Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#5521 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2014 - 15:09

1822 - vim co to je, vim kde to je, ale nze sem to naklikal -- vzdyt je to pul dne cesty od vesnice :P

Jsem na tom stejně, přitom jsem tam byla...  :D

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5522 Macamica

Macamica

Macamica

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2014 - 15:47

Mně na malém monitoru doma leze ten kůň do Kraje, tak se mi pěkně špatně hledá, ještěže v práci mám velký monitor  :D A zvuk mám všude vypnutý, tak o krásné písně jsem zaplaťpánbůh ochuzena  ;)

• 0

#5523 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2014 - 16:51

.....a já furt kde to všem hraje a mě nic. Tak v Opeře 12ce i nejnovější 20ce ani prd. Tož jsem dal Firefox a už to taky na mě spustilo. :D

Díky majitelům poznejmísto za parádní zpestření dnešního dne. Hned se líp hledalo :)  

• 0
bobasso

#5524 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2014 - 16:59

.....a já furt kde to všem hraje a mě nic. Tak v Opeře 12ce i nejnovější 20ce ani prd. Tož jsem dal Firefox a už to taky na mě spustilo. :D

Díky majitelům poznejmísto za parádní zpestření dnešního dne. Hned se líp hledalo :)  

sem psal ze Opera tu smiru neunesla :P

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5525 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2014 - 20:11

Tak Moravskoslezskou pětku jsem našel, stačí jen správně pojmenovat. Ještě ta Pardubická kola. A že jich všude je, ale většinou z parovek.

• 0

#5526 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 01 April 2014 - 21:16

Tak Moravskoslezskou pětku jsem našel, stačí jen správně pojmenovat. 

S tou jsem se dnes prala celý den... nakonec jsem před chvílí objevila podobnou stavbičku, k tomu velice zajímavý zdroj dalších podobných a pak už to byla chvilka... správně jsem to myslím pojmenovávala dobře už předtím, ale ne a ne nic podobného vykouknout...takže to byla veliká náhoda a štěstí. Jinak hledám ještě teď.

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5527 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 5:34

Tak me na Moravskoslezkou stacil kupodivu ten nejjednodussi dotaz a okres. To Pardubicky kola byly horsi, hlavne proto ze.......kdo nasel vi

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5528 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 7:45

BTW: Dnesni den nezacal vubec dobre  - U Michelskeho lesa (zastavka Busu) na prechodu lezela prejeta fretka....

• 0

#5529 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 8:31

Tak me na Moravskoslezkou stacil kupodivu ten nejjednodussi dotaz a okres. To Pardubicky kola byly horsi, hlavne proto ze.......kdo nasel vi

Já to měla přesně opačně, pardubickou jsem našla za pár minut...

BTW: Dnesni den nezacal vubec dobre  - U Michelskeho lesa (zastavka Busu) na prechodu lezela prejeta fretka....

Fůůůůj... aby z toho nebyl černý den - ani jedna zveřejněná fotka...  :ph34r:

Tak edit: nová fotka už vylezla a je kráááásna! Columbovsukni - díky!!! Jdu hledat...

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 02 April 2014 - 9:03

• 0

#5530 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 9:48

doufám, žes ji vyfotil a dáš na PM :)

• 0

#5531 kelton

kelton

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 9:54

Tak me na Moravskoslezkou stacil kupodivu ten nejjednodussi dotaz a okres...

Přesně tak. A když se to veme za správný konec, je to za minutu zelený.

• 0
kelton

#5532 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 10:21

Přesně tak. A když se to veme za správný konec, je to za minutu zelený.

tak to já ten správný konec ještě nenašla, ale neva

hlavně, že zmizela ta příšerná růžová barva :D

• 0

#5533 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 10:55

Ach jo, zase další fotku ze svých návrhů si můžu vyškrtnout - pařezovou chaloupku jsem taky vkládal :-(

• 0

#5534 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 11:23

doufám, žes ji vyfotil a dáš na PM :)

Ja byl tak v soku co z okna busu vidim ....... kdyz tam poslem droping tak ji treba jeste nejde ve stavu fotogenickem.

Ale o vikendu sem vyfotil nadhernou vec, ale predpokladam, ze nebude publikovana

• 0

#5535 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 11:24

Je zeleno takhle by to melo byt porad a jde se na bastu.

• 0

#5536 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 11:25

hlavně, že zmizela ta příšerná růžová barva :D

Ja si vecer vsiml jeste jedne veci --kdyz jezdis pres mapicku pod obrazkem tak okres na kterej ukazujes se zazluti. Vcera v ty ruzovy verzi na sebe okresy brali ruzne barvy a celkem to odpovidalo volebnim preferencim v tech krajich -- OStrabsko ruzovo/cerveny, Jih moravy do Zluta, Kolem Prahy modro ... jen sem si nemohl overit, zda je to bezny stav ci ne.A neni 

• 0

#5537 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 11:40

Tak Moravskoslezskou pětku jsem našel, stačí jen správně pojmenovat. Ještě ta Pardubická kola. A že jich všude je, ale většinou z parovek.

mně na to pomohlo bližší místopisné určení.. nejdřív vždycky zkouším ta turisticky známá .. a vono joo :-)

• 0

#5538 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 11:42

Ja byl tak v soku co z okna busu vidim ....... kdyz tam poslem droping tak ji treba jeste nejde ve stavu fotogenickem.

Ale o vikendu sem vyfotil nadhernou vec, ale predpokladam, ze nebude publikovana

já pracuju vedle dropinního bydlení, ale až pojedu z práce, bude už asi rozšmelcovaná, co?mrknu..

• 0

#5539 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 11:52

já pracuju vedle dropinního bydlení, ale až pojedu z práce, bude už asi rozšmelcovaná, co?mrknu..

No byla hodne u toho stredovyho pasu (dokonce mozna nozky lezely na tom ostruvku"  --- mezi prechodem a zeleznicnim mostem ve smeru K nemocnici

• 0

#5540 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2014 - 12:01

No byla hodne u toho stredovyho pasu (dokonce mozna nozky lezely na tom ostruvku"  --- mezi prechodem a zeleznicnim mostem ve smeru K nemocnici

chudinka.. tak já jí za náš holčičí fretčí klub zamávám..

• 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama