poznejmisto.cz II.
Publikováno 12 červen 2013 - 15:06
Publikováno 12 červen 2013 - 15:10
Columbovsukni napsal/a:
Já tam mám těch dřevěných taky víc, tohle se zrovna asi hodilo polohou, z těch končin tam asi nic není. Ale už mám tip na dalšího dřeváka, co by stál za foto.
Vy nás ale zásobujete, paní Colombová.
Publikováno 12 červen 2013 - 15:33
moje řeč..:-)) a já hlásím, že v zásobách nic dřevěnýho nemáme..leda hezounké kamenné věci..:-))Evca.N napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
Já tam mám těch dřevěných taky víc, tohle se zrovna asi hodilo polohou, z těch končin tam asi nic není. Ale už mám tip na dalšího dřeváka, co by stál za foto.
Vy nás ale zásobujete, paní Colombová.
Publikováno 12 červen 2013 - 15:34
Hezounké, jo? :DJolaLuba napsal/a:
moje řeč..:-)) a já hlásím, že v zásobách nic dřevěnýho nemáme..leda hezounké kamenné věci..:-))
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 12 červen 2013 - 15:49
:-) třeba jeden hafíček..nedá se najítAlf Gang napsal/a:
Hezounké, jo? :DJolaLuba napsal/a:
moje řeč..:-)) a já hlásím, že v zásobách nic dřevěnýho nemáme..leda hezounké kamenné věci..:-))
Publikováno 12 červen 2013 - 17:41
JolaLuba napsal/a:
:-) třeba jeden hafíček..nedá se najít
Jo hafíček a nedá se najít?! Styď se! Já teda po sobě vždycky kontroluju, jestli se to dá dohledat a když ne, tak to tam nedám. Takže moje dřeváky v klidu dohledáš, Joli!
Publikováno 12 červen 2013 - 18:58
JolaLuba napsal/a:
ty máš pasáka? se picnu, sem snad ze třídy poslední, co ho nemá..:-)Alf Gang napsal/a:
Tak "pasáka" mám. Budu muset přehodnotit svoje obvyklé místo, kam zadávám kraj do dotazu.
Jestli vás to uklidní, tak já ho taky nemám.
Publikováno 12 červen 2013 - 19:09
Publikováno 12 červen 2013 - 19:10
HaLuMa napsal/a:
Nebrec, ja zase nemam jine veci.
ale ovce máš
Publikováno 12 červen 2013 - 19:18
Publikováno 12 červen 2013 - 21:05
Columbovsukni napsal/a:
Jo hafíček a nedá se najít?! Styď se! Já teda po sobě vždycky kontroluju, jestli se to dá dohledat a když ne, tak to tam nedám. Takže moje dřeváky v klidu dohledáš, Joli!
našeho hafíčka nalézt lze, není to ale vůbec snadné, těšte se
.. no oni ho stejně nevydají
Publikováno 12 červen 2013 - 21:06
kamenopes se snad dá dohledat, ale jen stěží..my už teď taky kontrolujeme, ale hafan byl odeslán v první várce svatého nadšení..a dřeváky po dávce šampusu fakt dohledala..ale jen stěží! :-)) příští rok tam do okolí nejspíš pojedeme na čundr, inu - zamilovaný kraj :-)Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
:-) třeba jeden hafíček..nedá se najít
Publikováno 12 červen 2013 - 21:07
Publikováno 12 červen 2013 - 21:22
JolaLuba napsal/a:
příští rok tam do okolí nejspíš pojedeme na čundr, inu - zamilovaný kraj :-)
Já trávila dětství u babičky ve vedlejší obci, je tam nádherně. Ach, ta nostalgie...
Publikováno 12 červen 2013 - 21:26
ty jo ale fakt..prostě to tam žeru ..:-))Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
příští rok tam do okolí nejspíš pojedeme na čundr, inu - zamilovaný kraj :-)
Já trávila dětství u babičky ve vedlejší obci, je tam nádherně. Ach, ta nostalgie...
Publikováno 13 červen 2013 - 7:21
Publikováno 13 červen 2013 - 9:25
brýtro, za sebe mohu říct, že jsem je našla, jak jsem se domnívala svou obdivuhodnou inteligencí a kombinací indicií, ale po písemném hovoru s majitelkou fotky, mohu zklamaně prohlásit, že to byla spíš náhoda, že jsem na to místo kápla..:-)))bartusko napsal/a:
Dobrá ránko všem:)...tak koukám, že jsem tady z vás asi zas poslední, kdo ty bludný ovce nemá.
No tak vzhůru na Zlínsko...
leč držím palce..
Publikováno 13 červen 2013 - 9:29
JolaLuba napsal/a:
brýtro, za sebe mohu říct, že jsem je našla, jak jsem se domnívala svou obdivuhodnou inteligencí a kombinací indicií, ale po písemném hovoru s majitelkou fotky, mohu zklamaně prohlásit, že to byla spíš náhoda, že jsem na to místo kápla..:-)))bartusko napsal/a:
Dobré ránko všem:)...tak koukám, že jsem tady z vás asi zas poslední, kdo ty bludný ovce nemá.
leč držím palce..
Publikováno 13 červen 2013 - 11:10
Potěším tě , poslední nejsi. Vůbec se mi to zdá nečestné a nesportovní. :D Columbová ani nemusí hádat, aby se udržela v čele. :D Každá druhá nebo kolikátá :D:D fotka je její. Navíc slanina za slaninou a tady ze západu samý na internetu provařený kusy. Třeba ode mě tam přistávají jen samé modronební jednoznačnosti a když pošlu něco prorostlého, tak to tam visí a visí a visí....bartusko napsal/a:
Dobré ránko všem:)...tak koukám, že jsem tady z vás asi zas poslední, kdo ty bludný ovce nemá.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů