ale ale holky, člověk chvilku pracuje a už tady tajemné náznaky a šifry..a dobrá nálada..zpívá se a tak..ještě jsem ale nedočetla o zvířátkách do konce..to jsou věci..:-))))))Columbovsukni napsal/a:
Evca.N napsal/a:
A co bez těch ovcí?Alf Gang napsal/a:
Hmm, tak já zatím narážím spíš na zakrvácené roztrhané ovce na sněhu a podobné drastické obrázky...
A už ticho! :D
poznejmisto.cz II.
Publikováno 12 červen 2013 - 13:29
Publikováno 12 červen 2013 - 13:32
a hele, kolumbajda dělá TV meteoTáňu :-)) tak jak je to s těmi dřevěnými potvorami? Du na to..Columbovsukni napsal/a:
A teď se tu objevil velký mrak!
Publikováno 12 červen 2013 - 13:39
mně se dost často zjevuje mrtvá krvavá kuna..na nejrůznější dotazy, zatím jsem nevysledovala, čím je kuna vyvolána..hele a ty ovce, to jsou teda dřevěný německý ovčáci?to je u nějakého cvičáku asi..:-))))))Aichah napsal/a:
to ja tu mam monitor plnej nemeckych ovcaku, pripadne k nim jest drevena bouda
Publikováno 12 červen 2013 - 13:49
JolaLuba napsal/a:
mně se dost často zjevuje mrtvá krvavá kuna..na nejrůznější dotazy, zatím jsem nevysledovala, čím je kuna vyvolána..hele a ty ovce, to jsou teda dřevěný německý ovčáci?to je u nějakého cvičáku asi..:-))))))Aichah napsal/a:
to ja tu mam monitor plnej nemeckych ovcaku, pripadne k nim jest drevena bouda
Kuna je podle mě vyvolána Zlínským krajem, objevuje se mi velmi často, hlavně při vyhledávání takových dřevěných zvířátek apod...
Publikováno 12 červen 2013 - 13:50
Tu taky vidím poměrně často!JolaLuba napsal/a:
mně se dost často zjevuje mrtvá krvavá kuna..
A pak se mi často objevuje fotka čtyř nahatých chlapů, kteří se ráchají ve dvou dřevěných škopcích a popíjejí pivo...:@
Ale dnešní 928 hledám už asi tři hodiny a ani ťuk. :@:@ Už koketuju s myšlenkou, že zkusím zadat "pasák", ale mám obavu, co na mně vykoukne.:D:D:D
Edit - 928 néé, myslela jsem 929 :D:D (blbý překlep;) )
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 12 červen 2013 - 14:01
4 nahatý chlapi?hmm tak to mně teda ani náhodou..a pak že je svět spravedlivej :-))Alf Gang napsal/a:
A pak se mi často objevuje fotka čtyř nahatých chlapů, kteří se ráchají ve dvou dřevěných škopcích a popíjejí pivo...:@
Ale dnešní 928 hledám už asi tři hodiny a ani ťuk. :@:@ Už koketuju s myšlenkou, že zkusím zadat "pasák", ale mám obavu, co na mně vykoukne.:D:D:D
Publikováno 12 červen 2013 - 14:01
To já u toho kostela žádného pasáka nevidímAlf Gang napsal/a:
Tak to já dal 929 na první dotaz a pasáka jsem tam nezadával;)
Publikováno 12 červen 2013 - 14:10
děláte mi v tom bordel..pasáci, kostely, ovce, kuny..:-))sasik1 napsal/a:
To já u toho kostela žádného pasáka nevidímAlf Gang napsal/a:
Publikováno 12 červen 2013 - 14:12
sasik1 napsal/a:
To já u toho kostela žádného pasáka nevidím
To je vidět, jak už mi z toho dnes hrabe...:D
Jinak já dala na 929 už hromadu dotazů, ale marně.:|
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 12 červen 2013 - 14:15
Publikováno 12 červen 2013 - 14:28
JolaLuba napsal/a:
4 nahatý chlapi?hmm tak to mně teda ani náhodou..a pak že je svět spravedlivej :-))Alf Gang napsal/a:
Tak to mi taky nedělá. Mě zase na dotaz na kašnu vyskočí paní, která se odhaluje na kašně. Holt je v blesku. Bych brala radši ty chlapy.
Publikováno 12 červen 2013 - 14:29
PLAJ family napsal/a:
Myslíš tu želvu s dlouhýma nohama?Evca.N napsal/a:
Mě ta úplně vlevo zase připomíná robota ze "Strážců vesmíru"
Jo to je taky dost dobře možný.
Publikováno 12 červen 2013 - 14:33
Z toho si nic nedělej, tuhle ženštinu potkávám při hledání taky dost často. :|Evca.N napsal/a:
Mě zase na dotaz na kašnu vyskočí paní, která se odhaluje na kašně. Holt je v blesku. Bych brala radši ty chlapy.
Publikováno 12 červen 2013 - 14:35
Publikováno 12 červen 2013 - 14:40
ty máš pasáka? se picnu, sem snad ze třídy poslední, co ho nemá..:-)Alf Gang napsal/a:
Tak "pasáka" mám. Budu muset přehodnotit svoje obvyklé místo, kam zadávám kraj do dotazu.
Publikováno 12 červen 2013 - 14:43
Alf Gang napsal/a:
Tak "pasáka" mám. Budu muset přehodnotit svoje obvyklé místo, kam zadávám kraj do dotazu.
A google "pasáka" bonznul?
Publikováno 12 červen 2013 - 14:45
Publikováno 12 červen 2013 - 15:00
Publikováno 12 červen 2013 - 15:02
Publikováno 12 červen 2013 - 15:06
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů