Mně to tak jedno teda není. Nebaví mě hádat fotky od jedněch a těch samejch lidí. Je to dost jednotvárný. Ale když si tam někteří dají do fronty stovky či tisíce fotek, tak na ty co jich tam nemají třeba ani stovku, se tím pádem ani nedostává, protože se potřebujou zbavovat těch hromad.
poznejmisto.cz II.
Publikováno 28 říjen 2015 - 16:05
Mně to tak jedno teda není. Nebaví mě hádat fotky od jedněch a těch samejch lidí. Je to dost jednotvárný. Ale když si tam někteří dají do fronty stovky či tisíce fotek, tak na ty co jich tam nemají třeba ani stovku, se tím pádem ani nedostává, protože se potřebujou zbavovat těch hromad.
Jaký je rozdíl mezi tím, jestli tu stejnou fotku publikují na PM Tobě nebo mě anebo úplně někomu jinému?
S III mini (N5800XM)
Publikováno 28 říjen 2015 - 16:44
Rozdíl je v tom, že tam nevidím furt jedny a ty samé nicky. Určitě mají ostatní taky pěkné obrázky. Tak proč jedni a ty samí lidé? Proč nedat šanci i těm ostatním? Třeba mají i lepší? Ale prostě jich nemaj ve frontě tolik.
Publikováno 28 říjen 2015 - 18:16
Nemají jich ve frontě tolik. Tím to je. A ono ani lidi pak nebaví další fotky nahrávat. Když jich tam mám ve froně 60 a někdo jiný 600, vidím, že se na mě asi nedostane. Ale je mi to jedno, když vidím známý nick, už podle toho odhaduju, kde to asi bude. I když dnes vidím, že se NOE vypravil i na Vysočinu, nejen na sever Moravy. Ta dnešní kaple nebyla zadarmo, ale po správném nápadu jsem ji našel logicky a potěšilo mě to a vidím, že to není jen tak tuctová kaple.
Publikováno 28 říjen 2015 - 18:32
Jednotvárné je to leda v tom, že ta fotka není zrovna tvoje. Jinak jsem si nevšimla, že by nějaký autor fotil jedno a to samé dokolečka. Taky si nemyslím, že by měl někdo vložené tisíce fotek. Nicméně pokud ty ano - co ti brání vkládat víc? Dle mého je logické, že pokud má někdo vložených fotek více, tak mu jich i více publikují (v případě, že jsou ty fotky použitelné). Nebo by to podle tebe mělo být tak, že ten, co vloží třeba 200 fotek, tak bude mít publikovaných 5, a ten, co vloží 30 fotek, tak 25? Pardon, ale tohle mi hlava nebere...
Publikováno 28 říjen 2015 - 19:06
Takhle jsem to nemyslela. Chtěla jsem jen říci, že by se měli autoři jednotlivých fotek střídat. Ráda bych taky viděla jako fotí ostatní.
Publikováno 28 říjen 2015 - 20:27
Já si myslim, že v první řadě jde o ty místa, a to, jestli to vyfotí ten nebo onen, je vcelku jedno. Vždyť je to jednoduchá přímá úměrnost. Těm, kteří mají více fotek ve frontě, pochopitelně schvalují více. Naopak nespravedlivý by naopak bylo to, co na konci příspěvku popisuje Columbová. Ono nahrát více fotek do fronty stojí mnohem více práce, úsilí a hlavně času... Tak odměna v podobě více schválených fotek je podle mě adekvátní.
Publikováno 28 říjen 2015 - 20:36
Já si myslim, že v první řadě jde o ty místa, a to, jestli to vyfotí ten nebo onen, je vcelku jedno......
....... Ono nahrát více fotek do fronty stojí mnohem více práce, úsilí a hlavně času...
.......
Moje řeč, o tom bych mohl vyprávět
O obojím
Uhádnout fotku do minuty není problém, ale než ji tam nahraješ, zabere to mnohem více času
Tento příspěvek byl upraven od N.o.e.: 28 říjen 2015 - 20:38
S III mini (N5800XM)
Publikováno 28 říjen 2015 - 20:39
To je vsechno krasne, az na to, ze je to demotivujici pro ostatni.
A to opravdu neni jedno, protoze s omezenym poctem autoru klesa rozmanitost fotek. Nemyslim rozmanitost v poctu fotek, o tu nouze neni. Ale rozmanitost stylovou. Opravdu nemate pocit, ze to nezacne nekoho nudit?
Publikováno 28 říjen 2015 - 20:52
Zatím mě to nenudí. Často je to na pár kliknutí, ale někdy to pořádně pozlobí, i když fotka vypadá na první pohled jasně. Nebo taky ne, není se čeho chytit. A myslím, že je to tak dobře.
Publikováno 28 říjen 2015 - 20:58
...
Podle mě by to spíš mělo ty, kterým vadí, že jim nepublikují, motivovat k tomu, aby začali více fotit a nahrávat... Všichni mají stejné podmínky a je to jen na hráčích, jestli se snaží nebo ne...
Publikováno 28 říjen 2015 - 21:08
A to opravdu neni jedno, protoze s omezenym poctem autoru klesa rozmanitost fotek. Nemyslim rozmanitost v poctu fotek, o tu nouze neni. Ale rozmanitost stylovou. Opravdu nemate pocit, ze to nezacne nekoho nudit?
A jak že to já můžu ovlivnit? Mám přestat vkládat fotky, aby to ostatní nedemotivovalo? Opravdu nechápu, proč se to tady řeší každý měsíc až dva. Pokud bych s tím měla problém já osobně, buď bych začala nejdřív u sebe (zkusila bych vkládat víc, jiná místa apod.) nebo bych si postěžovala přímo u autorů hry. Tady to nikdo nevyřeší. A těm, co fotky publikují, tady ty řeči určitě radost neudělají. Aspoň mně teda ne.
Publikováno 28 říjen 2015 - 21:14
Podle mě to tu už trochu zavání závistí...
Publikováno 28 říjen 2015 - 21:14
ad Matylda 13: řekla bych, že všichni nemají stejné podmínky, spousta z nás tady nemá tolika volného času cestovat a fotit.
ad N.o.e. : nikdo Ti neříkal, abys tam nahrával tolik fotek, tak si pak nestěžuj, že Ti to zabírá spoustu času
Publikováno 28 říjen 2015 - 21:36
Publikováno 28 říjen 2015 - 21:55
Já taky u toho nesedím od rána do večera, taky chodím do práce a tam ani nemám možnost internetu. Já si taky nestěžuju, já taky jen konstatuju určitý věci. Prostě jsem jen napsala svůj názor a ať si každý o tom udělá svůj vlastní obrázek.
Publikováno 28 říjen 2015 - 22:18
Podle mě to tu už trochu zavání závistí...
A co vlastne mame zavidet? Ze nekdo musi na jednu publikovanou fotku uploadnou mnohonasobne vice fotek, nez treba ja? A jeste si tu potom stezuje, jak ho to stoji strasne casu a usili? To mam obdivovat? To ze zavidim? Na to se da rict jen jedno: "Dobre vam tak!"
Publikováno 28 říjen 2015 - 22:29
A jak že to já můžu ovlivnit? Mám přestat vkládat fotky, aby to ostatní nedemotivovalo? Opravdu nechápu, proč se to tady řeší každý měsíc až dva. Pokud bych s tím měla problém já osobně, buď bych začala nejdřív u sebe (zkusila bych vkládat víc, jiná místa
Hele, rikali jste tu, ze je prece jedno, jeslti ty fotky jsou od jednoho cloveka, nebo od hromady lidi. To jste tu rekli, a nadsene jste na to kejvali! Ja si to ale nemyslim. A zkusil jsem jen vysvetlit proc. Zjevne jsem to nemel delat...
Mate pravo to nepochopit, mate pravo s tim nesouhlasit! Ale proc do tahate podpasovky se zavidenim, nebo proc vidite jen jednu neochvejne spravnou cestu - tu vasi?
Publikováno 28 říjen 2015 - 22:35
Jen pro představu, dal jsem si tu práci a koukl, kolik času mi zabralo nasoukat těch pár posledních fotek do čekárny. Průměrně 5-7 minut na každou fotku. Někdy více, někdy méně. V tom ale není započítaný čas, probrat tu hromadu fotek a upravit je do správného rozměru. Možná to někdo stihne rychleji nebo pomaleji. U mě je to takto.
Nestěžuji si! Kdybych to nechtěl dělat, mám i jinou zábavu.
***** CENZUROVÁNO *****
to myspulka: jen se koukni, kde jsi v poslední době byla a že by tam nebylo nic, co by stálo za fotku? Třebas ta 2967 je moc pěkná.
Asi tak
S III mini (N5800XM)
Publikováno 28 říjen 2015 - 22:41
ad N.o.e.: já fotky v čekárně mám (ale asi tak 10krát míň než ty) a myslím si že ne špatný. Ale nemám takový štěstí jako ty.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů