poznejmisto.cz II.
Publikováno 13 červen 2013 - 11:36
Publikováno 13 červen 2013 - 11:52
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 13 červen 2013 - 11:53
Já mám od včera vyčištěnou celou ČR. Dnes podezřele žádné nové foto k hledání...Evca.N napsal/a:
Hurá, vyčištěn Moravskoslezský kraj. Uff...
Kéž bych většinu těch míst měla prolezenou i osobně.
Hmm, a jen jsem to odeslala, šup - nová fotka.
Hmm, a kdybych tu nekecala, mohla jsem být první a ne druhá. :D
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 13 červen 2013 - 11:57
Publikováno 13 červen 2013 - 11:57
Publikováno 13 červen 2013 - 11:58
ježíš faáákt? já tu smolím psaní a oni házej..sakra!:-))Alf Gang napsal/a:
Já mám od včera vyčištěnou celou ČR. Dnes podezřele žádné nové foto k hledání...Evca.N napsal/a:
Hurá, vyčištěn Moravskoslezský kraj. Uff...
Kéž bych většinu těch míst měla prolezenou i osobně.
Hmm, a jen jsem to odeslala, šup - nová fotka.
Publikováno 13 červen 2013 - 12:02
bartusko napsal/a:
Moje třetí FTF !! :) A ještě mě u toho vyrušil telefonát :p
No a zrovinka místo, na který v sobotu odjíždíme dovolenkovat :)
Publikováno 13 červen 2013 - 12:10
krásnýbartusko napsal/a:
bartusko napsal/a:
Publikováno 13 červen 2013 - 12:12
boris a doris napsal/a:
tak nějak, tento způsob hodnocení zdá se mi poněkud neštastný. Podle mě by se to mělo filtrovat podle počtu vložených fotek, když tedy někdo vloží 5 fotek, aby ve statistice viděl jen uživatele se stejným počtem vložených fotografií. Nic proti Columbový nemám, ale takhle mi to připadá že mi podá 40 šipek, já je hodím 40x do černého, ona nehází a přitom jsme stejně dobrý?
Asi jsem úplně nepochopila, jak by sis to představoval. Jako že ti, co vloží fotku, budou mít míň bodů, protože ji neuhádli? To by bylo trošku nespravedlivé, ne? Dříve bylo za vložení fotky víc bodů než za uhádnutí, to bys radši? Systém hodnocení bod za uhádnutí, bod za vložení mi přijde naprosto férový. Kdyby byli znevýhodněni ti, co vkládají, pak by se na to taky mohl každý vykašlat, ne?
Publikováno 13 červen 2013 - 12:38
bartusko napsal/a:
bartusko napsal/a:
tak to se máte, tam je krásně
nás čeká dovča až za 14 dní, tak snad bude ještě léto
Publikováno 13 červen 2013 - 12:40
boris a doris napsal/a:
tak nějak, tento způsob hodnocení zdá se mi poněkud neštastný. Podle mě by se to mělo filtrovat podle počtu vložených fotek, když tedy někdo vloží 5 fotek, aby ve statistice viděl jen uživatele se stejným počtem vložených fotografií. Nic proti Columbový nemám, ale takhle mi to připadá že mi podá 40 šipek, já je hodím 40x do černého, ona nehází a přitom jsme stejně dobrý?
a není to jedno?
hodnocení a bodování se měnilo asi třikrát
však nejde o body, ale mít nalezeno
a pak jsou to tipy na pěkná místa, jen mít víc volného času
Publikováno 13 červen 2013 - 12:53
Však můj příspěvek je taky jenom takový dloubání. Jen mě trochu mrzí, že ty moje (alespoň z mého pohledu) špekáčky tam řádově měsíce visí.JolaLuba napsal/a:
Já se teda s kolumbajdou občas kočkuju skrzevá její špekouny..ale tyhle "nespravedlivosti" mě nechávaj fakt chladnou..radši hádám..a dneska s přísunem zas bída :-)) nemusí pršet, jen když sype!!! vstávat, sypat!:-)))
Ale jedno si neodpustím. Columbová, už prosím tě nikde žádný dřeváky nevyřezávej! :D
Publikováno 13 červen 2013 - 12:57
nebreč! nám už je sežraly masařky..:-)koyamas family napsal/a:
Však můj příspěvek je taky jenom takový dloubání. Jen mě trochu mrzí, že ty moje (alespoň z mého pohledu) špekáčky tam řádově měsíce visí.JolaLuba napsal/a:
Já se teda s kolumbajdou občas kočkuju skrzevá její špekouny..ale tyhle "nespravedlivosti" mě nechávaj fakt chladnou..radši hádám..a dneska s přísunem zas bída :-)) nemusí pršet, jen když sype!!! vstávat, sypat!:-)))
Ale jedno si neodpustím. Columbová, už prosím tě nikde žádný dřeváky nevyřezávej! :D
Publikováno 13 červen 2013 - 12:59
koyamas family napsal/a:
No, zítra zase vyrážím na lov... Ale on ten můj dřevák vážně nebyl těžkej, stačilo správně nazvat.
Publikováno 13 červen 2013 - 13:02
bereš sebou do terénu svý vyhlášený řezbářský dlátka?:-))Columbovsukni napsal/a:
koyamas family napsal/a:
No, zítra zase vyrážím na lov... Ale on ten můj dřevák vážně nebyl těžkej, stačilo správně nazvat.
Publikováno 13 červen 2013 - 13:10
Publikováno 13 červen 2013 - 13:12
A on to není "Dřevěnej zmetek a tři AT-AT roboti"?Columbovsukni napsal/a:
Ale on ten můj dřevák vážně nebyl těžkej, stačilo správně nazvat.
Publikováno 13 červen 2013 - 13:31
Columbovsukni napsal/a:
A vůbec, nějaké trošku záludnější kousky mám až poslední dobou, předtím taky leháro. Oni to střídají podle krajů a obtížnosti, zrovna to vyšlo. Jinak moje největší špeky stále nevytasili.
to se máme na co těšit
Publikováno 13 červen 2013 - 13:32
JolaLuba napsal/a:
bereš sebou do terénu svý vyhlášený řezbářský dlátka?:-))
Já vzít dlátko a snažit se něco vytvořit, tak to nepozná nikdo. Možná tak kostku nebo trojúhelník s očima a pusou bych zvládla.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů