Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#2101 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 15 květen 2013 - 6:41

Dnešní den začal velice pěkně, dohledáním té neskutečné krychle. A přitom to bylo tak primitivní...:D:D:D Přes noc jsem se pěkně dopropadala zpět na 29. místo :@:@:@
  • 0

#2102 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 8:11

831 je ve skutečnosti hodně jednoduché. Ani pořádně nezáleží co se dá do vyhledávače. Pokaždé je to na první stránce. Právě vyzkoušeno. Zadáno: "p..... ....." a byl to první odkaz a v něm hned na druhém místě. Takže otázka pár minut. B)
  • 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#2103 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 8:55

mpik napsal/a:
Tak hřib i kostka odolávají, ještě ústecká skloželezochodba a dnešní kostel. Ale já to nějak najdu.

Ta skloželezochodba je poměrně trivální, ale musíš se zamyslet, co to asi bude. Vzhledem k tomu, že u jiných podobných lokalit to bylo dost jasné, tak to pak najdeš i tady.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#2104 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 9:24

mpik napsal/a:
Tak hřib i kostka odolávají, ještě ústecká skloželezochodba a dnešní kostel. Ale já to nějak najdu.

Ten kostel je kaple a najdeš ji standardně v jisté zde hojně používané databázi databázi.
Kaple je mimochodem moc krásná. Jen škoda, že dovnitř se dá dostat jen vzácně. Letos to půjde jistě 7.7., kdy se zde koná pouť.
edit: Opraveno datum.
  • 0

#2105 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 16:16

Kostel už mám, to musí být opravdu krásné místo. A ke skloželezu: je mi jasné, že je třeba nejdřív poznat, co to je. Nápad by byl, ale zase nevychází. Je zajímavé, že se občas nedá poznat kostel od komína, tohle bude také něco takového. Ale občas se mi stalo, že něco vyběhlo, když jsem hledal něco jiného, tak uvidím. Spíš je divné, že dneska ještě nic nebylo.
  • 0

#2106 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 15 květen 2013 - 16:57

mpik napsal/a:
Kostel už mám, to musí být opravdu krásné místo. A ke skloželezu: je mi jasné, že je třeba nejdřív poznat, co to je. Nápad by byl, ale zase nevychází. Je zajímavé, že se občas nedá poznat kostel od komína, tohle bude také něco takového. Ale občas se mi stalo, že něco vyběhlo, když jsem hledal něco jiného, tak uvidím. Spíš je divné, že dneska ještě nic nebylo.

Taky mě to zaráží :(:(:(
Mám sice ještě resty, ale už bych zase hledala nové B)B)

Síím sííím smutně koukám pusťte něcóóó ...(žadonící smajlík)
  • 0

#2107 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 18:50

Asi na to nemají čas. Fotek mají v zásobě tisíce. Vypadá to, že to tempem 2-4 denně stíhat nebudou. Mohli by jich pustit víc najednou, aby se zamíchalo pořadí. Ale to by možná notorici několik dní nevstali od PeCe.
  • 0

#2108 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 19:01

mpik napsal/a:
Asi na to nemají čas. Fotek mají v zásobě tisíce. Vypadá to, že to tempem 2-4 denně stíhat nebudou. Mohli by jich pustit víc najednou, aby se zamíchalo pořadí. Ale to by možná notorici několik dní nevstali od PeCe.

Je to škoda, ale já bych byl radši, kdyby přes léto těch fotek pouštěli míň, protože se mi nechce sedět u počítače, ale zase nechci přijít o první pozici.:D:D:D
  • 0

#2109 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 19:27

Dotahuhuji, dotahuji, ale stále mám dost restů... Ale, u jedné fotky mě znovu napadlo, co už několikrát - posíláte na hledejmisto jen svoje fotky, nebo i fotky stažené z netu? Zrovna jsem narazila na jednu fotku a naprosto stejnou jsem našla na internetových stránkách - ententyky.cz, kde jsem místo objevila. Shodné mraky, odraz ve vodě... Fotka nádherná, řekla bych přímo profi... tak mě to trochu vrtá hlavou...
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2110 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 19:34

Alf Gang napsal/a:
Ale, u jedné fotky mě znovu napadlo, co už několikrát - posíláte na hledejmisto jen svoje fotky, nebo i fotky stažené z netu? Zrovna jsem narazila na jednu fotku a naprosto stejnou jsem našla na internetových stránkách - ententyky.cz, kde jsem místo objevila. Shodné mraky, odraz ve vodě... Fotka nádherná, řekla bych přímo profi... tak mě to trochu vrtá hlavou...

Myslím, že spíše je to stejná fotka, použitá i někde jinde.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#2111 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 19:38

kolombo napsal/a:
Myslím, že spíše je to stejná fotka, použitá i někde jinde.

jj, i to je možné, už jsem na to narazila několikrát, když někdo vkládá fotky i jinam... ;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2112 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 19:39

Alf Gang napsal/a:
Dotahuhuji, dotahuji, ale stále mám dost restů...

Ale, u jedné fotky mě znovu napadlo, co už několikrát - posíláte na hledejmisto jen svoje fotky, nebo i fotky stažené z netu? Zrovna jsem narazila na jednu fotku.......

Taky sem narazil na stejnou.

Já posílám pouze a jen om svoje co já naštívil a zvěčnil.
  • 0

HUAWEI G510, ZTE Blade ;  c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

http://www.panoramio.com/user/3711522

Profil na Poznej místo

#2113 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 19:40

Jestli nemají pánové zkouškové období.... B) Mě by docela zajímaly detaily ohledně vkládání fotek. Třeba jak to mají rozdělené - jestli podle krajů nebo i podle objektů, aby se líp vybíralo, jak dlouho trvá samotné vložení fotky na web, jakým způsobem kontrolují, jak se dá ten objekt dohledat na netu... Mohli by trochu poodhalit zákulisí. :)
  • 0

#2114 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 19:43

Tady se mezitím rozjela debata na úplně jiné téma. :D Já taky jenom svoje, ale taky jsem si u některých fotek říkala, jestli je to vlastní nebo ukradnutá. :D A vítej zpátky, Alfice! :)
  • 0

#2115 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 19:58

Columbovsukni napsal/a:
Mohli by trochu poodhalit zákulisí. :)

Taky by mě to zákulisí docela zajímalo, mohl by o tom být třeba zajímavý rozhovor nebo článeček...:)

Díky za přivítání, Columbová. :P Zatím jsem dohledala kolem 50 fotek, tak rychle jsem nejela ani ze začátku, když jsem do tohohle vlaku naskočila.:D A jedu dáááál...B)
  • 0

#2116 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 20:15

Tak jsem dohopsala na sedmou příčku a jdu se vrhnout na záseky, mám jich sedm...:D
  • 0

#2117 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 21:27

To s těmi recyklovanými fotkami: je blbý, že i já jsem své fotky na netu publikoval a teď je dost dobře nemůžu použít tady, protože by je gůgl našel hned. Takové se hledají snadno a pár takových, co jdou vygooglit na shodu, tady je.
  • 0

#2118 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 22:06

mpik napsal/a:
To s těmi recyklovanými fotkami: je blbý, že i já jsem své fotky na netu publikoval a teď je dost dobře nemůžu použít tady, protože by je gůgl našel hned. Takové se hledají snadno a pár takových, co jdou vygooglit na shodu, tady je.

Pokud je to zajímavé místo, tak bych neváhal. No a co, že bude hledání snadné?
  • 0

#2119 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 22:13

Samozřejmě používám jen své fotky. Ale zrovna zítra se zeptám kamaráda, zda bych směl publikovat jeho fotku jednoho větrného mlýna. Byli jsme tam spolu, ale já fotil jen mlýn s dětmi z našeho tábora. On stihl udělat i fotku samotného objektu bez harantů :).
  • 0

#2120 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2013 - 22:20

Hamaci napsal/a:
On stihl udělat i fotku samotného objektu bez harantů :).

Tak to je trefné! Já mám mraky fotek, ale většinou mi tam vždy někdo pózuje.:@
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama