To+Plzeňský se ale každému neukáže na 8. řádku... mně se to zatím neukázalo ani na posledním...
Tomu verim, ale rikala jsem prece, ze je to na jednom z nejpouzivanejsich zdroju. Zvlastni, ze ta fotka je skoro stejna a google ji nerozpozna.
Publikováno 16 březen 2014 - 20:14
To+Plzeňský se ale každému neukáže na 8. řádku... mně se to zatím neukázalo ani na posledním...
Tomu verim, ale rikala jsem prece, ze je to na jednom z nejpouzivanejsich zdroju. Zvlastni, ze ta fotka je skoro stejna a google ji nerozpozna.
Publikováno 16 březen 2014 - 21:59
Tam ma jeste strechu. Diky fotce na PM sem filtorval mezi mnohem vice ohlodanymi (zubem casu ) objekty a logicky sem nenasel
Publikováno 16 březen 2014 - 22:03
Tam ma jeste strechu. Diky fotce na PM sem filtorval mezi mnohem vice ohlodanymi (zubem casu ) objekty a logicky sem nenasel
No jo, vidis. Nas totalne znechutila ta stresni okna a jsou pomerne vyrazna, takze jsem to na ..... neprehledla.
Publikováno 16 březen 2014 - 22:22
Už jsem to našel. Docela by mě to zajímalo, v nejbližší době tam ale nepojedu. Našel jsem i víc fotek na mě známém zdroji a vidím, že to vypadá dost strašně.
Publikováno 17 březen 2014 - 10:28
Tak a je to tu zase - 1767 - má dokonce jen ** tak jsem asi hodně natvrdlá, mě totiž kromě té zajímavosti vpravo - nic nenapadá a mám vyčerpáno, co to je?
Publikováno 17 březen 2014 - 10:35
Oranžová příšera. Taky nevím. Dvě hvězdičky, to bude něco hodně známého, ale asi se pohybuju někde jinde.
Publikováno 17 březen 2014 - 10:39
Sem na tom stejne. Asi neco proflaklyho, ale ja sem mimo
Publikováno 17 březen 2014 - 10:42
Funguje to MAM JI
EDIT: Zpetne vidim, ze na me jukala skoro furt. Kdybych se nenechal osalit ....
EDIT: opravdu staci se zeptat na to, co vidite na obrazku
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 17 březen 2014 - 10:48
Publikováno 17 březen 2014 - 11:06
Funguje to MAM JI
EDIT: Zpetne vidim, ze na me jukala skoro furt. Kdybych se nenechal osalit ....
EDIT: opravdu staci se zeptat na to, co vidite na obrazku
Jenže problém je v tom, jak to co vidím pojmenovat, dochází mi slovní zásoba
Publikováno 17 březen 2014 - 11:31
Ja napsal co vidim -- presne co vidim. Bez ohledu na cokoli
Publikováno 17 březen 2014 - 11:39
Uf. 1767 ani nevím, jak jsem to našel. Zavíral jsem milión pootvíraných oken z vyhledávání a najednou... Byla tam.
Publikováno 17 březen 2014 - 11:39
Taky jsem netušila, ale vypadlo mi to na druhý dotaz.
Publikováno 17 březen 2014 - 11:43
Ja napsal co vidim -- presne co vidim. Bez ohledu na cokoli
Hlásím, že to co vidím, oranžová obluda/příšernost a pod. nefunguje...
Publikováno 17 březen 2014 - 12:10
Jsem na tom také tak, ale je vidět, že to někdo už má, tak musím zabrat, jen přijít na ten nápad
Publikováno 17 březen 2014 - 12:18
Jsem na tom také tak, ale je vidět, že to někdo už má, tak musím zabrat, jen přijít na ten nápad
Stačí najít jen to správné slovíčko, jenže jaké??? už mě to přivádí pěkně do varu, jen dvě hvězdičky a mě stále nic nenapadá a google všechny nápady ignoruje.
Publikováno 17 březen 2014 - 13:07
Celkem usmevne je, ze 1767 ma 2 hvezdy a 1768 3 hvezdy. 1768 ma za 10 minut stejne uhodnuti jako 1767 za 3 hodiny
Publikováno 17 březen 2014 - 14:06
1767 též na 10 minut a myslím, že by tam ta budova nemusela ani stát. Pěkná fotečka
Ale obtížnost bych dal rozhodně větší.
Tento příspěvek byl upraven od a_d_a_m_s: 17 březen 2014 - 14:22
Publikováno 17 březen 2014 - 16:02
A je to v háji... při hledání 1767 jsem na ní zase narazila... takže si jdu dát pauzu, protože to bude zase pěkný oříšek... sice podle jednoho prvku tuším, co by to mohlo být, ale hledání zase marné...
Mimochodem, to je ona (kuna, fretka či kýho výra), někdo se tu před časem ptal, jaký obrázek nám to vlastně čas od času google předhodí při hledání zajímavých míst naší vlasti... tak je to toto:
Omlouvám se citlivějším povahám, dávám to sem jen proto, že se tu na to někdo nedávno ptal.
Já už na ní narazila mnohokrát, ale vždycky se leknu, když jí uvidím. Člověk třeba hledá kostel, projíždí obrázky, samý kostel, samý kostel a najednou tohle!
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 17 březen 2014 - 16:04
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 17 březen 2014 - 16:05
Tak to jsem teda jeste fakt nevidel. Me to ale casto serviruje zenskou v plavkach, jak si cte u Priglu. Asi mam lepsi karmu.
Publikováno 17 březen 2014 - 16:13
Tak se mi zas po dlouhé době podařilo FTF a i být na chvilku v čele tabulky sama.
Tento příspěvek byl upraven od tr.ma: 17 březen 2014 - 16:14
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů