my jsme z Prahy a nebylo nám to nic platné, chce to být důslednýkolombo napsal/a:
Gresaci napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
kolombo napsal/a:
Gresaci napsal/a:
to není možný, jakto že nikdo neví 520?
Nejsme z Prahy.
Jo! A je jich víc a s nepřesnou lokací!
aha, tak to já znám jen tuto
Nojo, ale googlovací zdroje znají jen ti z Kulaťáku :-(
poznejmisto.cz II.
Publikováno 02 březen 2013 - 22:20
Publikováno 02 březen 2013 - 22:27
Publikováno 02 březen 2013 - 22:29
Souhlasím beze zbytku. Kebule byla do pěti minut, ale potom, co jsem v minulém týdnu vyzelenil komplet vše, to vypadá, že mi tu bude nově jeden rest (508) strašit zase hodně dlouho.venca68 napsal/a:
Hlava je dost dobrá. :) Najít její současné umístění je docela zajímavé. Ale takový problém to zase nebyl. Jestli je něco problém, pak je to 508 (brečící smajlík) .
Publikováno 02 březen 2013 - 22:29
JolaLuba napsal/a:
my jsme z Prahy a nebylo nám to nic platné, chce to být důslednýkolombo napsal/a:
Gresaci napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
kolombo napsal/a:
Gresaci napsal/a:
to není možný, jakto že nikdo neví 520?
Nejsme z Prahy.
Jo! A je jich víc a s nepřesnou lokací!
aha, tak to já znám jen tuto
Nojo, ale googlovací zdroje znají jen ti z Kulaťáku :-(
Ono se všude píše o tom slavném odstranění, ale kam ji dali potom...
Ani s autorkou to není lepší.
Publikováno 02 březen 2013 - 22:31
Evca.N napsal/a:
Po odstranění ji dali do skladu, ale ona ta hlava není jediná, je jich víc...
Já jsem zatím našla kde jsou, ale pořád je to široký pojem.
Publikováno 02 březen 2013 - 22:32
Columbovsukni napsal/a:
Evca.N napsal/a:
Po odstranění ji dali do skladu, ale ona ta hlava není jediná, je jich víc...
Já jsem zatím našla kde jsou, ale pořád je to široký pojem. Jdu klikat.
Publikováno 02 březen 2013 - 22:34
tak jsem koukla pořádně na strítvjú a je tam..v jednom úhlu je vidět..mrškakapsa napsal/a:
Tak jsem tu 520 dal (tak trochu haluz) ale nevím, skoro se mi nezdá, že by tam opravdu byla. Streetview ani satelitní fotka tomu moc neodpovídají. Skoro bych řekl, jestli ty souřadnice nejsou blbě. Možná se ale pletu a třeba mě nějaký pražák opraví ....
EDIT vlastně ze všech možných úhlů je vidět
Publikováno 02 březen 2013 - 22:35
Publikováno 02 březen 2013 - 22:35
kapsa napsal/a:
Tak jsem tu 520 dal (tak trochu haluz) ale nevím, skoro se mi nezdá, že by tam opravdu byla. Streetview ani satelitní fotka tomu moc neodpovídají. Skoro bych řekl, jestli ty souřadnice nejsou blbě. Možná se ale pletu a třeba mě nějaký pražák opraví ....
potvrzuji, že souřadnice jsou správně
viděla jsem ji přesně tam
Publikováno 02 březen 2013 - 22:40
venca68 napsal/a:
Uááááá!!! :D:D Tak se do hledání 508 pustila i moje dcera a po 10 minutách to měla. Nechápu, nechápu, nechápu. Postup, který mi popsala tedy není ani za mák logický, což mne jako matematika může trochu trápit, spíš nějaké osvícení. Ale hlavně, že vedl k cíli. Zelená se zelená...
tak to závidím, já zatím našla jen stavbu hooodně podobnou, ale tuto ne
Publikováno 02 březen 2013 - 22:45
Dík, tak to se teda schválně juknu znova, já ji tam při zběžném juknutí neviděl ....JolaLuba napsal/a: tak jsem koukla pořádně na strítvjú a je tam..v jednom úhlu je vidět..mrška
Publikováno 02 březen 2013 - 22:49
Bišák ji dal, tak to z něj při nějakém další eventu v Klacíkově vyrazímekoyamas family napsal/a:
Souhlasím beze zbytku. Kebule byla do pěti minut, ale potom, co jsem v minulém týdnu vyzelenil komplet vše, to vypadá, že mi tu bude nově jeden rest (508) strašit zase hodně dlouho.venca68 napsal/a:
Hlava je dost dobrá. :) Najít její současné umístění je docela zajímavé. Ale takový problém to zase nebyl. Jestli je něco problém, pak je to 508 (brečící smajlík) .
edit: Já konečně taky vyzelenil vše, ale o víkendu je potřeba narubat dřevo, vymést komín a kotel a navíc se mi podělal elektrika v autě, takže je nepojízdné. V týdnu budu mít ještě k tomu práci s balením a přípravou na prázdniny s oddílem, takže...
Publikováno 02 březen 2013 - 23:11
Publikováno 02 březen 2013 - 23:49
JolaLuba napsal/a:
tak jsem koukla pořádně na strítvjú a je tam..v jednom úhlu je vidět..mrškakapsa napsal/a:
Jsem asi slepá, ale na streetview ji nevidím...
Mohla bych poprosit o SZ? Naklikáno už mám, ale nevidím ji.
Publikováno 03 březen 2013 - 3:22
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 03 březen 2013 - 8:20
jj, moc pěkné. dal jsem ji teď, sice asi po 10 min hledání díky právě té zmíňce v tiskuAlf Gang napsal/a:
Tak po delší době zase pěkný špíček - ta 520 mi dala pěkně zabrat, dohledala jsem jí před chvílí - 3:20!! Nedala jsem si pokoj, dokud se nezazelenalo. A jen proto, že jsem přehlídla jednu důležitou zmínku v internetovém tisku.:| Jinak dnešní nálož byla v pohodičce, těším se na zítřejší.
Publikováno 03 březen 2013 - 8:25
A to ja jsem si radeji vcera sla natlouct k "vam" do Housli.
Jako na klouzani to nebylo spatne umisteni
A dneska jdu taky ven, po hnusne zime potrebuju slunicko a fotky pockaji.
Publikováno 03 březen 2013 - 9:24
Publikováno 03 březen 2013 - 9:44
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů