Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#5801 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2014 - 10:25

A já už budu mít asi vše naopak červené. Tu chvíli nejsem a už vidím opět rudě. :wub:

A dokonce jsem vypadla už i ze statistiky. :ph34r:

Ja asi jeste ne, ale moc mi k tomu nezbyva. V posledni dobe PM otevru a vubec me nelaka zkusit hadat. Jedine, co me zaujalo byly ty trubky, o kterych jsem loni okolo povodni neco cetla, tak jsem si sla kliknout. Abych sla hledat kus lesa nekde (asi) v Jesenikach, na to fakt nemam chut. A mne kdyz to nebavi, tak nikdy nic nenajdu, to mam uz overeny.

• 2

#5802 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2014 - 11:10

Tak mě zase bavilo hledat kus lesa (1888), na to místo bych se klidně i ráda podívala (což bohužel hned tak nehrozí), ale nebaví mě hledat 1889, ač to mám blíž, tak tam bych se podívat ani nemusela... ^_^

Ale celkově mě to baví stále... :rolleyes:

Edit: Na to, že mě to nebavilo hledat, jsem to našla poměrně rychle. Tu 1889.  :D Našla jsem jí na dobrém zdroji, který většinou nezklame.  :rolleyes:

Edit 2: A měním názor - podle dalších fotek z toho místa bych se možná ráda podívala i tam... ;)

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 23 duben 2014 - 11:28

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5803 kesus

kesus

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2014 - 22:22

Tak dnes po chvilkách 1888 a 1889 a ani ň, zadávám i nemožnosti - už z toho obojího mám guláš v hlavě, jdu od toho, nedá se nic dělat, snad se někdy povede náhodou, kdo ví.

• 0

#5804 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2014 - 7:33

V posledni dobe PM otevru a vubec me nelaka zkusit hadat. A mne kdyz to nebavi, tak nikdy nic nenajdu, to mam uz overeny.

Já jsem na tom také tak. Zvláště teď, když je krásně.

Ale třeba se mi chuť ještě vrátí.  

• 0

#5805 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2014 - 23:20

V posledni dobe PM otevru a vubec me nelaka zkusit hadat.  A mne kdyz to nebavi, tak nikdy nic nenajdu, to mam uz overeny.

Já jsem na tom také tak. Zvláště teď, když je krásně.

Ale třeba se mi chuť ještě vrátí.  

Takových nás bude v poslední době zřejmě víc.

• 1
Vložený obrázek

#5806 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 8:32

Takových nás bude v poslední době zřejmě víc.

Ja prvne nadju ty co jsou v galerii na ten den, posledni dobou se to dari no a pak treba hledam taky podle nalady treba jen rozhledny a nebo kostely, pamatniky takze tak a muzu rict ze mne to bavi porad.

• 0

#5807 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 8:43

No ale ta dnesni Karlovarska ulice ta mne vazne nebavi to jsem zvedavy co s toho vyleze. :P :D

• 0

#5808 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 8:45

1895 - Ať mi někdo napíše, co je zrovna na této ulici tak významnýho, že tam je publikovaná? Nebýt tam, tak se to snad nedá najít.

• 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#5809 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 8:55

1895 - Ať mi někdo napíše, co je zrovna na této ulici tak významnýho, že tam je publikovaná? Nebýt tam, tak se to snad nedá najít.

Nikdy jsem tam nebyl, nic jsem nehledal a měl jsem to do minuty...

• 1

#5810 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 8:57

Ja tam byl jednou, takze jsem to taky poznal. Rozhodne na mne to cele misto tak nejak zvlastne zapusobilo...

• 0

#5811 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:06

Asi jsem tam už taky někdy byl. Stačilo se zamyslet a bylo na světě. A navíc v rámci pracovní porady. ;)

A ještě něco pro remcaly. Hra se jmenuje Poznej místo. Ne Poznej významný místo.

Tento příspěvek byl upraven od mlog: 25 duben 2014 - 9:10

• 0

#5812 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:16

Asi jsem tam už taky někdy byl. Stačilo se zamyslet a bylo na světě. A navíc v rámci pracovní porady. ;)

A ještě něco pro remcaly. Hra se jmenuje Poznej místo. Ne Poznej významný místo.

Ze stranek: http://www.poznejmisto.cz/faq.php

* snažte se, aby na fotce byl nějaký významný objekt, u kterého se dá předpokládat, že jej aspoň někdo pozná

• 1

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#5813 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:20

Ze stranek: http://www.poznejmisto.cz/faq.php

* snažte se, aby na fotce byl nějaký významný objekt, u kterého se dá předpokládat, že jej aspoň někdo pozná

Nejsem remcal ale to je fakt ze kdo tam nebyl to nepozna a vyznamny objekt tam neni myslim zadny.Ten je az kousek dal.

• 0

#5814 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:22

Při vkládání fotek na PM:

Komentář fotky (kraj, návrh obtížnosti, popis místa, čím je zajímavé, proč má být schváleno):

Sama jsem zvědavá, čím je zajímavé místo 1895. Třeba na to přijdu, až ho najdu... :D

Edit: hmm, tak jsem dvě minuty klikala na mapě a BINGO! Kéž by to takhle rychle šlo i u jiných záseků.  :lol:

Každopádně zatím netuším, čím je to místo zajímavé, takže kdo ví, prosím SZ. ;)

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 25 duben 2014 - 9:26

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#5815 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:27

Ja tam nebyl a nakonec sem nasel - ale spis takovy napul BF, protoze sem si vzpomnel, ze sem nekde cetl, ze tam je centrum pekne skaredy. TAk sem zkusil asi 3 lokality co me napadly...

Jinak MISTO (jako lokalita) urcuite zajimava je,  ale zrovna tenhle pohled je takovej....

Jinak prvni co me napadlo byly opusteny verejny domy v Dubi, ale Teplice jsou jinej kraj

Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 25 duben 2014 - 9:28

• 1
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#5816 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:29

...kdo tam nebyl to nepozna....

Jak sám vidíš z komentářů, není to pravda. Je to typický záběr na typickou lokalitu. 

• 0

#5817 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:31

Ja tam nebyl a nakonec sem nasel - ale spis takovy napul BF, protoze sem si vzpomnel, ze sem nekde cetl, ze tam je centrum pekne skaredy. TAk sem zkusil asi 3 lokality co me napadly...

Jinak MISTO (jako lokalita) urcuite zajimava je,  ale zrovna tenhle pohled je takovej....

Jinak prvni co me napadlo byly opusteny verejny domy v Dubi, ale Teplice jsou jinej kraj

No tak Dubi mne napadlo jako prvni :P :wacko:

• 0

#5818 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:32

Jak sám vidíš z komentářů, není to pravda. Je to typický záběr na typickou lokalitu. 

Nemít veliké štěstí a nekliknout na mapě zrovna na tuhle oblast, tak bych to hledala hodně dlouho. 

• 0

#5819 jackcomputer

jackcomputer

Petr

• Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:36

Nemít veliké štěstí a nekliknout na mapě zrovna na tuhle oblast, tak bych to hledala hodně dlouho. 

To ja jsem klikal a nenaklikal tak jsem pozadal o hint. :P

• 0

#5820 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2014 - 9:37

To ja jsem klikal a nenaklikal tak jsem pozadal o hint. :P

Však píšu, že jsem měla veliké štěstí, takováhle náhoda se mi často nestává. Jindy se můžu uklikat a nic.  B)

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama