Mám toho ve frontě docela dost. Publikovanou jedinou a ta se hledá dost snadno. Pokud by se publikování rozjelo, není problém jich přidat další desítky. A to asi skoro všichni.Hamaci napsal/a:
Pokud je to zajímavé místo, tak bych neváhal. No a co, že bude hledání snadné?mpik napsal/a:
To s těmi recyklovanými fotkami: je blbý, že i já jsem své fotky na netu publikoval a teď je dost dobře nemůžu použít tady, protože by je gůgl našel hned. Takové se hledají snadno a pár takových, co jdou vygooglit na shodu, tady je.
poznejmisto.cz II.
Publikováno 15 May 2013 - 22:51
Publikováno 16 May 2013 - 8:14
Publikováno 16 May 2013 - 8:38
N.o.e. napsal/a:
831 je ve skutečnosti hodně jednoduché. Ani pořádně nezáleží co se dá do vyhledávače. Pokaždé je to na první stránce. Právě vyzkoušeno. Zadáno: "p..... ....." a byl to první odkaz a v něm hned na druhém místě. Takže otázka pár minut.
Pos*anej altán to nebralo :-D
Publikováno 16 May 2013 - 9:05
Dělá mi to totéž. Klikni na logo poznejmisto.cz a přihlašuj se z úvodní stránky. Tam to nezlobí.Dobesch napsal/a:
CO s tim ???
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 16 May 2013 - 9:16
Dobesch napsal/a:
POMOOC nevim zda je to problem Opery, kterou pouzivam, ale mam ty fotky jak na koleotoci a ani se neprihlasim. V lepsim pripade me to necha napsat NICK a pri pokusu o presun do hesla se zmeni fotka (resp. to vypada jako by se refreshla cela stranka) a mam Nick zase prazdnej, v horsim pripade nedopisu ani nick. CO s tim ???
byly nějaké problémy s přesměrováváním, ale už to dávno nezlobí (mám chrome)
máš povolený cookies?
koukal jsem, že pro přesměrování používaj relativní adresu v hlavičce location, což není úplně korektní, třeba to opera nebere a přesměruje nějak zpátky atd. Neboco...
Publikováno 16 May 2013 - 9:21
Alf Gang napsal/a:
Dělá mi to totéž. Klikni na logo poznejmisto.cz a přihlašuj se z úvodní stránky. Tam to nezlobí.
Co tam blbne jsou klávesové zkratky krajů. Jakmile máš nějakou v nicku nebo hesle, tak máš problém. Na úvodní stránce klávesové zkratky nefungujou, takže tam se přihlásit dá.
Publikováno 16 May 2013 - 9:35
Publikováno 16 May 2013 - 9:38
Publikováno 16 May 2013 - 9:41
taky jsem nejprve tápal, ale když publikovali fotku s pořadovým číslem +5 vyšším, nebylo co řešitbartusko napsal/a:
Juchuchuuuu ... 751 konečně padla :D:D
Teda ta dala zabrat ...
Publikováno 16 May 2013 - 9:42
K zadání hesla se ani nedopracuju. Hned to přeskočí. A jestli mám nějakou klávesovou zkratku v nicku, to netuším - mám tam nick AlfGang bez mezery...smudlix napsal/a:
Alf Gang napsal/a:
Dělá mi to totéž. Klikni na logo poznejmisto.cz a přihlašuj se z úvodní stránky. Tam to nezlobí.
Co tam blbne jsou klávesové zkratky krajů. Jakmile máš nějakou v nicku nebo hesle, tak máš problém. Na úvodní stránce klávesové zkratky nefungujou, takže tam se přihlásit dá.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 16 May 2013 - 9:43
Já na to nehraju, bo ani netuším, že to jde.:Dmiki6 napsal/a:
podle mě jsou ty zkratky krajů zbytečný, kdo si to má pamatovat , to si radši kliknu na kraj myší. A to samé u zkratky (N) náhodná, já tu funkci nikdy nepoužil, hraje na to vůbec někdo?
Publikováno 16 May 2013 - 9:46
zkratka pro Prahu je "A", tak proto ti to nebere Alfgang, napíšeš první písmeno A a jseš náhodně v Praze..Alf Gang napsal/a:
podle mě jsou ty zkratky krajů zbytečný, kdo si to má pamatovat , to si radši kliknu na kraj myší. A to samé u zkratky (N) náhodná, já tu funkci nikdy nepoužil, hraje na to vůbec někdo?
Publikováno 16 May 2013 - 9:46
Publikováno 16 May 2013 - 9:49
miki6 napsal/a:
taky jsem nejprve tápal, ale když publikovali fotku s pořadovým číslem +5 vyšším, nebylo co řešitbartusko napsal/a:
Teda ta dala zabrat ...
To já se k ní dostala šííílenou oklikou :o
Publikováno 16 May 2013 - 9:57
miki6 napsal/a:
zkratka pro Prahu je "A", tak proto ti to nebere Alfgang, napíšeš první písmeno A a jseš náhodně v Praze..Alf Gang napsal/a:
jéé, to sem netušil, že jsou zkratky až tak agresivní
náš nick kromě "O" má všechna písmena krajů ... ještě, že mám políčko předvyplněno, jinak bych se taky už dávno divil (a nebo to vzteky rozkopal... )
Publikováno 16 May 2013 - 11:41
Publikováno 16 May 2013 - 11:55
Tak to mně nechává v klidu... zatím...Master19 napsal/a:
Pro ty, kterým je česko malé: http://geoguessr.com/
Publikováno 16 May 2013 - 12:34
bartusko napsal/a:
Teda ta dala zabrat ...
Ta byla na prvni dobrou -- tesne pred tim vysel clanek v Reflexu kde byla skoro stejna fotka
Publikováno 16 May 2013 - 12:43
Master19 napsal/a:
Pro ty, kterým je česko malé: http://geoguessr.com/
No nazdar... chudák manžel... chudáci děti ...:D:D
Edit: Konečně jsem alespoň na chvilku v první 20. . Než mě někdo smete .
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů