Takhle jsem našel nejšerednější tramvajovou zastávku světa. Ale znovu už se mi do toho nechce...FISATA napsal/a:
Hamaci napsal/a:
Radku, ty neznáš fotomapy? Tak takto jsem našel serpentýny :-) Třeba Beskydy už mám docela prolítaný a zavzpomínal jsem si nostalgicky, jak jsme sem každý rok jezdili z pod našich komínů do školy v přírodě.FISATA napsal/a:
... Zpropadený serpentýny někde na Zlínsku, který našel už i Ruda Hamák (kruci, jak to ten Ruda dělá... :-) mi nedají spát dál - není se čeho chytit... :-)
Teď by mne jen zajímalo, k čemu to slouží. Jestli někdo ví a pošle mi třeba SZ, tak budu rád.
Takhle jsem žádnou fotku dosud nehledal, pokaždý jsem měl nějakej nápad podle čeho hledat. Tady ho nemám... :-/ Ale je jich takových víc...
poznejmisto.cz II.
Publikováno 06 únor 2013 - 12:47
Publikováno 06 únor 2013 - 13:30
Alf Gang napsal/a:
Já to vyřešila naštěstí od začátku tak, že fotky, které jsem posílala, jsem si uložila do extra složky.Gresaci napsal/a:
jen opravdu už nevím, co jsem jim poslala a co jsem chtěla poslat
no to je dobrý, jenže já na to na začátku nemyslela
prostě jsem našla u sebe pěknou fotku a šup s ní na net
nějaká přibyla k hledání a já si vzpomněla, že na podobném místě jsme také byli, jen v jiném kraji a šup s ní na net
no a teď fakt nevím, co jsme tam vše poslala .-)
Publikováno 06 únor 2013 - 13:32
mpik napsal/a:
Myšlenku k čemu jsou serpentýny, mám. Příslušná místa jsem vyhledal, na všech byly takovéto serpentýny. A ani jedna nebyla správná. Tak nevím.FISATA napsal/a:
Hamaci napsal/a:
Radku, ty neznáš fotomapy? Tak takto jsem našel serpentýny :-) Třeba Beskydy už mám docela prolítaný a zavzpomínal jsem si nostalgicky, jak jsme sem každý rok jezdili z pod našich komínů do školy v přírodě.FISATA napsal/a:
... Zpropadený serpentýny někde na Zlínsku, který našel už i Ruda Hamák (kruci, jak to ten Ruda dělá... :-) mi nedají spát dál - není se čeho chytit... :-)
Teď by mne jen zajímalo, k čemu to slouží. Jestli někdo ví a pošle mi třeba SZ, tak budu rád.
Takhle jsem žádnou fotku dosud nehledal, pokaždý jsem měl nějakej nápad podle čeho hledat. Tady ho nemám... :-/ Ale je jich takových víc...
u mě byl problém se serpentinama v tom, že na fotce se zdály menší, než ve skutečnosti jsou, takže jsem svoje myšlenky ubírala k mnohem menším objektům .-))
Publikováno 06 únor 2013 - 17:01
Publikováno 06 únor 2013 - 17:16
já jsem serpentýny nakonec našla v autoatlasu... :-)Gresaci napsal/a:
mpik napsal/a:
Myšlenku k čemu jsou serpentýny, mám. Příslušná místa jsem vyhledal, na všech byly takovéto serpentýny. A ani jedna nebyla správná. Tak nevím.FISATA napsal/a:
Hamaci napsal/a:
u mě byl problém se serpentinama v tom, že na fotce se zdály menší, než ve skutečnosti jsou, takže jsem svoje myšlenky ubírala k mnohem menším objektům .-))
Publikováno 06 únor 2013 - 19:56
Libor.29 napsal/a:
Tak to já měl nakonec štěstí, že jsem vygooglil jeden velmi zajímavý článek, popisující vznik a účel serpentin a moc jsem nevěřil, že je to ono. No bylo to ono, jednou bych se tam chtěl podívat.
Ony mají ty serpentiny i nějaký účel??? :D
Já mám taky složku s poslanýma fotkama. Už jen proto, že je zmenšuju, tak jsem si to dala na jiné místo než ostatní fotky a časem jsem zjistila, že je to dobrý nápad, protože bych už nevěděla, co jsem poslala a co ne.
Publikováno 06 únor 2013 - 20:22
Publikováno 06 únor 2013 - 20:33
mpik napsal/a:
Ach jo. 5 stránek zelených a teď přijde 367. Účel té stavby možná chápu, ale kde ji hledat? Zatím to našli 4 lidi, možná místní nebo ti co tam byli.
Za sebe říkám, že jsme tam byl, i nahoře :-)
Nezapomenutelný zážitek je to :-D
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 06 únor 2013 - 20:34
Ja sem tam nebyl, ale bylo to na 2 kliknutí .mpik napsal/a:
Ach jo. 5 stránek zelených a teď přijde 367. Účel té stavby možná chápu, ale kde ji hledat? Zatím to našli 4 lidi, možná místní nebo ti co tam byli.
Už se tam chystam asi rok a pul.
Publikováno 06 únor 2013 - 20:46
Ladvanice napsal/a:
Ja sem tam nebyl, ale bylo to na 2 kliknutí .
Neprovokuj :-P
Publikováno 06 únor 2013 - 20:48
Publikováno 06 únor 2013 - 21:00
Já taky:)kolombo napsal/a:
Souhlas!kolombo napsal/a:
Publikováno 06 únor 2013 - 21:08
Milancer napsal/a:
Já taky:)kolombo napsal/a:
Souhlas!kolombo napsal/a:
Já ne, ale zaznamenávám do mapy na někdy, že se tam musím stavit. Vypadá to zajímavě.
Díky za docela slušný špek
Publikováno 06 únor 2013 - 22:12
Publikováno 07 únor 2013 - 7:29
kolombo napsal/a:
mpik napsal/a:
To vypadá moc hezky, Nahoru se smí oficiálně? Díky
Publikováno 07 únor 2013 - 7:51
micska napsal/a:
kolombo napsal/a:
mpik napsal/a:
Cedule s tím, že by se to nesmělo, tam není, tak asi smí.
Ale vzhledem ke konstrukčním zvláštnostem se to trochu dost pohupuje :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 07 únor 2013 - 8:24
kolombo napsal/a:
micska napsal/a:
kolombo napsal/a:
mpik napsal/a:
Cedule s tím, že by se to nesmělo, tam není, tak asi smí.
Ale vzhledem ke konstrukčním zvláštnostem se to trochu dost pohupuje :-)
Prima Zvláštní konstrukce je vidět i na fotce O moc horší než keš na Štvanici to nebude. Teď už jen zjistit, kde to je Díky
Publikováno 07 únor 2013 - 11:39
Ja bych si dovolil oponovat ze to bude nejmin o tridu horsi nez stvanice.. Tam to byla brnkacka, tady bych se asi musel moooc premlouvat.micska napsal/a:
O moc horší než keš na Štvanici to nebude.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů