Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#2081 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 10:01

837 by mi seděla na jedno město, ale to je už v jiném kraji. EDIT:Už to mám a nebylo to ani moc těžké.
  • 0

#2082 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 10:03

Tak po týdnu jsem to jakžtakž dohonila, ale záseky mám 3 - dvakrát "altán" a nejvíc mě štve ta pražská socha :(
  • 0

#2083 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 12:14

Gresaci napsal/a:
Tak po týdnu jsem to jakžtakž dohonila, ale záseky mám 3 - dvakrát "altán" a nejvíc mě štve ta pražská socha :(

která?825?
  • 0

#2084 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 12:18

mpik napsal/a:
837 by mi seděla na jedno město, ale to je už v jiném kraji.
EDIT:Už to mám a nebylo to ani moc těžké.

nojo chce to zkoušet jednotlivá města, hned druhé se zazelenalo..:-)
  • 0

#2085 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 13:13

JolaLuba napsal/a:

Gresaci napsal/a:

která?825?

potrápila, ale dá se. je jen focená z jiného úhlu...
  • 0

#2086 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 13:17

JolaLuba napsal/a:

Gresaci napsal/a:

která?825?

jojo
že nemůžu najít něco na Moravě, to pochopím, ale v Praze? :o
mrcha jedna, dala mi zabrat a musela jsem si nechat poradit :(
ale šla jsem tamtudy asi jen dvakrát za celý život, ale byla mi povědomá a o to víc mě štvala :@
  • 0

#2087 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 13:44

Gresaci napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

Gresaci napsal/a:

která?825?

jojo
že nemůžu najít něco na Moravě, to pochopím, ale v Praze? :o
mrcha jedna, dala mi zabrat a musela jsem si nechat poradit :(
ale šla jsem tamtudy asi jen dvakrát za celý život, ale byla mi povědomá a o to víc mě štvala :@

na některé dobové pražské je dobrý odkaz viz SZ
  • 0

#2088 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 13:57

Teda ta 831 je teda něco! :@ Kdybych aspoň věděl, co to asi je. Přeložil jsem si i ten nápis na stole, ale nic a prej je to dost známý. No a teď 836, další neidentifikovatelná, měl sem sice nějaký typy, ale žádnej správnej.. :@ Zato 837 jsem měl téměř hned.:) No tak sem si postěžoval a třeba najdu. PS: Kdyby někdo chtěl něco vyměnit, tak se nebudu bránit.:D
  • 0

#2089 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 14:03

Matylda13 napsal/a:
Teda ta 831 je teda něco! :@ Kdybych aspoň věděl, co to asi je. Přeložil jsem si i ten nápis na stole, ale nic a prej je to dost známý. No a teď 836, další neidentifikovatelná, měl sem sice nějaký typy, ale žádnej správnej.. :@ Zato 837 jsem měl téměř hned.:) No tak sem si postěžoval a třeba najdu. PS: Kdyby někdo chtěl něco vyměnit, tak se nebudu bránit.:D

Mně trochu napomohly ty malůvky vzadu (u 831)a co to je, to dáš..seriózní záležitost :-)
  • 0

#2090 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 13 květen 2013 - 14:33

Já si taky musím postěžovat. Je to k nevíře, ale pořád ještě na ty uhozené serpentýny. Co já už toho vyzkoušela, tolik pojmenování snad ještě nedostaly, včetně velmi neslušných :D:D:D Kde dělám chybu??? :o:o:o
  • 0

#2091 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2013 - 14:35

bartusko napsal/a:
Já si taky musím postěžovat. Je to k nevíře, ale pořád ještě na ty uhozené serpentýny. Co já už toho vyzkoušela, tolik pojmenování snad ještě nedostaly, včetně velmi neslušných :D:D:D
Kde dělám chybu??? :o:o:o

Serpentýny se zdají být menší než ve skutečnosti jsou a mají takový ošklivý cizí název. ;)
  • 0

#2092 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2013 - 14:45

Tak jsem se propadla na 35. místo :D a pomalinku se zase sunu nahoru. Momentálně mám rest 55 fotek, tak si to užívám...:D Jsem zvědavá, na ty záseky, podle toho, co čtu, mně jich čeká docela dost.:o
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2093 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2013 - 14:47

Alf Gang napsal/a:
Tak jsem se propadla na 35. místo :D a pomalinku se zase sunu nahoru. Momentálně mám rest 55 fotek, tak si to užívám...:D Jsem zvědavá, na ty záseky, podle toho, co čtu, mně jich čeká docela dost.:o

Tak to jsme 2 na 35. miste :D
  • 0

#2094 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 14 květen 2013 - 16:05

Gresaci napsal/a:

bartusko napsal/a:
Já si taky musím postěžovat. Je to k nevíře, ale pořád ještě na ty uhozené serpentýny. Co já už toho vyzkoušela, tolik pojmenování snad ještě nedostaly, včetně velmi neslušných :D:D:D
Kde dělám chybu??? :o:o:o

Serpentýny se zdají být menší než ve skutečnosti jsou a mají takový ošklivý cizí název. ;)

Serpentýny pitomý.... Pardón, děkuju Grasaci za nakopnutí, ale bohužel nechytla jsem se. A to jsem si myslela, že už tuším, co to je. Asi NENÍÍ!! Grrrrrr.....:@:@:@
  • 0

#2095 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 14 květen 2013 - 16:09

Siko32 napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

Tak to jsme 2 na 35. miste :D

Ja zas poletuju kolem 25 místa a restů mám taky ještě haaafo. CHjo...Ale dnes to zatím byla brnkačka B)B)
  • 0

#2096 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2013 - 19:04

Dneska při hledání ústeckého kostela vyskočila fotka toho jihočeského erbu.:) :) :) To vždycky potěší.
  • 0

#2097 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2013 - 19:41

Matylda13 napsal/a:

Z 831 jsem měl vítr, ale stačilo dvouslovné pojmenování jedné části objektu a bylo to v obrázcích na 1. místě. Takže nakonec rychlovka.
  • 0

#2098 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2013 - 23:01

Tak dnešní dohledávací bilance - z 27 hledaných jsem nenašla jednu a to #784. Kupodivu hřib i kostka nalezeno celkem bez obtíží. Z 35. místa jsem poskočila na 22. - zítra pokračování...;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2099 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2013 - 23:08

Tak hřib i kostka odolávají, ještě ústecká skloželezochodba a dnešní kostel. Ale já to nějak najdu.
  • 0

#2100 SikoCZ

SikoCZ

SikoCZ

• Members
  • PipPipPip
  • 203 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 1:37

Hamaci napsal/a:

Matylda13 napsal/a:

Z 831 jsem měl vítr, ale stačilo dvouslovné pojmenování jedné části objektu a bylo to v obrázcích na 1. místě. Takže nakonec rychlovka.

#831 , z toho budu mit nocni muru : ) Kazdopadne z poslednich 30 fotek mi dela problem pouze zminovana #831 + Milanceruv "altan" , sranky . . . a samozrejme houba..To bude zase hodin googleni:D

Momentalne 33. misto , 788 uhodnutych , 790 bodu
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama