2329 - to je právě to 1% co v mapě není označeno, zbytek tam je a dá se BF doklikat (což před tím bylo zhola nemožné), nalezení je jen otázkou času, v některých případech rychlejší než to najít, a pak že to není jednodušší než to původně bylo*
2329 považuju osobně trochu za "úkrok stranou", protože jde o novostavby sloužící ryze soukromým účelům a s význačnou oblastí, ve které stojí, mají společného jen málo. Ale i tak lze z kontextu "kvalifikovaným odhadem" usoudit, v jakých lokalitách by se mohly nacházet. Problém je, že většina z nás se nejspíš zprvu upne na ten objekt vpravo, což je opravdu matoucí . Jeden z mála případů, které skutečně nejde vygooglit (pokud to snad někdo dokázal, dejte mi vědět).
Jinak v nové verzi PM je opravdu hledání mnohem jednodušší, jasné turistické cíle je často rychlejší místo vyhledávání naklikat přímo (je-li v kraji 20 rozhleden, i prostým klikáním na ně se lze nejspíš trefit dřív, než totéž najít pátráním v osvědčených zdrojích - podotýkám, že to není můj případ, mě pořád baví přemýšlet ) Mám pocit, že na obtížnosti to oproti dřívější verzi ubírá nejmíň jednu hvězdičku (někdy i dvě - všechna rozcestí, vyhlídky, skály, které dřív člověk musel opravdu přesně lokalizovat, teď z mapy vyskočí skoro samy). Tedy očekávám nové pětihvězdičkové špeky, které rozhodně tak jednoduché nebudou !!!