Ano. Na paní Kaplickou jsem už docela alergický a Visáčů nebo Ládi Křížka už mám také plné zuby.
Přejetá kuna se mi naštěstí nikdy moc neukazovala.
Publikováno 12 květen 2015 - 9:32
Ano. Na paní Kaplickou jsem už docela alergický a Visáčů nebo Ládi Křížka už mám také plné zuby.
Publikováno 12 květen 2015 - 9:51
Publikováno 12 květen 2015 - 11:09
Tak tyto lidi většinou na obrázku nepoznám, asi se mi ukazují také. Ale kunu jsem viděl mockrát, teď už ale delší dobu ne.
Ale proč na dotaz "svatyně" se vždycky ukáže fotbal? Že by to synonymum bylo tak rozšířené?
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 12 květen 2015 - 11:09
Publikováno 12 květen 2015 - 15:01
2703 - po dlouho dobe zase FTF. Jeste ze to misto dobre znam, ale mel sem bobky ze to nestihnu
Publikováno 12 květen 2015 - 15:47
2703 - po dlouho dobe zase FTF. Jeste ze to misto dobre znam, ale mel sem bobky ze to nestihnu
Gratuluji
Publikováno 12 květen 2015 - 15:56
Gratuluji
Diky -- jo ted si vybavuju, ze sem te nedavno casto cetl v logboocich
Publikováno 12 květen 2015 - 16:21
Já nechci machrovat, ale doporučuju se kouknout na čísla #2698 až #2700. A to jsem nebyl žádný rychlík
Publikováno 12 květen 2015 - 16:30
jsi mě předběhl, o kousek
Publikováno 14 květen 2015 - 8:25
Asi ne, žena šla spát.
:-)))
Publikováno 14 květen 2015 - 12:05
S III mini (N5800XM)
Publikováno 14 květen 2015 - 13:06
Včera nic nebylo nejspíš proto, že nevěděli jakou fotku maji dat ;-) Asi jich tam mám pořád malo :-(
Nebo spíš naopak. Máš jich vložených tolik, že už museli zvyšovat kapacitu serveru.
Publikováno 15 květen 2015 - 21:47
*2707 - strašná věc, dokonalé marnivéí a samostředné plýtvání penězi.
Architekt této hrůzy měl vždy pravděpodobně mokré sny o http://cs.wikipedia....tiago_Calatrava
*
Publikováno 17 květen 2015 - 18:35
Architekt této hrůzy měl vždy pravděpodobně mokré sny o http://cs.wikipedia....tiago_Calatrava
No nevím, u nás něco podobného postavili na střeše nákupního centra, autobusy jezdí do třetího patra. Přitom na tom samém místě, kde 15 let před tím postavili nové nádraží.
http://www.casopisst...ese-stavby_N336
Publikováno 17 květen 2015 - 19:48
no nevím, mi to zas takový děs nepřijde, ba dokonce se mi to i líbí
Publikováno 17 květen 2015 - 19:50
No nevím, u nás něco podobného postavili na střeše nákupního centra, autobusy jezdí do třetího patra. Přitom na tom samém místě, kde 15 let před tím postavili nové nádraží.
jo když jsem tam poprve byla a hledala to, to to trvalo, pochopitelně jsem našla pozdě...
Publikováno 17 květen 2015 - 21:05
Nejlepší bylo, když jsem Italům, kteří vystoupili z autobusu, ukazoval, jak se dostanou na vlak. Vlakové nádraží je z té střechy vidět, ale musí se po eskalátorech do přízemí nákupního centra a pak nevábným podchodem pod silnicí. Oni uměli bídně anglicky, já taky, tak jsem víceméně jen ukazoval. Ovšem není to nic proti Brnu. Tam jsem chodíval dlouhým nadchodem na Zvonařku a pak když jsem tam nějakou dobu nebyl, jsem se divil, kam jsem se to dostal. Zabloudil jsem ve Vaňkovce.
Ovšem k ekonomice provozu... doprava autobusů do patra něco stojí, ale plocha zastavěná nákupním centrem vynáší víc. A ty střechy nad nástupišti jsou jen napnuté plachty, kupodivu vydržely nápor větru i sněhu.
Publikováno 19 květen 2015 - 17:02
Nejlepší bylo, když jsem Italům, kteří vystoupili z autobusu, ukazoval, jak se dostanou na vlak. Vlakové nádraží je z té střechy vidět, ale musí se po eskalátorech do přízemí nákupního centra a pak nevábným podchodem pod silnicí. Oni uměli bídně anglicky, já taky, tak jsem víceméně jen ukazoval. Ovšem není to nic proti Brnu. Tam jsem chodíval dlouhým nadchodem na Zvonařku a pak když jsem tam nějakou dobu nebyl, jsem se divil, kam jsem se to dostal. Zabloudil jsem ve Vaňkovce.
Ovšem k ekonomice provozu... doprava autobusů do patra něco stojí, ale plocha zastavěná nákupním centrem vynáší víc. A ty střechy nad nástupišti jsou jen napnuté plachty, kupodivu vydržely nápor větru i sněhu.
jo to musel být zážitek, si dovedu představit... taky jsem anglicky vysvětlovala Rusům cestu po Praze, nejhorší bylo, že se mi to motalo dohromady, kus věty anglicky a do toho slovo rusky... no nádhera
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů