1822 - vim co to je, vim kde to je, ale nze sem to naklikal -- vzdyt je to pul dne cesty od vesnice
Jsem na tom stejně, přitom jsem tam byla...
Publikováno 01 duben 2014 - 15:09
1822 - vim co to je, vim kde to je, ale nze sem to naklikal -- vzdyt je to pul dne cesty od vesnice
Jsem na tom stejně, přitom jsem tam byla...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 01 duben 2014 - 15:47
Mně na malém monitoru doma leze ten kůň do Kraje, tak se mi pěkně špatně hledá, ještěže v práci mám velký monitor A zvuk mám všude vypnutý, tak o krásné písně jsem zaplaťpánbůh ochuzena
Publikováno 01 duben 2014 - 16:51
.....a já furt kde to všem hraje a mě nic. Tak v Opeře 12ce i nejnovější 20ce ani prd. Tož jsem dal Firefox a už to taky na mě spustilo.
Díky majitelům poznejmísto za parádní zpestření dnešního dne. Hned se líp hledalo
Publikováno 01 duben 2014 - 16:59
.....a já furt kde to všem hraje a mě nic. Tak v Opeře 12ce i nejnovější 20ce ani prd. Tož jsem dal Firefox a už to taky na mě spustilo.
Díky majitelům poznejmísto za parádní zpestření dnešního dne. Hned se líp hledalo
sem psal ze Opera tu smiru neunesla
Publikováno 01 duben 2014 - 20:11
Tak Moravskoslezskou pětku jsem našel, stačí jen správně pojmenovat. Ještě ta Pardubická kola. A že jich všude je, ale většinou z parovek.
Publikováno 01 duben 2014 - 21:16
Tak Moravskoslezskou pětku jsem našel, stačí jen správně pojmenovat.
S tou jsem se dnes prala celý den... nakonec jsem před chvílí objevila podobnou stavbičku, k tomu velice zajímavý zdroj dalších podobných a pak už to byla chvilka... správně jsem to myslím pojmenovávala dobře už předtím, ale ne a ne nic podobného vykouknout...takže to byla veliká náhoda a štěstí. Jinak hledám ještě teď.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 02 duben 2014 - 5:34
Tak me na Moravskoslezkou stacil kupodivu ten nejjednodussi dotaz a okres. To Pardubicky kola byly horsi, hlavne proto ze.......kdo nasel vi
Publikováno 02 duben 2014 - 7:45
BTW: Dnesni den nezacal vubec dobre - U Michelskeho lesa (zastavka Busu) na prechodu lezela prejeta fretka....
Publikováno 02 duben 2014 - 8:31
Tak me na Moravskoslezkou stacil kupodivu ten nejjednodussi dotaz a okres. To Pardubicky kola byly horsi, hlavne proto ze.......kdo nasel vi
Já to měla přesně opačně, pardubickou jsem našla za pár minut...
BTW: Dnesni den nezacal vubec dobre - U Michelskeho lesa (zastavka Busu) na prechodu lezela prejeta fretka....
Fůůůůj... aby z toho nebyl černý den - ani jedna zveřejněná fotka...
Tak edit: nová fotka už vylezla a je kráááásna! Columbovsukni - díky!!! Jdu hledat...
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 02 duben 2014 - 9:03
Publikováno 02 duben 2014 - 9:48
doufám, žes ji vyfotil a dáš na PM
Publikováno 02 duben 2014 - 9:54
Tak me na Moravskoslezkou stacil kupodivu ten nejjednodussi dotaz a okres...
Přesně tak. A když se to veme za správný konec, je to za minutu zelený.
Publikováno 02 duben 2014 - 10:21
Přesně tak. A když se to veme za správný konec, je to za minutu zelený.
tak to já ten správný konec ještě nenašla, ale neva
hlavně, že zmizela ta příšerná růžová barva
Publikováno 02 duben 2014 - 10:55
Ach jo, zase další fotku ze svých návrhů si můžu vyškrtnout - pařezovou chaloupku jsem taky vkládal :-(
Publikováno 02 duben 2014 - 11:23
doufám, žes ji vyfotil a dáš na PM
Ja byl tak v soku co z okna busu vidim ....... kdyz tam poslem droping tak ji treba jeste nejde ve stavu fotogenickem.
Ale o vikendu sem vyfotil nadhernou vec, ale predpokladam, ze nebude publikovana
Publikováno 02 duben 2014 - 11:24
Je zeleno takhle by to melo byt porad a jde se na bastu.
Publikováno 02 duben 2014 - 11:25
hlavně, že zmizela ta příšerná růžová barva
Ja si vecer vsiml jeste jedne veci --kdyz jezdis pres mapicku pod obrazkem tak okres na kterej ukazujes se zazluti. Vcera v ty ruzovy verzi na sebe okresy brali ruzne barvy a celkem to odpovidalo volebnim preferencim v tech krajich -- OStrabsko ruzovo/cerveny, Jih moravy do Zluta, Kolem Prahy modro ... jen sem si nemohl overit, zda je to bezny stav ci ne.A neni
Publikováno 02 duben 2014 - 11:40
Tak Moravskoslezskou pětku jsem našel, stačí jen správně pojmenovat. Ještě ta Pardubická kola. A že jich všude je, ale většinou z parovek.
mně na to pomohlo bližší místopisné určení.. nejdřív vždycky zkouším ta turisticky známá .. a vono joo :-)
Publikováno 02 duben 2014 - 11:42
Ja byl tak v soku co z okna busu vidim ....... kdyz tam poslem droping tak ji treba jeste nejde ve stavu fotogenickem.
Ale o vikendu sem vyfotil nadhernou vec, ale predpokladam, ze nebude publikovana
já pracuju vedle dropinního bydlení, ale až pojedu z práce, bude už asi rozšmelcovaná, co?mrknu..
Publikováno 02 duben 2014 - 11:52
já pracuju vedle dropinního bydlení, ale až pojedu z práce, bude už asi rozšmelcovaná, co?mrknu..
No byla hodne u toho stredovyho pasu (dokonce mozna nozky lezely na tom ostruvku" --- mezi prechodem a zeleznicnim mostem ve smeru K nemocnici
Publikováno 02 duben 2014 - 12:01
No byla hodne u toho stredovyho pasu (dokonce mozna nozky lezely na tom ostruvku" --- mezi prechodem a zeleznicnim mostem ve smeru K nemocnici
chudinka.. tak já jí za náš holčičí fretčí klub zamávám..
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů