Nechápu již jak a na co se optat 2291 je prostě neprůstřelná
co takhle "velký kámen"
Publikováno 20 říjen 2014 - 7:51
Nechápu již jak a na co se optat 2291 je prostě neprůstřelná
co takhle "velký kámen"
Publikováno 21 říjen 2014 - 21:08
2298 super návěsť
jj, pěkná potvůrka...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 22 říjen 2014 - 8:36
2300 - krásna podzimní fotka. ted ji jeste najit
Publikováno 22 říjen 2014 - 10:56
Opravdu krásná podzimní.Už vím proč jen ***.Díky.
Tento příspěvek byl upraven od witcheryTeam: 22 říjen 2014 - 10:58
Publikováno 22 říjen 2014 - 11:18
To já nevím, proč jen tři hvězdičky, ale našel jsem totožnou fotku, jen z jiného ročního období. Zase tak snadné to nebylo, ale najít se to dalo. Za mě bych tomu dal čtyři hvězdičky. Ale ty hvězdičky tady neříkají vůbec nic.
Publikováno 22 říjen 2014 - 13:24
Tak 2300 byla hodně jednoduchá, ale ta "lampa" z Vysočiny, ta mě neuvěřitelně trápí...
Publikováno 22 říjen 2014 - 16:23
Publikováno 23 říjen 2014 - 1:38
Jj, taky se mi ráno ta fotka líbila... Ted už si nejsem jista... :-D
Bylo to jednodušší, než jsem si myslel
S III mini (N5800XM)
Publikováno 23 říjen 2014 - 5:37
2300?
tak několik hodin, všechny postupy a nic
Prosím kohokoli o SZ s informací co to vidím věž, hradbu, budovu, .....
jinak zase v práci nic neudělám
Publikováno 23 říjen 2014 - 7:25
2300?
tak několik hodin, všechny postupy a nic
Prosím kohokoli o SZ s informací co to vidím věž, hradbu, budovu, .....
jinak zase v práci nic neudělám
2300 vidíš dobře,tak dál. Ale od časného rána dělám na 2302 a NEVIDIM NIC
Publikováno 23 říjen 2014 - 14:00
Díky tomu, že všichni napíšou - našel jsem snadno - si pak připadám jako blbec. Toho plzeňskýho ufouna jsem pojmenovala už stovkou názvů a můj google nic. Stejně tak jako 2300. Jak je to z jižních Čech či Plzeňska, můj google stávkuje. Že by něco podobnýho jako Baník : Sparta? :-)
Zato "zlomená koule" vypadla na dotaz zámek Královéhradecký. Anděl 2272 vyběhl na úplně jiný dotaz na něco naprosto odlišného. A tak je to pořád. A ke všemu se vždycky najde někdo, kdo zlomyslně poradí: musíš se jen správně zeptat!! Ha Ha!!
Publikováno 23 říjen 2014 - 14:02
2300 vidíš dobře,tak dál. Ale od časného rána dělám na 2302 a NEVIDIM NIC
Což o to, já vidím, ale můj vyhledávač na to nereaguje. Je to jasně klasicistní budova, ale taková podobná se v celám KH kraji nenachází - podle googlu i fotomap.
Publikováno 23 říjen 2014 - 14:11
Souhlasím s tím, že ta budova 2302 asi neexistuje. Nebo alespoň mé zdroje ji nenajdou.
A jak tu někdo píše, že mu google stávkuje na jihočeském kraji, tak mě stávkuje většinou na Zlínském a Moravskoslezském kraji.
Publikováno 23 říjen 2014 - 14:54
Přidávám se k těm, co mají problém najít 2302. Vypadá to tak snadné...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 23 říjen 2014 - 15:09
Hele, fakt jsem tu 2302 vyfotil v královéhradeckým kraji, takže existuje ;-)
Publikováno 23 říjen 2014 - 15:13
Já už si pohrávala i s myšlenkou, že je to foceno v královéhradeckém, leč nachází se to v jiném kraji... Ale po dnešním neúspěšném hledání už nemám sílu tuhle myšlenku prověřit...
Publikováno 23 říjen 2014 - 15:19
Já už si pohrávala i s myšlenkou, že je to foceno v královéhradeckém, leč nachází se to v jiném kraji... Ale po dnešním neúspěšném hledání už nemám sílu tuhle myšlenku prověřit...
Dovolím si ti ušetřit čas, proklikávat hranici kraje není dobrá cesta ;-)
Nicméně strejda G ji najde, ne sice úplně totožnou fotku, ale budovu ano. Zkoušel jsem to. A ani není potřeba vymýšlet roztodivná pojmenování. Na druhou stranu přiznávám, že by zařazení fotky do hry mohlo být z jistého úhlu pohledu kontroverzní.
Tento příspěvek byl upraven od honza.h: 23 říjen 2014 - 15:21
Publikováno 23 říjen 2014 - 15:33
Díky, hranice jsem už projela... mi to nedalo...
Už mi z té fotky hrabe... ty palmy tam... nahoře vidím dvě věžičky... a stejně nacházím prdlačku...
Publikováno 23 říjen 2014 - 16:26
Dovolím si ti ušetřit čas, proklikávat hranici kraje není dobrá cesta ;-)
Nicméně strejda G ji najde, ne sice úplně totožnou fotku, ale budovu ano. Zkoušel jsem to. A ani není potřeba vymýšlet roztodivná pojmenování. Na druhou stranu přiznávám, že by zařazení fotky do hry mohlo být z jistého úhlu pohledu kontroverzní.
Díky, hranice jsem už projela... mi to nedalo...
Už mi z té fotky hrabe... ty palmy tam... nahoře vidím dvě věžičky... a stejně nacházím prdlačku...
Hele, fakt jsem tu 2302 vyfotil v královéhradeckým kraji, takže existuje ;-)
A já se tam narodil a jako děcka jsme tam chodili, protože tam děda pracoval
HUAWEI G510, ZTE Blade ; c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)
http://www.panoramio.com/user/3711522
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů