Tak to mám naději, že na mne taky někdy vykouknou
No, ačkoliv nechápu souvislost (teda kromě kraje), bylo to při hledání fotky č. 1243. A tu jsem nakonec nenašla...hmmm
Publikováno 02 prosinec 2013 - 15:29
Tak to mám naději, že na mne taky někdy vykouknou
No, ačkoliv nechápu souvislost (teda kromě kraje), bylo to při hledání fotky č. 1243. A tu jsem nakonec nenašla...hmmm
Publikováno 02 prosinec 2013 - 15:34
1442 musí každý pořádný kačer znát osobně :-)
Ach jo, tak nejsem pořádný kačer. Sice jsem to našla, ale osobně to místo neznám. To místo mám dost z ruky...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 02 prosinec 2013 - 16:10
Ach jo, tak nejsem pořádný kačer. Sice jsem to našla, ale osobně to místo neznám. To místo mám dost z ruky...
Tak to jsme na tom úplně stejně
Publikováno 02 prosinec 2013 - 16:44
No ono se nepise ze to MISTO musi znat kazdy kacer osobne. Az zjistite co to je pochopite, ze TO osobne znate. Soustredte se na nazev.
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 02 prosinec 2013 - 17:29
Publikováno 02 prosinec 2013 - 16:46
Koukam, ze nejen ze mi dneska zkolaboval pracovni komp, ale nejak vaznou novinky. A to sem mel pri rozborce a sborce PC strach ze neco prosvihnu. Nakonec sem dostal pocitac do stavu, ze uz jde aspon zapnout. Zejtra mam co delat
Publikováno 02 prosinec 2013 - 19:16
1442 musí každý pořádný kačer znát osobně :-)
Trochu bych to upravil, každý kačer by měl vědět, o co se jedná a jak je to významné.
EDIT: Dneska žádná fotka, začínám mít poznejmístodepresi
Tento příspěvek byl upraven od Matylda13: 02 prosinec 2013 - 19:17
Publikováno 02 prosinec 2013 - 19:28
To já mám depresi z toho, že se mi nedaří pohnout z žádným z restíků
Publikováno 02 prosinec 2013 - 19:53
To já mám depresi z toho, že se mi nedaří pohnout z žádným z restíků
A co nemůžeš najít???
Publikováno 02 prosinec 2013 - 19:55
Toci se mi hlava, pocity na zvraceni, huci mi v usich ...aspon jedno poznej misto, aspon jednooo
Publikováno 02 prosinec 2013 - 19:56
A co nemůžeš najít???
Ještě mám restíků hodně celkem 74 obrázků
Publikováno 02 prosinec 2013 - 21:40
Je to od Kolomba taková slovní hříčka. Za čím kačeři chodí?
Publikováno 02 prosinec 2013 - 21:54
Toci se mi hlava, pocity na zvraceni, huci mi v usich ...aspon jedno poznej misto, aspon jednooo
Publikováno 02 prosinec 2013 - 21:55
Publikováno 02 prosinec 2013 - 22:34
No ono se nepise ze to MISTO musi znat kazdy kacer osobne. Az zjistite co to je pochopite, ze TO osobne znate. Soustredte se na nazev.
Však píšu, že místo jsem našla, ale stejně ho neznám. Asociace kačerů a názvu místa mi po nalezení je teď zpětně jasná, ale před nálezem to jasné není ani trochu. Pro toho, kdo to místo právě vůbec nezná.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 02 prosinec 2013 - 22:37
Já vím, místo jsem našla už včera, ale ta slovní hříčka mi byla jasná až teď po nálezu a téhle nápovědě... I když teď už to budou mít další nálezci snazší, nápověda je mnohem výstižnější, než jen prosté, že by to měl každý kačer znát.
Publikováno 02 prosinec 2013 - 22:46
tady se teda napovídá o sto šest a zrovna k fotce, která je tak lehká
ale asi jen proto, že jsem tam byla
ale nápověda to je opravdu pěkná
Publikováno 02 prosinec 2013 - 23:07
bych potřebovala nápovědu spíš k těm kamenům v LB a vytesaný skále v KH
Publikováno 02 prosinec 2013 - 23:19
Já se zase morduju se 1446
Edit: ... a jen si postěžuju, tak se mi to podaří vygooglit... na otázku, kterou jsem zadávala už několikrát... Tak a mám zase chvíli plný počet.
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 03 prosinec 2013 - 0:00
Publikováno 03 prosinec 2013 - 6:59
bych potřebovala nápovědu spíš k těm kamenům v LB a vytesaný skále v KH
Kameny jsou zakerny. Misto rucite znas aspon jako misto --primo pod tema sutrama je kes. No a vytesany ve skale KH - staci prihodit co je vytesano (obecne) a on to G najde
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů