehrotila, pokud vám to nenabízí google (špatně jste pojmenovali), mrkněte na jiný profláklý zdroj... Platí pro oba. ;)

No tak jo, je to tam (781). Ale ve špatné kategorii.
Ale to "detektivní" pátrání nebo hledání na mapách mě stejně baví víc.
  • 0

#2027 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 16:54

#0822, tak u této fotky jsem hned věděl kde hledat o ní informace. :) I na toto jsou stránky. Jak se mi dnes hodily. :) Zaráží mě, že takovouto fotku najdu rychle a nebo třeba včerejší #0821, ale o "zlatém kamenu" v Moravskoslezském kraji #0784 a "pražských válcích"#0777 se mi už i v noci zdá. Hrůza. :@ No a "mávající dřevěná postava" #0769 mě zatím nechává v klidu i když i o tu jsem se pokoušel, ale marně. Moravskoslezský kraj mě pomale ale jistě začíná durdit.:)
  • 0
bobasso

#2028 kesulka

kesulka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 17:32

bobasso napsal/a:
#0822, tak u této fotky jsem hned věděl kde hledat o ní informace. :) I na toto jsou stránky. Jak se mi dnes hodily. :) Zaráží mě, že takovouto fotku najdu rychle a nebo třeba včerejší #0821, ale o "zlatém kamenu" v Moravskoslezském kraji #0784 a "pražských válcích"#0777 se mi už i v noci zdá. Hrůza. :@ No a "mávající dřevěná postava" #0769 mě zatím nechává v klidu i když i o tu jsem se pokoušel, ale marně. Moravskoslezský kraj mě pomaslu ale jistě začíná durdit.:)

No a to počkej jaký velký špek jsem dala z Moravskoslezského kraj, u kterého ani neni žadna keška, fotka na mapy.cz atd. Pořád čekám asi 3 měsíce na schválení a nic, ale jednou to přide, Ja zatím třeba nemožu najit dřevěnýho hřiba přitom tolik napověd nebo kostel 816:|
  • 0

#2029 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 21:50

Dneska můžu jít v klidu spát... První místo na 824, nalezen komín 822, ze kterýho jsem na první pohled měl strach, a nalezeny i resty v podobě pardubickejch kostelů 802 a 816, navrch nalezen i zvláštní objekt 821. Úspěšný večer :-)
  • 0

#2030 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2013 - 9:13

Jooooo, konečně první uhádnutí!!! B):D:D
  • 0

#2031 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 7:58

Nejak se mi poslednich par dni nelibi ta neprima umera - mene zverejnenych fotek, z toho vice speku.
  • 0

#2032 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 10 květen 2013 - 8:25

honza.h napsal/a:
Nejak se mi poslednich par dni nelibi ta neprima umera - mene zverejnenych fotek, z toho vice speku.

Jestli těmi špeky myslíš 823 a 827, tak já už myslela, že je hledám úúúplně sama. Asi mi z nich hrábne :@:@:@
  • 0

#2033 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 10:09

bartusko napsal/a:
Jestli těmi špeky myslíš 823 a 827, tak já už myslela, že je hledám úúúplně sama. Asi mi z nich hrábne :@:@:@

823 dá G hned na první stránce, ale 827 je problém :( Teda já se zasek i na komínu 822...
  • 0

#2034 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 10:18

Myslel jsem třeba 827, komín 822, pro mě i kostel 816, dále hříbek 801, kostka 800 atd. Prostě fotky, u kterých se zaseknu třeba i na několik dní...
  • 0

#2035 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 10:35

To je těžko, každý si stěžuje na něco jiného - buď je za den obrázků málo nebo moc, jsou moc lehké nebo moc těžké... Holt se nejde zavděčit všem, buďme rádi, že tam nějaké obrázky jsou. :) Já se momentálně nemůžu dopátrat 827, už mě ta potvora docela sejří. B)
  • 0

#2036 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 11:34

tak my tu inzerujeme naše připravené špíčky a když nám skoro po měsíci konečně vyjde fotka, je to zase jedna z těch banálnějších :(, tak se omluváme... :) Každopádně, tímto tempem se jich snad do tří let dočkáme...
  • 0

#2037 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 11:55

Oooo, dyť to říkám, že si stačí postěžovat, už tu mrchu mám. Ale dala zabrat!!! Silně mi při hledání připomínala hřib - taky se žádná fotka nechtěla ukázat! B):D
  • 0

#2038 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 13:34

Columbovsukni napsal/a:
Oooo, dyť to říkám, že si stačí postěžovat, už tu mrchu mám...

Tak jó! Já si taky stěžuju na tu 827. A teď jsem zvědavej...!! :D
  • 0
Vložený obrázek

#2039 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 13:40

ja se pridavam k hromadne stiznosti :)
  • 0

#2040 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2013 - 13:46

Ale hledáte u toho, jo?! Né že si postěžujete, sednete si na balkon a pozorujete projíždějící auta... B):D
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama