Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#7901 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 28 October 2015 - 22:50

Hele, rikali jste tu, ze je prece jedno, jeslti ty fotky jsou od jednoho cloveka, nebo od hromady lidi. To jste tu rekli, a nadsene jste na to kejvali! Ja si to ale nemyslim. A zkusil jsem jen vysvetlit proc. Zjevne jsem to nemel delat...

Mate pravo to nepochopit, mate pravo s tim nesouhlasit! Ale proc do tahate podpasovky se zavidenim, nebo proc vidite jen jednu neochvejne spravnou cestu - tu vasi?

Já nenapsala nic z toho, co mi tady předkládáš. Nebo to aspoň hážeš do komentu ke mně. A podle hesla: vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem... Se radši zdržuji komentáře.

• 0

#7902 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 8:37

Já nenapsala nic z toho, co mi tady předkládáš. Nebo to aspoň hážeš do komentu ke mně. A podle hesla: vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem... Se radši zdržuji komentáře.

Hazu to k tobe, protoze jsem citoval tvuj vlastni prispevek. viz. http://www.geocachin...395#entry514398

• 0

#7903 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 8:46

že vás to baví se tu hádat

mně je jedno, čí fotku nemůžu najít :wacko:

• 6

#7904 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 8:59

Nebudeme se tu radši hádat o nesmrtelnosti chrousta?

• 2

#7905 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 9:04

Moje aktivity na poznejmisto se také s nástupem do nové práce velice omezily. Jednou za den se kouknu, co je nového. Ty jednodušší dávám, chci mít čistý svůj kraj, ale na složitější špeky fakt nemám čas. Což je škoda a čím dál víc se mi to červená. :(

• 0

#7906 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 9:19

Co se tu tak přestat hádat ?

Je jasné, že někteří věnují daleko více času nahrávání fotek a tak jich mají ve frontě.

Já jich nahrál 20 a z nich mám 6 schválených. Ale ve frontě dalších nahraných mám několik duplicitních obrázků :-(

Také si myslím, že by správci webu měli čerpat od více autorů, ale to je jejich věc. Nedělají to, tak to s nahráváním dalších obrázků už nepřeháním.

Co by ale určitě měli vyřešit je označování duplicitních fotografií ve frontě. Pak by odpadly zveřejněné duplicity a ve frontě by bylo zřetelně méně obrázků.

• 1

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#7907 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 10:03

Někdy i ta duplicita je zajímavá. Pokud jde o jiný pohled na stejnou věc, nebo pohled ze stejného místa na jinou stranu.

Ale opravdu, možnost promazávat frontu by se hodila. Moc jich tam zcela duplicitních nemám, ale jsou tam.

• 1

#7908 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 10:19

Někdy i ta duplicita je zajímavá. Pokud jde o jiný pohled na stejnou věc, nebo pohled ze stejného místa na jinou stranu.

Třeba na jednom místě v Jizerkách jsou čtyři fotky a jen jedna je prakticky stejná, ostatní jsou fotky něčeho jiného v okruhu cca 100 metrů.

Podle mne by měl autor fotky mít právo nezveřejněnou fotku stáhnout. On ho, možná, ze zákona, má. Ale technicky to, momentálně, provést nejde.

• 2

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#7909 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 10:31

Naprostý souhlas, navíc hra se jmenuje Poznej místo, ne poznej autora, omluvám se ale kolikrát si ani nevšimnu, kdo fotku vložil, zvlášť u těch lehčích. U těch zapeklitých samozřejmě autora proklínám do desátého kolena :rolleyes: .

• 1
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#7910 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 10:35

Podle mne by měl autor fotky mít právo nezveřejněnou fotku stáhnout. On ho, možná, ze zákona, má. Ale technicky to, momentálně, provést nejde.

Ze by se to hodilo, o tom neni sporu. I treba jen proto, ze se autorovi podarilo vyrobit jeste lepsi snimek.

Problem je v tom, ze to da nejakou praci to ten web naucit. Ale investovat do rozvoje webu, ktery zajima stale mene lidi? Bojim se, ze tady je zakopany ten pes.

• 0

#7911 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 12:36

:-)))

• 0

#7912 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 18:56

Hazu to k tobe, protoze jsem citoval tvuj vlastni prispevek. viz. http://www.geocachin...395#entry514398

Hele, rikali jste tu, ze je prece jedno, jeslti ty fotky jsou od jednoho cloveka, nebo od hromady lidi. To jste tu rekli, a nadsene jste na to kejvali! 

Já teda fakt nevím, kde vidíš ode mě napsané, že je jedno, od kterého autora to je... 

• 0

#7913 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 19:03

:-)))

Mě to třeba vůbec nebaví, ale na druhou stranu už mě taky nebaví číst tady ty poznámky pořád dokolečka. Tak. A už su ticho.   :) A čí fotku nemůžeš najít??  ;)

• 0

#7914 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 19:33

Tak je necti a misto toho posilej dalsi tisicovky fotek do PoznejMisto. Presvedcili jste mne, ze pak bude svet krasnejsi! :P

• 0

#7915 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 20:15

Tak je necti a misto toho posilej dalsi tisicovky fotek do PoznejMisto. Presvedcili jste mne, ze pak bude svet krasnejsi! :P

Díky za radu. Vezmu si z toho poučení a překopu celý svůj dosavadní život. 

• 0

#7916 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 29 October 2015 - 20:41

Dost hádání, pojďte radši hledat. Jenomže já a asi nejen já dnes večer čekáme na další obrázek marně. Jsou prázdniny.

• 0

#7917 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 30 October 2015 - 0:12

A čí fotku nemůžeš najít??   ;)

Tak tu mám nebo spíš nemám pár fotek od Matylda13, Alfgang, Adams, ondras, Katka1, Noe.

No teď vlastně koukám, že jsou to pořád stejní autoři. :D    

• 0

#7918 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 30 October 2015 - 9:00

3009 -  :D no vida, místo, kam nás rodiče a babičky o prázdninách vyháněli na borůvky.

• 0

#7919 witcheryTeam

witcheryTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 30 October 2015 - 13:23

3009-no vida,MaK_cz a dobře mě zmátl,tohle není zrovna "jeho revír" ;) Díky.

• 0
Tony

#7920 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 30 October 2015 - 14:08

Nikdy jsem tam nebyl, ale region jsem odhadl správně. A určitě krásné místo, ne tak známé jako ostatní podobná.

• 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama