Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#7341 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2015 - 23:30

mpik - klobouk dolů, tohle je už vyšší klikačská, takhle vymakaný to nemám, v tomhle směru jsem už sice asi vyšla z jeslí, tipuju to tak na poslední ročník školky.  :lol:

Já většinou klikám prostě naslepo, někdy se zadaří, někdy ne. Ale odrovnala jsem si tím už jednu myšku a druhá má už taky namále.  :wacko:

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#7342 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2015 - 23:33

To byste měli vidět jak se hintuje na ksichtoknize na jednom nejmenovaném profilu. 

Já mám FB teprve krátce, skoro se tam nevyznám, dost s tím bojuju a nechci se stát jeho otrokem. Ale jsem ráda, že netuším, o čí profil jde, protože tohle by mě fakt nebavilo, hledám ráda sama, baví mě to, jen když už jsem fakt zoufalá, že to nemůžu dlouho najít, nebo mi přijde, že to místo za tolik času ani nestojí, tak uvítám lehké nakopnutí. Ale jen lehké, nemám ráda, když mi někdo napíše do vzkazu rovnou název místa, když se třeba v tady v debatě zmíním, že to nemůžu najít.  :angry:

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#7343 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 6:22

Teda teď jsem zmatená jak lesní včela...mě se včera podařilo přihlásit jako někdo jiný. Bylo mi divný, kam mi zmizel avatar, ale říkala jsem si, že bude nějaká chyba v metrixu a pak jsem mrkla na profil, jen jeden příspěvek a nějaká cizí mailová adresa...Je to vůbec možný? Jinak děkuji za vyčerpávající odpověď. Ve volném čase nastuduji :) .

• 0
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#7344 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 7:15

Tak to asi používáš ty i ten druhý nějaké hodně jednoduché heslo. Tady o nic nejde, ale třeba u přístupu do banky jednoduché heslo radši nepoužívej a i tadysi ho radši změň. Bylo by zajímavé přihlásit se do banky a náhodou zjistit, že máš na kontě miliony, nebo naopak nic.

• 0

#7345 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 8:34

Teda teď jsem zmatená jak lesní včela...mě se včera podařilo přihlásit jako někdo jiný. ......

máš asi talent, příští rok to zkus na soutěži Pwn2Own a třeba získáš nějakou cenu ;)

• 1

#7346 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 10:06

Když je tu řeč o tom klikání, nelze nevzpomenout snad první takovou fotku - č. 487. To klikali BF po kraji snad všichni a vznikla z toho pěkná mapka všch našich kliků, která kopírovala železniční síť kraje. Pamatujete?

• 1

#7347 a_d_a_m_s

a_d_a_m_s

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 11:55

Když je tu řeč o tom klikání, nelze nevzpomenout snad první takovou fotku - č. 487. To klikali BF po kraji snad všichni a vznikla z toho pěkná mapka všch našich kliků, která kopírovala železniční síť kraje. Pamatujete?

487 podle mě nebyla tak strašná. Spíš jsem si vzpomněl na 110 (Josífkov), u které jsem skutečně oblikal všechny silnice v okrese. Abych věděl, kde už jsem klikal, vytiskl jsem si mapu na několik listů a postupně odškrtával. 

• 0

#7348 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 12:23

se 110 nakonec pomohl i sám autor http://www.geocachin...stocz/?p=393302 , i když po pár dnech obrázek smazal.. :)

• 0

#7349 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 13:31

487 jsem normálně vygoogloval. Myslím, že jedním z klíčových slov bylo "šukafon".
110 jsme našel geocacherskou metodou. Bylo to ale pracnější než normálně.

• 1

#7350 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 17:39

jj, tu mapku kliků si pamatuju  :D

• 0

#7351 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2015 - 22:39

Tak na 110 jsem uz zapomnel uplne...
  • 0

#7352 alfa.cz

alfa.cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2015 - 0:12

Jsem v PM novacek, takze se zvedave ptam: mapa kliku ? Kde to najdu ?

• 0

#7353 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2015 - 6:40

Byla tady, ale už je to asi smazaný. Možná je to ještě na ksichtoknize  :D  http://www.geocachin...cz-ii/?p=403403

• 0

#7354 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2015 - 8:00

alfa.cz: Je to jen taková zajímavost. Hra zřejmě zaznamenává každé tvé kliknutí do mapy. Autoři vytáhli z databáze souřadnice kliknutí všech uživatelů při hledání jedné vlakové zastávky (která šla jen obtížně vygooglit a většina hráču hledala tak, že klikala podél tratí) a vynesli to do mapy.

Tady je výsledek.

• 1

#7355 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2015 - 19:49

Chci se zeptat, funguje Vám přehled od JolaLuby, už asi 3 dny mi to píše, že je stránka nedostupná. Máte stejný problém, nebo je chyba na mém přijímači??? :wacko:

• 0

#7356 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2015 - 21:37

nefunguje, ale včera to šlo, ale co nefunguje mě, to že na mobilu i tabletu kliknu na místo a klik se zobrazí mimo viditelnou část displeje, Vyzkoušeny 2 telefony .

• 1

#7357 a_d_a_m_s

a_d_a_m_s

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2015 - 21:39

Chci se zeptat, funguje Vám přehled od JolaLuby, už asi 3 dny mi to píše, že je stránka nedostupná. Máte stejný problém, nebo je chyba na mém přijímači??? :wacko:

Funguje jen tabulka, seznam míst vypadl. Snad ne nadobro. Navíc blbne zoomování při vkládání fotky :(

• 0

#7358 a_d_a_m_s

a_d_a_m_s

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2015 - 21:42

nefunguje, ale včera to šlo, ale co nefunguje mě, to že na mobilu i tabletu kliknu na místo a klik se zobrazí mimo viditelnou část displeje, Vyzkoušeny 2 telefony .

Jo, též mně to dělá :(

Taky zoomování jde mimo (k hornímu okraji), to spolu souvisí. Stejně blbě se to chová při vkládání fotky v chromu a exploreru.

Tento příspěvek byl upraven od a_d_a_m_s: 27 březen 2015 - 21:54

• 0

#7359 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2015 - 21:50

Tak to se mi dnes na PC taky stalo, kliknul jsem, ale valječka se zobrazila cca 1,5 cm nad tím... Refresh stránky pomohl.

• 0

#7360 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2015 - 22:10

Tedy, ta jihočeská mě štve! Źe jsem to musel hledat a nepoznal to hned. Fotil jsem to a i všechny podobné pozůstatky v celém okolí!

• 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama