Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#5321 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 16:25

Tak to jsem teda jeste fakt nevidel. Me to ale casto serviruje zenskou v plavkach, jak si cte u Priglu. Asi mam lepsi karmu. :D

Mně se zase jeden čas často objevovala jakási obnažená ženština s flaškou u kašny.  :rolleyes:

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 17 březen 2014 - 16:25

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5322 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 17:01

1767 též na 10 minut a myslím, že by tam ta budova nemusela ani stát. Pěkná fotečka   :)
Ale obtížnost bych dal rozhodně větší.

Určitě vyšší než 1768 z Karlovarského. Tam zadáš, co vidíš a vyleze to hned na druhém obrázku. 1767 jsem nějakou dobu hledal, než jsem trefil tu správnou kombinaci slov.

• 0
Vložený obrázek

#5323 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 17:31

A je zase zeleno

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5324 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 18:38

Ta 1767 je pěkně zapeklitá, hned mě napadlo, co to asi bude, zadal jsem to do G. => NIC :blink: , pak dokonce jsem zadal i přímo místo, kde to je=> NIC :blink: , zkoušel jsem to hledat pořád dál, pak už jsem nevěděl co dál, tak jsem zkusil kliknout na místo, o kterém jsem už psal a najednou se zazelenalo. :DObdivuji ty, co to našli na googlu. Jinak, ty Ronteho fotky jsou jedna zajímavější než druhá, moc pěkné. :)

Mě teď dává zabrat 1770, už nevím, co bych hledal. :angry:

• 0

#5325 titillate

titillate

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 19:46

tak ja teda presne naopak, 1770 nalezena cca za pul minuty, zadano obligatni spojeni plus kraj a byla na svete. Ale ten oranzovej nesmysl furt nic!!!

• 0

#5326 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 17 březen 2014 - 19:50

....

Mě teď dává zabrat 1770, už nevím, co bych hledal. :angry:

#1770 mě teda taky dost potrápila. Pěkně schovaná...mrška....ale už ji mám a je zase zeleno.... ;)

• 0

#5327 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 19:50

tak ja teda presne naopak, 1770 nalezena cca za pul minuty, zadano obligatni spojeni plus kraj a byla na svete. Ale ten oranzovej nesmysl furt nic!!!

Taky tak... Dvouhvězdičkovej špek!! ;)

• 0

#5328 titillate

titillate

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 20:13

to tady někdo chtěl furt nejakyho speka a sup, je to tady a ma ta mrcha jen dve hvezdy, uz klikam na znamy mista na jizni morave a prd velebnosti...

• 0

#5329 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 20:45

to tady někdo chtěl furt nejakyho speka a sup, je to tady a ma ta mrcha jen dve hvezdy, uz klikam na znamy mista na jizni morave a prd velebnosti...

Asi klikáš na ne tak známý místa ;-)

Když jsem ráno viděl ten jihomoravskej hangár, bylo mi jasný, že tohle mi najít jen tak nepůjde. Navečer jsem si přečetl zdejší diskuzi a když si tu i hledačský esa stěžují, že je jejich hledání marný, sám jsem na hledání rezignoval. Pak mě napadlo jedno místo, kde jsem pár let zpátky byl, zkusil to a na první klik Správně! :-) Ta příšera tam tenkrát určitě nebyla... Zkusil jsem si obrázek zpětně dohledat, když vím, co a kde to je, ale pokud nezadám přesný místo, google mi prostě nedá. Vůbec nevím, jak bych to jinak hledal... Ale tentokrát se mi povedlo čistě BF :-)

• 0

#5330 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 20:51

Když jsem ráno viděl ten jihomoravskej hangár....

Hangár jsem v zoufalství už taky zkoušela a stále nic.  :D

Edit: 1767 - uf, konečně jsem to našla, ale šla jsem na to nakonec úplně z jiné strany. Zaměřila jsem se na tu "drobnost" u hangáru a googlila a googlila, až jsem vygooglila zajímavou zmínku, jukla jsem tam na mapu a ejhle, bylo to ono... 

Ale jak tohle mohlo projít s dvojkovou obtížností, tomu fakt nerozumím...  :rolleyes:

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 17 březen 2014 - 21:17

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5331 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 22:52

Ač su Jihomoravák, tak tuhle fotku #1767 z našeho kraje fakt nedávám.Ty ostatní tři dnešní fotky nalezeny rychle a na pohodu.

Tento příspěvek byl upraven od bobasso: 17 březen 2014 - 23:01

• 0
bobasso

#5332 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 23:34

Tak se mi zas po dlouhé době podařilo FTF a i být na chvilku v čele tabulky sama.  :)

Máš štěstí, že jsem nebyl u PC, protože toto místo jsem chtěl sám uveřejnit. Být v tu chvíli online, tak to mám do minuty. :)

V místním hotelu jsme trávili jedny podzimní prázdniny.

• 0

#5333 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 0:08

Čekám na dokončení kontroly disku, klikám si do mapy a najednou se zazelenalo. Oranžovou krabici tedy už mám a zase čekám na další špeky. Místo jsem tipoval jen hodně volně. Nikdy jsem tam nebyl, i když jednou jsem se nepohyboval moc daleko odtud. Co se týče archirtekta, co tohle postavil,...,musel bych to vidět v reálu, ale takhle na fotkách mi to připadá jako pěst na oko.

• 0

#5334 tr.ma

tr.ma

Martina

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)
  • LocationPříbramsko

Publikováno 18 březen 2014 - 8:22

Máš štěstí, že jsem nebyl u PC, protože toto místo jsem chtěl sám uveřejnit. Být v tu chvíli online, tak to mám do minuty. :)

V místním hotelu jsme trávili jedny podzimní prázdniny.

U mne to bylo opravdu o štěstí, na místě jsem nikdy nebyla, ale správně jsem tipla účel stavby a místo našla coby dup.  ;)

• 0

#5335 indrja

indrja

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 18 březen 2014 - 9:25

No ja nevim, ale je preci jasne, co to je. A to+Plzensky, obrazek nekde na 8. radku, navic tahany z jednoho z nejpouzivanejsich zdroju.

Ale tohle mi prijde jako silena degradace pamatky, fuj.

Proč, to je jen využití něčeho, co už nesloužilo původnímu účelu. Předkové to taky dělávali, tak proč my ne?

• 0

#5336 Macamica

Macamica

Macamica

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 11:35

#1772 pro mě hluboká nostalgie z mých ještě archeologických let...jsme tam v létě vždycky jezdili  :)

Jdu hledat oranžovou krabici, ta zatím odolává  :D

• 0

#5337 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 11:43

#1772 pro mě hluboká nostalgie z mých ještě archeologických let...jsme tam v létě vždycky jezdili  :)

Jdu hledat oranžovou krabici, ta zatím odolává  :D

Sem si to spojil a resil sem proc nekdo hledal na 1772 cernou skrinku  :lol:

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5338 Macamica

Macamica

Macamica

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 12:31

:lol:  :lol:  :lol:

• 0

#5339 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 12:31

ta rezavá potvora mě už ale vážně štve.. (pane PM, slyšíš, jak si stěžuju?) :-))

• 0

#5340 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 16:30

Safra najdu oranzerii a zaseknu se na 1774

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama