Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#5661 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 12 April 2014 - 21:45

To jihocesky dreveny sprdleni jsem onehda videl v televizi,ale za boha si uz nevzpomenu,o co slo... Asi bych mel sledovat bednu vic nez jednim okem a jednim uchem.
  • 0

#5662 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 9:02

Zlínská roubenka #1857  byla naopak u mě nalezena na pohodu. Jen jsem doteď ale nezjistil jakékoli info o té stavbě. Zato u  "jihočeské konstrukce" #1857 veškerá fantazie končí. No nakonec i ta nalezena dnes nad ránem tou nejjednodušší, ale šíleně otravnou metodou. :D

• 0
bobasso

#5663 Ronte

Ronte

Ronte

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 10:30

stačí jen trochu špekulovat.. já netuším, co to je za barák.. moh by někdo do SZ?

Od nějaké doby přidávám ke všem návrhům někdy stručný, někdy poměrně obsáhlý popis místa s případnými odkazy. (Nebylo by špatné, kdyby to dělali všichni a po uhodnutí se každému tenhle popis zobrazil - často pro mě totiž potom začíná hledání "Poznej místo 2", když se snažím dozvědět o zajímavém místě víc. Pátrání bývá často ještě náročnější, než to původní:-)). Info Ti dohledám a pošlu.

• 0

#5664 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 10:39

Od nějaké doby přidávám ke všem návrhům někdy stručný, někdy poměrně obsáhlý popis místa s případnými odkazy. (Nebylo by špatné, kdyby to dělali všichni a po uhodnutí se každému tenhle popis zobrazil - často pro mě totiž potom začíná hledání "Poznej místo 2", když se snažím dozvědět o zajímavém místě víc. Pátrání bývá často ještě náročnější, než to původní:-)). Info Ti dohledám a pošlu.

pokud to neni nejaky netradicni pohled na zname misto, tak to delam taky tak

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5665 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 11:57

To píšu taky a asi skoro všichni, ale zobrazí se to asi jen adminům, když z fotek vybírají pro publikování. Nebylo by špatné, kdyby se to po uhodnutí ukázalo. Jenomže tam se píše i jiné, třeba návrh obtížnosti, kterou si ale publikátoři stejně nastaví podle sebe, takže by asi nešlo automaticky použít text zaslaný autorem.

• 0

#5666 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 12:02

Ono by se na to hodilo spise nejake dalsi policko, kam by se tohle napsalo.

• 0

#5667 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 14:27

Strašně moc děkuju za velmi obsáhlé vysvětlení o co jde. bylo by super, kdyby se těm co už ulovili, objevil popisek s vysvětlením. Někdy je člověk ve spěchu a ani se nakonec pořádně nedozví..ještě jednou díky!:-))

• 0

#5668 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 14:59

Ach jo... fretka je už i u mně :-(

• 0

#5669 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 15:08

Ach jo... fretka je už i u mně :-(

Tak na tu jsem jeste nenarazil.

• 0

#5670 tr.ma

tr.ma

Martina

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)
  • LocationPříbramsko

Publikováno 13 April 2014 - 17:38

Tak na tu jsem jeste nenarazil.

To buď rád, až ji potkáš bude tě pak strašit pořád  :D  :P

• 0

#5671 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 18:12

tak sakra! kde je ta chaloupka???? :-)

• 0

#5672 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 18:15

tak sakra! kde je ta chaloupka???? :-)

Myslíš 1858??? Ta byla v pohodě, našel jsem fotku podobné stavby co stojí u toho, kliknul tam a bylo to ono, zato 1857 mi dává :angry:  :angry:  :angry:  Má vůbec cenu ji gůglit, kunu jsem viděl už několikrát!

• 0

#5673 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 18:21

Myslíš 1858??? Ta byla v pohodě, našel jsem fotku podobné stavby co stojí u toho, kliknul tam a bylo to ono, zato 1857 mi dává :angry:  :angry:  :angry:  Má vůbec cenu ji gůglit, kunu jsem viděl už několikrát!

podle fotografa se dá najít, ako tako.. já na to šla po hlavě BF, oblast se podle vzhledu dá odhadnout a tak.. :-)

a 1858 na mysli mám..

• 0

#5674 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 18:39

podle fotografa se dá najít, ako tako.. já na to šla po hlavě BF, oblast se podle vzhledu dá odhadnout a tak.. :-)

a 1858 na mysli mám..

BF taky zkouším, myslím, že jsem taky odhadl oblast, kde by to mohlo být, připadá mi to jako stavba od jednoho architekta, který v té oblasti taky má nějaké stavby, ale zatím se nepodařilo, jdu klikat ... :)

• 0

#5675 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 18:43

BF taky zkouším, myslím, že jsem taky odhadl oblast, kde by to mohlo být, připadá mi to jako stavba od jednoho architekta, který v té oblasti taky má nějaké stavby, ale zatím se nepodařilo, jdu klikat ... :)

až najdeš, kdyby tě zajímalo, mohu přeposlat zajímavé info od autora..( doufám, že dovolí) :-)

• 0

#5676 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 19:04

jo ta 1857 by me zajimalo co to je, kdyz uz vim kde to je :)

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5677 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 19:23

jo ta 1857 by me zajimalo co to je, kdyz uz vim kde to je :)

SZ

• 0

#5678 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1865 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 21:51

SZ

Diky. Teda musim konstatovat, ze sem se trefil jak "ucelem"  tak tim druhym a stejne sem nevygooglil :angry:

• 0

#5679 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 22:54

až najdeš, kdyby tě zajímalo, mohu přeposlat zajímavé info od autora..( doufám, že dovolí) :-)

Můžu taky poprosit o bližší info o 1857? Vrhla jsem se před chvílí na víkendové resty a našla jsem to BF podle odhadu místa, naštěstí jsem neklikala dlouho.  :)

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5680 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2014 - 23:04

Zlínsko jsem našel. Sice ne fotku, ale odhadl jsem oblast a proklikal pár sídel. Ale tu jihočeskou zatím nedovedu pojmenovat.

EDIT: to bylo jednoduché. Jen jsem si postěžoval, vzpoměl jsem si co to je a našel jsem to hned.

Taky bych si postěžovala, ale asi to bude houby platné, protože jsem nic podobného nikdy neviděla, takže si ani nemůžu vzpomenout, co to vůbec je...  :wacko:

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama