Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#4301 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2014 - 22:16

mimochodem 1259 - kdyz sem si po BF zjistoval co je to zac ... dve tak diametralne odlisne zpusoby vyuziti jedne stavby. To je unikat :D

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4302 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 11:54

nabídka:

pro ty co maj všechno nalezeno (nebo aspoň vše co máme nalezeno my) nabízím PM místa (ty co máme aktuálně nalezená) ve formě GPX nebo KML, jen tak pro radost z brouzdání :)

• 0

#4303 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 12:39

Tak po úmoru nalezena konečně i 1509 a nyní pokus o poslední peklo 1456. ;)

• 0
Tony

#4304 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 14:20

tak já nemůžu najít 1553, ale asi to bude něco známýho :huh:, no a samozřejmě tu dřevěnou 1564 :unsure:

• 0

#4305 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 14:47

tak já nemůžu najít 1553, ale asi to bude něco známýho :huh:, no a samozřejmě tu dřevěnou 1564 :unsure:

1553 no moc znamy to neni, ale nesmis dat na prvni dojem a pak to najdes i na jednom hojne vytezovanem webu.  1564 to se hleda dobre - bud odhadni co to je ( cemu to tak bylo) nebo odhadni jak to je ....- obojí vede ke zdárnému cíli.

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#4306 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 17:58

Nirvána!!! :) 1456 udolána! ;)

• 0
Tony

#4307 weiski

weiski

weiski

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 18:16

Nirvána!!! :) 1456 udolána! ;)

No taky jsem tak jásala, ale ten pocit že to místo leží od našeho domečku cca 10 Km a v životě jsem tam nebyla.. tak to je hnus :( a pořád jsem na to nemohla přijít ale zdolala jsem to taky. Aspoň vím že třeba taková 1507 a 1491 není vedle našeho domu, tak když to třeba za rok najdu tak mě to nebude tak štvát jako u té 1456 :D 

• 0

#4308 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 18:31

No přece, aby to našel a měl bodík. Normální "Brute force" metoda. Jestli hrajete mimo jiné geocaching, tak to musíte znát, ne? Je to proti pravidlům? Existují vůbec nějaká pravidla? Mně je to celkem vurst. Dnes jsem konečně našel serpentýny. Kdybych je našel dřív, měl bych nalezeno vše. Bohužel přibyly další špeky. Rád bych našel vše a pak zabouchl dveře. Je to strašný žrout času. edit: Ale přineslo mi to hodně hodně poznatků.

No pak je ale taková hra o ničem když se nezapnou mozkové závity a vyhodnotí se všechno jen pomocí nějakého programu.

Já třeba dělám geocaching proto abych poznal zajímavé lidi a místa a ne abych za den odlovil co nejvíc keší.

• 0

#4309 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2014 - 23:55

1553 no moc znamy to neni, ale nesmis dat na prvni dojem a pak to najdes i na jednom hojne vytezovanem webu.  1564 to se hleda dobre - bud odhadni co to je ( cemu to tak bylo) nebo odhadni jak to je ....- obojí vede ke zdárnému cíli.

tak 1564 jsem našla, ale 1553 zatím ne

se řekne, nesmíš na první dojem, mně to přijde i na druhý pořád stejný 

• 0

#4310 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 7:12

tak 1564 jsem našla, ale 1553 zatím ne

se řekne, nesmíš na první dojem, mně to přijde i na druhý pořád stejný 

Mně ta rada pomohla. Přišlo mi tak velké, že mne to, že by to mohla být ..., ani nenapadlo. Poté už to byla klasická tříhvězdová dohledávka.

Tento příspěvek byl upraven od Hamaci: 17 leden 2014 - 9:10

• 0

#4311 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 8:36

Mně ta rada pomohla. Přišlo mi tak velké, že mne to, že by to mohla být ... ani nenapadlo. Poté už to byla klasická tříhvězdová dohledávka.

to byla pěkná záludnost, ale už jí konečně mám také

• 0

#4312 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 12:55

No pak je ale taková hra o ničem když se nezapnou mozkové závity a vyhodnotí se všechno jen pomocí nějakého programu.
Já třeba dělám geocaching proto abych poznal zajímavé lidi a místa a ne abych za den odlovil co nejvíc keší.

To ja delam GC taky proto, jen je problem v tom, že u kese potkam nekoho zcela vyjimecne :-(
  • 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#4313 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 16:40

To ja delam GC taky proto, jen je problem v tom, že u kese potkam nekoho zcela vyjimecne :-(

tak to já jsem zas ráda, že u keše většinou nikoho nepotkám :rolleyes:

• 0

#4314 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 17 leden 2014 - 16:46

To já taky radši, když mě nikdo nevidí. Kór když lovím nedej bože v pracovní době  :D

Jo a lidi, přiznejte se, kdo jste se mi naboural na noťas a nakazil mi gůůgl přejetou fretkou. Ode dneška už ji tu mám taky. Třikrát za sebou.  :wacko:

• 0

#4315 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 17:33

Kdyby bylo aspoň teď o víkendu hezky a slunečno, abych mohla něco vyfotit, ale to né - když mám volno já, musí být hnusně. A tak už mi to funguje někdy od listopadu. Jsem doma = déšť či inverze, jsem v práci = bude hezky. Bordel!!! :angry:

• 0

#4316 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 19:42

A muzes prosim zitra jit do prace? Potrebovala bych hezky pocasi. 

• 0

#4317 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 20:13

A muzes prosim zitra jit do prace? Potrebovala bych hezky pocasi. 

:D  Ani mě nehne. Já ho potřebuju taky, ale na co by mi v práci bylo, že... :D

• 0

#4318 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 17 leden 2014 - 20:22

Jůůůů....po dlooouhých měsících jsem se proboxovala do první dvacítky....alespoň na chvilku. Než mě zas někdo sestřelí....to je radosti při pátku...ááách.... :)

• 0

#4319 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 21:37

Kdyby bylo aspoň teď o víkendu hezky a slunečno, abych mohla něco vyfotit, ale to né - když mám volno já, musí být hnusně. A tak už mi to funguje někdy od listopadu. Jsem doma = déšť či inverze, jsem v práci = bude hezky. Bordel!!! :angry:

U nás může být hezky klidně každý víkend, ale co je mi to platné, když stejně nemůžu nikam jet. :( To cestování je finančně náročný koníček... a v nejbližším okolí toho na focení moc není. :mellow:

Jo a lidi, přiznejte se, kdo jste se mi naboural na noťas a nakazil mi gůůgl přejetou fretkou. Ode dneška už ji tu mám taky. Třikrát za sebou.  :wacko:

Vítej do klubu!  :D

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#4320 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2014 - 22:12

Pro zájemce, co by rádi nějakou tu nápovědu ;)

http://vrtgeo.rajce....z/PM/#ALL-X.jpg

Tak tohle je pecka, moc a moc díky. Pomohlo mi to od tří kostlivců :) Je to teda příšerná piplačka ale jde to.

• 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama