Tak to neproslo :-D
Ještě aby!
Publikováno 15 duben 2014 - 7:49
Tak to neproslo :-D
Ještě aby!
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 15 duben 2014 - 7:53
Tak dejte možnost zpětné editace nahraných fotek. Jednak doprovodných textů, které už potom nebudou muset být soukromé a budou moci být publikovatelné a hlavně možnost odstranění nahraných fotek, které už byly publikovány od jiného autora. Samozřejmě za podmínky, že to je technicky možné. Myslím, že by to uvítalo spoustu lidí.
Taky bych to uvítala. Přiznám se, že jsem doprovodné texty moc neřešila, zvlášť u míst, která stačí zadat do vyhledávače a vyjede hromada informací. Tak se mi zdálo zbytečné to tam překopírovávat... Budu se muset polepšit...
Stejně tak bych měla ráda možnost smazat fotky, které už zveřejněné byly od někoho jiného a tudíž ty moje nemají šanci.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 15 duben 2014 - 8:55
1864 - jedno z mála míst, kdy jsem opravdu "Poznala místo" a šla na jistotu. Většinu míst na PM vůbec neznám a místo PM to mám HM.
Publikováno 15 duben 2014 - 8:57
1864 - jedno z mála míst, kdy jsem opravdu "Poznala místo" a šla na jistotu. Většinu míst na PM vůbec neznám a místo PM to mám HM.
Taky jsem poznla, ale chvíli trvalo, než jsem to zařadila. A to jsem šla přes ten most nesčetněkrát.
Publikováno 15 duben 2014 - 9:02
Taky jsem poznla, ale chvíli trvalo, než jsem to zařadila. A to jsem šla přes ten most nesčetněkrát.
Já přes něj šla jen jednou jedinkrát. Ani nevím, proč mě to pár vteřin po tom, co jsem otevřela obrázek napadlo.
Ale když tak přemýšlím, tak to nebude ani 10% míst, kde jsem aspoň jednou v životě byla. Až budu mít chvilku, tak to zkusím projít a spočítat.
Publikováno 15 duben 2014 - 10:22
Ta dnesni parni moravskoslezska je chudak masina okoli vypada teda desne.Spis smetiste nez pamatnik.
Publikováno 15 duben 2014 - 10:59
Ta dnesni parni moravskoslezska je chudak masina okoli vypada teda desne.Spis smetiste nez pamatnik.
Taky jsem koukala, jaký tam mají bordel. Mám to vyfocené i z druhé strany, krásně osvětlené sluníčkem, ale bohužel takových odpadků kolem, že jsem musela dát tuto fotku, kde to není až tak strašné. Takový smeťák na veřejném místě už jsem dlouho nikde neviděla...
Publikováno 15 duben 2014 - 11:06
Taky jsem koukala, jaký tam mají bordel. Mám to vyfocené i z druhé strany, krásně osvětlené sluníčkem, ale bohužel takových odpadků kolem, že jsem musela dát tuto fotku, kde to není až tak strašné. Takový smeťák na veřejném místě už jsem dlouho nikde neviděla...
Poslal jsem ti odkaz tak si pocti co planuji stim mistem udelat.
Publikováno 15 duben 2014 - 13:38
Neboj je to presne to jak to vypada. I kdyz dnes uz vypadaji stavby obdobneho urceni jinak. Na druhou stranu myslim, ze neni potrebne vedet co to bylo, ale k cemu to patrilo (jako investicnimu celku)
Nebojim. V poslední době jsem tak marnej, že mi téměř z každé denní dávky zůstane jeden rest. Takže o jeden víc nebo míň...
Publikováno 15 duben 2014 - 16:23
Kdo z vás to má??? Celou řadu červenejch obrázků a hned všechny za sebou 1856-1860. To už tu fakt dlouho nebylo...
To jsou zakletý a ke mě nechtěj, nebo co?? ...tss-tsss...
Tak jen jsem to dopsala, hned je řada menší. Jihočeská podivnost 1856 nalezena...to jsou věci...
Tento příspěvek byl upraven od bartusko: 15 duben 2014 - 16:34
Publikováno 15 duben 2014 - 18:03
Kdo z vás to má??? Celou řadu červenejch obrázků a hned všechny za sebou 1856-1860. To už tu fakt dlouho nebylo...
Tak jen jsem to dopsala, hned je řada menší. Jihočeská podivnost 1856 nalezena...to jsou věci...
no vidíš
já to mám od 1854 a kdyby nebyla 1858 moje, tak mám taky řadu do 1860
Publikováno 16 duben 2014 - 19:40
Ta dnešní Ústecká je nějaká zakletá...
Publikováno 16 duben 2014 - 19:44
Taky si říkám kde se schovává ...
Publikováno 16 duben 2014 - 20:12
Neschovava, vsadim se, ze uz ste ji parkrat videli
Publikováno 16 duben 2014 - 20:17
Neschovava, vsadim se, ze uz ste ji parkrat videli
jj viděla a i jsem tam cca před 25 lety byla
Publikováno 16 duben 2014 - 20:52
jj viděla a i jsem tam cca před 25 lety byla
ja myslel pri hledani . Ja ji videl skoro nakazdej dotaz, nez sem ji poznal
Publikováno 16 duben 2014 - 22:09
Já si tipl město a dal to do 10 sekund na brutal. Poznal jsem, že jsem krátkodobě nakažen virem štěstí, a ihned dal stejným způsobem hradeckou chaloupku 1858. Dvě poměrně obtížné fotky do půl minuty na brutal force, tomu říkám štěstíčko
Tento příspěvek byl upraven od Hamaci: 16 duben 2014 - 22:10
Publikováno 17 duben 2014 - 9:00
Mě se povedlo to, co ještě nikdy. Zkusil jsem to brutnout a proklikat některá místa. Nic. Nevedlo se. Zavřel jsem to. Když jsem to po chvilce znovu otevřel, bylo to zelené. Já se při klikání trefil ne do blízkosti, ale přímo na místo a nevěděl jsem o tom.
Publikováno 17 duben 2014 - 20:37
Tak jsem na tom podobně,ale nemůžu dohledat"jen" 1856-1859 To se opravdu dlouho nestalo
Publikováno 17 duben 2014 - 23:16
Pro mně tedy byla fakt zakletá, našla jsem teprve před chvílí...
Zkoušela jsem spoustu dotazů, ale neviděla jsem ji na žádný, až na ten poslední, přičemž to, na co jsem se ptala, to nakonec stejně vůbec není...
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů