Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#6401 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2014 - 14:47

Já to našla poměrně rychle, jen si už nepamatuju, co jsem vlastně do googlu zadala... :rolleyes: Tuším něco jako "maketa"... ;)

vtipálku!!!

:-))) 

• 0

#6402 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2014 - 15:01

vtipálku!!!

:-))) 

:D Nepomohlo? 

Já pro změnu zápasím s 2197... ale restů mám víc, pár dní jsem na to nesáhla a zase se mi to tu nastřádalo... :unsure:

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#6403 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2014 - 15:24

2197 se dá, já to hledal podle pozadí.

• 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#6404 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2014 - 15:40

2197 se dá, já to hledal podle pozadí.

jj, podle pozadí jsem se taky snažila, ale docela dlouho stále nic, až teď před chvílí jsem narazila na správný obrázek a klaplo to.  :)

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#6405 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2014 - 16:24

Co mate s tema spekama? 2196 i 2197 za standardní cas. Tudiz necelou hodku na kazdy. Jsou tam horsi i trihodinovy ;-)
  • 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#6406 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 02 září 2014 - 16:55

Tak to mám štěstí, že jsem to hledala kratší dobu.  :D 2196 tak deset minut, 2197 cca 3/4 hoďky... B) Teď jsem došla k 2201 - tak jsem zvědavá, jak dlouho mi bude trvat tohle. :rolleyes:

Edit: hmm, tak ani ne pět minut... :)

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 02 září 2014 - 17:01

• 0

#6407 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 10:50

Ja se stale trápím s 2169 - vím oblast, ale stále se nemožu trefit -> nakopne mě někdo?  PLS

• 0

HUAWEI G510, ZTE Blade ;  c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

http://www.panoramio.com/user/3711522

Profil na Poznej místo

#6408 Viburnus

Viburnus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 183 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 12:09

Panejo, tak po víc než půl roce mám zas v pořadníku už pár chvil na místě desítek dvojku :) :) (a teď by mělo podle zákona schválnosti přijít zveřejěnní pěkný řádky fretkovitých záseků :))

• 0

#6409 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 12:39

Tak mě napadlo - když vás tu pár sbírá turistické vizitky - občas se mi stane, že někde jsme a nedocvakne mi, že odtamtud už vizitku mám a koupím ji znovu. Tak mám teď čtyři vizitky navíc.

Naopak někdy se stane, že člověk někam dorazí a už mají zavřeno - např. na skalní vyhlídku se člověk dostane, ale v IC už si vizitku prostě nestihne koupit. 

Tak kdyby někdo potřeboval Týřov, Jenčov, Muzeum zlata a Svatou Horu u Příbrami, tak můžu poskytnout...  ;)

A omlouvám se za OT...

Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 03 září 2014 - 12:40

• 0

#6410 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 13:57

Tak mě napadlo - když vás tu pár sbírá turistické vizitky - občas se mi stane, že někde jsme a nedocvakne mi, že odtamtud už vizitku mám a koupím ji znovu. Tak mám teď čtyři vizitky navíc.

Naopak někdy se stane, že člověk někam dorazí a už mají zavřeno - např. na skalní vyhlídku se člověk dostane, ale v IC už si vizitku prostě nestihne koupit. 

Tak kdyby někdo potřeboval Týřov, Jenčov, Muzeum zlata a Svatou Horu u Příbrami, tak můžu poskytnout...  ;)

A omlouvám se za OT...

dávám se k tobě do party, ale zrovna tady jsem nebyla.. než někam vyrazím, kde jsou k mání vizitky, dám vědět..

• 0

#6411 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 14:01

dávám se k tobě do party, ale zrovna tady jsem nebyla.. než někam vyrazím, kde jsou k mání vizitky, dám vědět..

sem to nešikovně napsala.. snad mi rozumíš.. jakože se tě zeptám.. jedem tam a tam, nepotřebuješ doplnit vizitku ? :-)

• 0

#6412 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 15:20

sem to nešikovně napsala.. snad mi rozumíš.. jakože se tě zeptám.. jedem tam a tam, nepotřebuješ doplnit vizitku ? :-)

jj, rozumím... :)

Já teď brzy pojedu směr Břeclav, tak kdyby někdo něco... ;)

Jinak jsem koukala po čase zase na mapu a zjišťuji, z kolika míst, kde jsem byla, mi vizitky chybí... tak si říkám, jestli je vůbec zpětně doplňovat, nebo se tam vydat znovu... jenže je toho moc, moc, moc... :rolleyes:

• 0

#6413 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 17:04

Tak kdyby někdo potřeboval Týřov, Jenčov, Muzeum zlata a Svatou Horu u Příbrami, tak můžu poskytnout... ;)

A omlouvám se za OT...

Mozna hloupa otazka, ale... vizitky a znamky asi nejsou to stejny, co? Znamek bych nekolik mel, ale uz je nekupuju.
  • 0

#6414 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 18:27

Znamky jsou drevene, vizitky jsou samolepky.
  • 0

#6415 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 19:08

Mimochodem, aby to nebylo úplně OT, web s turistickými vizitkami mi byl párkrát také nápomocen při hledání fotek z PM.  ;) Další z mých oblíbených zdrojů. :D

• 0

#6416 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 20:57

Tak dnešní noční byla rychlá (2208). Tady jsem kdysi byl. Krásné místo. Jen to najít na mapě.

• 0

#6417 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 21:48

Tak dnešní noční byla rychlá (2208). Tady jsem kdysi byl. Krásné místo. Jen to najít na mapě.

Já tam nikdy nebyla (ke své smůle), ale trefila jsem to na mapě na třetí kliknutí. :)

• 0

#6418 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2014 - 22:08

Tak toto je navýsost krásné městečko. Byli jsme tu dvakrát třikrát včetně víkendového pobytu.

Díky, Martine, za krásnou fotku.

• 0

#6419 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2014 - 0:26

Jinak jsem koukala po čase zase na mapu a zjišťuji, z kolika míst, kde jsem byla, mi vizitky chybí... tak si říkám, jestli je vůbec zpětně doplňovat, nebo se tam vydat znovu... jenže je toho moc, moc, moc... :rolleyes:

Jestli myslíš vizitky do Turistického deníku (http://turisticky-denik.cz/), tak ty se dají normálně objednat... Na jejich stránkách píší: "Pokud se vám na turistickém místě nepodařilo Turistickou vizitku / Wander Card zakoupit, nebo jste místo navštívili ještě před zakoupením Turistické deníku / Wander Book, můžete si zboží objednat v e-shopu na www.turisticky-denik.cz". A druhé info z jejich stránek: "E-SHOP je v přípravě. Pro případné objednávky zatím piště na: info@turisticky-denik.cz". :-)

• 0

#6420 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2014 - 8:09

Já to našla poměrně rychle, jen si už nepamatuju, co jsem vlastně do googlu zadala... :rolleyes: Tuším něco jako "maketa"... ;)

děkuji na stotisíckrát
heslo opravdu funguje a byla to hledačka na 2 minuty

Tak už jen olomouckej šutr 2192 a možná, že se kouknu na 1.místo, nebyl jsem tam celej rok

Tento příspěvek byl upraven od Bobr_: 04 září 2014 - 8:12

• 1

Bobr_.png

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama