gratulujem a loudíme u PM o uveřejnění nějaké naší, už jsme dlouho byli mimo vál.. díky! :-)))
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 19 červen 2014 - 15:21
Publikováno 19 červen 2014 - 15:04
gratulujem a loudíme u PM o uveřejnění nějaké naší, už jsme dlouho byli mimo vál.. díky! :-)))
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 19 červen 2014 - 15:21
Publikováno 19 červen 2014 - 15:29
Připojuji se ke gratulacim, no ja mam publikovano asi 5 kraju a ve fronte to mam tak, ze mam pokryty jeste dalsi 4.
Publikováno 19 červen 2014 - 19:13
Také se připojuji ke gratulaci, taky jsem sledoval ,kdo bude mít fotky ve všech krajích jako první... Mě chybí do všech krajů už jen Moravskoslezský, ale žádnou fotku z něj nemám.
Publikováno 19 červen 2014 - 20:22
Všem, kteří si všimli, díky. Jo naše republika je dost malá, ale obejít jí trvá pár let. V čekárně mám všechny kraje. Co dál? Přidat ještě "pár" foteček, aby měli PM z čeho vybírat a možná časem už konečně začnou zveřejňovat i ty letecké záběry. Některé opravdu za to stojí. A všem ostatním mnoho publikovaných fotek*
S III mini (N5800XM)
Publikováno 20 červen 2014 - 7:43
Co dál? Přidat ještě "pár" foteček, aby měli PM z čeho vybírat a možná časem už konečně začnou zveřejňovat i ty letecké záběry. Některé opravdu za to stojí.
Fotečky z ptačí perspektivy by nebyly marné. Též už jsem nějaké nahrál a myslím, že by nebyly těžké na určení polohy.
Publikováno 20 červen 2014 - 7:59
Mě chybí do všech krajů už jen Moravskoslezský, ale žádnou fotku z něj nemám.
Vyměním za Plzeňský
Publikováno 20 červen 2014 - 8:23
Tak pro mě bylo děsně demotivující včera uhodnout přes 20 restíků a posunout se jen o 3 místa... Ale baví mě to pořád. Jen už není tolik času ...
Publikováno 21 červen 2014 - 18:52
Tak jsem se vrátil po týdnu a 18 restů. Během chvilky jsem je stáhnul na 9. A ty budu hledat postupně. Zase je co hledat a nejen vyložené špeky.
EDIT: už jen jeden.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 25 červen 2014 - 7:03
Publikováno 24 červen 2014 - 23:13
tak jsem se zas dostala na chvíli k hledání a pročítám i minulou diskuzi a tady se snad už ani nediskutuje, nestěžuje a ani nenapovídá
Publikováno 24 červen 2014 - 23:16
tak jsem se zas dostala na chvíli k hledání a pročítám i minulou diskuzi a tady se snad už ani nediskutuje, nestěžuje a ani nenapovídá
Publikováno 25 červen 2014 - 17:37
Proč diskutovat, když mají všichni hotovo?
Mě z té hromady restů zbyl jeden a dnes zase jeden přibyl. Ale to snad nějak půjde. Potěší mě vždycky, když se ukáže nějaký zajímavý účel nějaké stavby, která mi přišla nezajímavá. Jen škoda, že člověk jako já, zapomíná. Chtělo by to možnost si k nalezeným psát poznámky a pak si to nějak stáhnout.
Publikováno 25 červen 2014 - 17:45
Toz ja nejak nemuzu dohledat tu dnesni Vysocinu 2073
Tento příspěvek byl upraven od jackcomputer: 25 červen 2014 - 18:03
Publikováno 25 červen 2014 - 17:52
Toz ja nejak nemuzu dohledat tu dnesni Vysocinu 2037
Není to spíš 2073 :-D? Tak tu najdeš na strýčkovi g. Horší je ta hned vedle z jihu :-(
Publikováno 25 červen 2014 - 17:54
Kazdopadne jsi mohla poslat tu SZ, 2014 jeste nemam
Ty se nevyznáš v pardubickém kraji???? To hledím.
Publikováno 25 červen 2014 - 18:04
Není to spíš 2073 :-D? Tak tu najdeš na strýčkovi g. Horší je ta hned vedle z jihu :-(
JJ opraveno asi trpim geoslepotou a nebo strycek stavkuje uz ji mam
Tento příspěvek byl upraven od jackcomputer: 26 červen 2014 - 10:08
Publikováno 25 červen 2014 - 18:11
Jo, ta z jihu je ten druhý zásek, co mám. Ten první je na Liberecku.
Publikováno 25 červen 2014 - 18:39
Tak kdyz vsichni vsechno mate, nemeli byste nejake lehke nakopnuti pro nas, co si zoufame?
Treba u tohoto? http://www.poznejmisto.cz/1310
Diky!
Publikováno 25 červen 2014 - 20:50
Já si teď dávám chvíli pauzu, finišuju v přípravách na dovču, jedeme na týden na předěl Jizerek a Krkonoš a nevím, kam si tam naplánovat výlety, je tam toho tolik, že nevím, kam dřív. A pak mě čeká totéž s Františkovými lázněmi. Tolik míst, kam bych se chtěla podívat... a tak málo času...
Takže dohledávat budu zpětně až pak, to se mi to pěkně nakupí...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 25 červen 2014 - 22:00
Já si teď dávám chvíli pauzu, finišuju v přípravách na dovču, jedeme na týden na předěl Jizerek a Krkonoš a nevím, kam si tam naplánovat výlety, je tam toho tolik, že nevím, kam dřív. A pak mě čeká totéž s Františkovými lázněmi. Tolik míst, kam bych se chtěla podívat... a tak málo času...
Takže dohledávat budu zpětně až pak, to se mi to pěkně nakupí...
Jsem taky v předkačerské době neměla tolik práce s plánováním dovolené.
Ale zase toho mnohem víc všude objevíme a vidíme.
Já také odjíždím na dovču, ale je zaměřená na jiný druh našeho koníčka, takže na krabičky čas nebude.
Ale další týden jedeme na Slovensko a tam už příprava proběhla
Publikováno 25 červen 2014 - 22:21
Toz ja nejak nemuzu dohledat tu dnesni Vysocinu 2073
Na té taky visím. Ale kromě toho i na včerejší 2071 z Moravskoslezského kraje. Ani mravenčí práce na stránkách zabývajících se podobnými objekty nevedla k úspěchu...
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů