Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#5761 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 16:51

S radostí v srdci oznamuji, že jsem si dneska udělala výlet po krásných dřevěných rozhlednách Zlínského kraje, takže je brzo nasypu do fronty...  ;)

Myslíš tady tyhle :-) ?

edit: odkaz na přání paní Clouseau‎ové-sukňové editován

Tento příspěvek byl upraven od Skywalker: 21 duben 2014 - 17:42

• 0

*

#5762 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 16:53

Všem na PM přeji hezké a poklidné svátky. ;)

• 0
Tony

#5763 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 17:19

Co je to za potrubí??? Jen 3 hvězdičky ??? a 21 lidí to už našlo ???

EDIT: A dá se to najít, nakonec docela jednoduše. To by jeden nevěřil.

Nevěřím!

• 0

#5764 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 17:30

Nevěřím!

Věř! ;)

• 0
Tony

#5765 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 18:05

Nevěřím!

jj ver - nejzakladnejsi dotaz na to co vidim

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5766 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 20:57

K trubkám jsem se ještě nedostala... stále hledám bunkr... je to jako hledání jehly v kupce sena... :angry:

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5767 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 21:02

K trubkám jsem se ještě nedostala... stále hledám bunkr... je to jako hledání jehly v kupce sena... :angry:

Velmi trefné ;) :D

• 0
Tony

#5768 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 21:15

Kupka sena? Jako nehledate bunkr v prihranici, ale v Praze!

• 0

#5769 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 21:26

Kupka sena? Jako nehledate bunkr v prihranici, ale v Praze!

Tak úplně blbá nejsem, abych hledala jinde, než v Praze!  :P  Ale to příhraničí se mi při hledání pořád do toho cpe.  :D A v té úžasné databázi aby se čert vyznal... :angry:

Pro někoho, kdo se touhle tématikou zabývá nebo chodí kolem je to brnkačka, to je mi jasné.  ;)

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 21 duben 2014 - 21:31

• 2

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5770 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 22:13

Tak jsem čekal na jihočeskou, ale že ji poznám na první pohled, jsem nečekal. Zrovna jsem včera hledal fotku tohoto objektu mezi svými, i když kvůli něčemu jinému, než PM.

• 0

#5771 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2014 - 22:28

Uf, tak se mi zase vyplatilo si postěžovat... konečně jsem ten bunkr našla. Muž mi dobře radil účel, ale ani s tím se mi to stále nedařilo a najednou se fotka vyloupla. Už jsem to chtěla zabalit a jít spát. Tak mám radost...  :D

• 0

#5772 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2014 - 7:23

Tak úplně blbá nejsem, abych hledala jinde, než v Praze!  :P  Ale to příhraničí se mi při hledání pořád do toho cpe.  :D

Ja si nemyslim, ze bys byla blba. Jen jsem se snazil jistym smerem nakopnout, a asi to nebylo pochopeno. ;)

• 0

#5773 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 22 duben 2014 - 9:54

Tak trubky daly docela zabrat, poněvadž jsem absolutně netušila, jak se na ně zeptat. Nakonec jsem je nalezla na celkem jednoduchý dotaz. 

A ten pražskej bunkr jakbysmet...a ty pohraniční objekty na dotaz Praha mě teda už taky pěkně pily krev.. :D

Konečně zas všechno zelené a v duši krásný hřejivý pocit.... B)

• 0

#5774 Macamica

Macamica

Macamica

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2014 - 10:10

Zvláštní - mám za to, že v Praze jsem oklikala snad úplně všechna místa, kde mají...zařízení, která by se na povrchu měla prezentovat tímhle betonovým objektem. Zatím ale bez úspěchu. To jsem zvědavá, kde to nakonec bude.....

• 0

#5775 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 22 duben 2014 - 10:21

To jsem zvědavá, kde to nakonec bude.....

No právě. Umístění toho objektu bylo, tedy alespoň pro mě, docela překvápko....a tam bych ho určitě normálně nehledala... ;)

• 0

#5776 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2014 - 12:29

Ja si nemyslim, ze bys byla blba. Jen jsem se snazil jistym smerem nakopnout, a asi to nebylo pochopeno. ;)

V pohodě, nebrala jsem to zle... ;) Zjemnila jsem to smajlíkama...

Každopádně mě to nenakoplo žádným směrem, Prahu jsem měla prolezlou horem dolem, a nic. Ono podobných objektů v Praze sice není moc, ale málo taky ne... navíc při hledání to hezky promíchaly ty objekty z pohraničí a kdoví odkud ještě...takže to opravdu vypadalo jako hledání jehly v kupce sena. Navíc jistá databáze je vrchovatá podobných objektů, ale hledání v ní mi vůbec nešlo.

Naštěstí správně a nejjednodušeji položený dotaz vyhodil i správnou fotku a dost jsem žasla, kde se ten "bunkr" nachází... :rolleyes:

• 0

#5777 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2014 - 13:32

Konečně zas všechno zelené a v duši krásný hřejivý pocit.... B)

Tak jsem právě dosáhla téhož pocitu...  B) Měla jsem velikonoční restíky, tak jsem se na to vrhla... škoda, že toho nebylo víc... :rolleyes:

• 0

#5778 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2014 - 15:09

Prahu jsem měla prolezlou horem dolem, a nic. Ono podobných objektů v Praze sice není moc, ale málo taky ne... navíc při hledání to hezky promíchaly ty objekty z pohraničí a kdoví odkud ještě...takže to opravdu vypadalo jako hledání jehly v kupce sena. Navíc jistá databáze je vrchovatá podobných objektů, ale hledání v ní mi vůbec nešlo.

Naštěstí správně a nejjednodušeji položený dotaz vyhodil i správnou fotku a dost jsem žasla, kde se ten "bunkr" nachází... :rolleyes:

Hledat v jakékoliv databázi podobných objektů je slušný opruz. Něco tak nepřívětivě udělaného už jsem dlouho neviděl. (Zlatý typizovaný dřevěný rozhledny na Slovácku.) No a google, ten ještě nevyhodil vůbec nic pražského. Pořád jen Ústí, cestující objekt, Kralicko a další příhraniční věci. Přitom mám utkvělý pocit, že jsem kolem toho už někdy šel. Jenom si zaboha nemůžu vzpomenout kdy a kde...

Tento příspěvek byl upraven od koyamas family: 22 duben 2014 - 15:10

• 1
Vložený obrázek

#5779 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2014 - 15:25

Hledat v jakékoliv databázi podobných objektů je slušný opruz. Něco tak nepřívětivě udělaného už jsem dlouho neviděl. (Zlatý typizovaný dřevěný rozhledny na Slovácku.) No a google, ten ještě nevyhodil vůbec nic pražského. Pořád jen Ústí, cestující objekt, Kralicko a další příhraniční věci. Přitom mám utkvělý pocit, že jsem kolem toho už někdy šel. Jenom si zaboha nemůžu vzpomenout kdy a kde...

No tak to mas uplnou pravdu sice jsou stranky kde jsou tady ty objekty ale nez jsem nasel tak to trvalo a jeste byl potreba hint :P a radsi mam taky rozhledny co se hledani tyce i kdyz jsou podobny jako vejce vejci.

• 0

#5780 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2014 - 15:37

No hlavne ten objekt neni TEN objekt. Na podobne objekty muzete narazit na ruznych mistech republiky a dnes mnohdy v naprosto nepochopitelnych mistech. Ale v dobe stavby to bylo celkem logicke misto

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama