A ten někdo jsem byl já
V tom případě se jmenuješ Hana.
Publikováno 30 září 2014 - 9:11
A ten někdo jsem byl já
V tom případě se jmenuješ Hana.
Publikováno 30 září 2014 - 9:30
Po včerejším hledání bych tomu dala hvězdiček klidně šest!
ad 2256 - tak zrovna tohle jsem našla rychle a bez nápovědy.. už mi to šlo na nervy, zaměřila jsem se na obrázcích na ty červený zdi, co vykukujou.. a jedna nepravděpodobná fotka a bingo!zadávací heslo k tomu moc nepasovalo.. :-)
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 30 září 2014 - 9:30
Publikováno 30 září 2014 - 9:55
ad 2256 - tak zrovna tohle jsem našla rychle a bez nápovědy.. už mi to šlo na nervy, zaměřila jsem se na obrázcích na ty červený zdi, co vykukujou.. a jedna nepravděpodobná fotka a bingo!zadávací heslo k tomu moc nepasovalo.. :-)
Na ty červený zdi se zaměřuji už několik hodin a nic. Tohle místo bude mojí noční můrou...
NENÍ MOŽNÁ!!!!! Jen jsem to odklepla, napadlo mě jedno slovo, co jsem ještě nepoužila a BINGO. Vyjel mi jakýsi letecký snímek celého místa! Zíráááám.
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 30 září 2014 - 9:57
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 30 září 2014 - 9:57
@mpik: A proč bych se měl jmenovat Hana?
A proč mi nefungujou citace? Je na to nějaký fígl?
Publikováno 30 září 2014 - 10:06
Na ty červený zdi se zaměřuji už několik hodin a nic. Tohle místo bude mojí noční můrou...
NENÍ MOŽNÁ!!!!! Jen jsem to odklepla, napadlo mě jedno slovo, co jsem ještě nepoužila a BINGO. Vyjel mi jakýsi letecký snímek celého místa! Zíráááám.
napíšeš mi jaký do SZ?:-))
Publikováno 30 září 2014 - 10:08
napíšeš mi jaký do SZ?:-))
Máš to tam.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 30 září 2014 - 10:10
A proč mi nefungujou citace? Je na to nějaký fígl?
Já žádný fígl nepoužívám, prostě kliknu na "citovat" a pak píšu pod rámeček. Já spíš bojuju s tím, když chci odpovídat na více příspěvků a chci to dát do jednoho, to se mi stále nějak nedaří...
Publikováno 30 září 2014 - 10:28
já bych taky prosil slovíčko
zdi mám v merku už od neděle
Publikováno 30 září 2014 - 10:46
já bych taky prosil slovíčko
zdi mám v merku už od neděle
Jako poradit? Fakt? Nebude ti líto, že na to nepřijdeš sám?
Publikováno 30 září 2014 - 11:10
Nebude :-), hlavní je, že bude na prvním fleku. At žije statistika :-)Jako poradit? Fakt? Nebude ti líto, že na to nepřijdeš sám?
Publikováno 30 září 2014 - 11:19
Nebude :-), hlavní je, že bude na prvním fleku. At žije statistika :-)
Tak já upřímně přiznávám, že jsem si občas nechala taky poradit (v tom množství nálezů je to jen zlomek), ale ne kvůli statistice, ale kvůli tomu, že to prostě člověku vrtá hlavou, co to je za místo, už jen třeba i proto, že by se tam rád podíval, ale neví, kde to je. Ale jsem ráda za lehké nakopnutí, abych měla šanci si to místo sama dohledat.
Někdy si člověk jen povzdechne, že něco nemůže najít a šup, ve vzkazu najde rovnou místo. To mě pak mrzí... Proto jsem se ujišťovala, jestli je to skutečně zájem o radu.
Ostatně, kdo si ani jednou nedal lehce poradit, ať hodí kamenem...ale můžeme mu to věřit i nemusíme. Je to nakonec stejně na svědomí každého...
Publikováno 30 září 2014 - 11:26
Třeba za mě by bylo super, kdyby existovala možnost kliknout na nápověda a bylo by to klidně bez bodu. Osobně je mi statistika šumák, ale občas mě fakt zajímá, co a kde to je (ale zase ne tolik, abych kvůli tomu vyzvídala okolo).
Publikováno 30 září 2014 - 11:38
no fuj, ale tendle názor je zajímavej:
Třeba za mě by bylo super, kdyby existovala možnost kliknout na nápověda a bylo by to klidně bez bodu. Osobně je mi statistika šumák, ale občas mě fakt zajímá, co a kde to je (ale zase ne tolik, abych kvůli tomu vyzvídala okolo).
a eště něco: mi nejde o 1. místo, ale o to abych se viděl hned při rozkliknutí statistik.
Publikováno 30 září 2014 - 12:04
To bych taky ocenil. Obvykle dávám fotce tak 10 minut a pak na ni kašlu. Občas se k něčemu vrátím a pak jsem ještě víc naštvaný, že marním čas nad googlem, místo abych dělal něco užitečnějšího Tak by se mi nápověda u některých špeků líbila. Jenže už vidím, jak by se vyrojili chytráci s dvěma účty. Na jednom nula, na druhém plný počet
Publikováno 30 září 2014 - 12:20
Mimochodem - BorissaDoriss nikdy neporadí boris_a_doris, nebo opačně? Nebo k sobě nepatříte?
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 30 září 2014 - 12:32
Publikováno 30 září 2014 - 12:22
Jenže už vidím, jak by se vyrojili chytráci s dvěma účty. Na jednom nula, na druhém plný počet
A nebo na obojím plný počet, někdo ty statistiky bere prostě moc vážně.
Publikováno 30 září 2014 - 12:38
Přiznávám poníženě,že bez nápovědy bych to nenašel.A to jsem zadával i toto.Zajímavé místo a je s podivem,že by bez keše?(Nekoukal jsem).
Publikováno 30 září 2014 - 16:06
Červenou fasádu řeším prakticky od začátku, hned od té doby co google nedal ten objekt vpředu. S červenou fasádou už jsem našel a vyzkoušel snad i kadibudku, ale pořád nic.
Publikováno 30 září 2014 - 16:53
Do dlouhém boji a výmýšlení možných i nemožných názvů konečně #2256 úspěšně nalezena. A bez jakékoli něčí nápovědy. Jen mi něco vnuklo zkusit podobně jak píše Alf Gang a vono jo. Na druhý klik bylo zkuste přesněji a na třetí to bylo doma. Uf. Sláva.
Publikováno 30 září 2014 - 18:26
2256 – nedávno jsme se vyskytovali v těch končinách a lokalitu jsme objevili zcela náhodou cestou na jinou blízkou lokalitu. Celý areál jsme si prošli, nikde ani noha, pusto prázdno. Když jsme následně googlili info, docela jsme pochopili, proč... Ale rozhodně to stálo za návštěvu, příjemná hodinová procházka, která navíc vynesla FTF na PM. Což už jsme v poslední době, kdy se vyrojili géniové, kteří evidentně ani nespí, pokládali prakticky za vyloučené.
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů