Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1041 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 18:56

Skywalker napsal/a:

koyamas family napsal/a:

venca68 napsal/a:

Ta hlava je googlitelná textově....

Hlavu nepotřebuju, potřebuju tu nelogičnost, co použila tvoje dcera na 508. :D

Já na to šel přes pivovar a porodnici. Sice to ani jedno není, ale asociace zafungovala na výbornou B)

Jé a já na ten pivovar sázela... No nic tak jdu hledat dál.
  • 0

#1042 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 19:37

Columbovsukni - hezký špíček dnes, alespoň pro mně, která už má z toho čučení do monitoru oči šejdrem...;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1043 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 19:41

Alf Gang napsal/a:
Columbovsukni - hezký špíček dnes, alespoň pro mně, která už má z toho čučení do monitoru oči šejdrem...;)

To ale jedině proto, že ti jdou dnes šejdrem. ;) Navrhovala jsem na to 2*. :)
  • 0

#1044 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 19:48

Columbovsukni napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

To ale jedině proto, že ti jdou dnes šejdrem. ;) Navrhovala jsem na to 2*. :)

Základ jsem přečetla, ale zbytek jsem byla vedle jak ta jedle. A to opravdu jen díky tomu, že mi jdou oči šejdrem. A pak mě trochu zmátlo, co jsem našla a přitom... no nic, nebudu napovídat...:D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1045 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 19:52

noe1 napsal/a:
dnes docela nuda, ne? :-))))))))

2 místa jsem poznal hned, 2 do půl minuty dohledal - chtělo by to více hlav :-)))

Že bys jim zase napsal, když na tebe dají? ;) Napiš jim, ať dávají častěji špeky, že jsme jim jich poslali dost, tak ať se nebojí... :)
  • 0

#1046 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 19:53

Alf Gang napsal/a:
Základ jsem přečetla, ale zbytek jsem byla vedle jak ta jedle. A to opravdu jen díky tomu, že mi jdou oči šejdrem. A pak mě trochu zmátlo, co jsem našla a přitom... no nic, nebudu napovídat...:D

:D Správně, ticho! Napovídat netřeba... :D;)
  • 0

#1047 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 20:26

Hura, dneska padla "vez" #0367 ejchuchuuuu. Mam posledni 3 resty. edit: I serpentyny, to mam ale radost :) Tak ted uz jen posledni dve fotecky
  • 0

#1048 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 20:41

Columbovsukni napsal/a:

noe1 napsal/a:

2 místa jsem poznal hned, 2 do půl minuty dohledal - chtělo by to více hlav :-)))

Že bys jim zase napsal, když na tebe dají? ;) Napiš jim, ať dávají častěji špeky, že jsme jim jich poslali dost, tak ať se nebojí... :)

To radši ne!:):):)
  • 0

#1049 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 20:54

Columbovsukni napsal/a:

noe1 napsal/a:

No, ještě chvíli snad uvidím, než si oči odrovnám díky poznejmisto úplně...:D Tak ať s těma špekama pohnou, ať si to ještě stihnu užít.:D
  • 0

#1050 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 23:40

Skywalker napsal/a:
Já na to šel přes pivovar a porodnici. Sice to ani jedno není, ale asociace zafungovala na výbornou B)

Dík. Já nepochopil, žena ovšem okamžitě. :D
  • 0
Vložený obrázek

#1051 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 23:58

Columbovsukni napsal/a:

JolaLuba napsal/a:
522 byla chvíli vysočina a či mě šálil zrak?ale i tak..jsem si klik hezky "osladila" :-)

Zrak tě nešálí, byla tam Vysočina. Já to naštěstí poznala, takže jsem šla rovnou do mapy.

Byla tam Vysočina. Napsal jsem jim, že to mají blbě a hned to opravili. Místo jsem poznal hned, ovšem znám ho pracovně.
  • 0

#1052 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 10:15

Stejně je zajímavé, že i ty největší špeky mají minimálně 70 - 80 nálezů. Což asi znamená, že prakticky neexistuje zajímavé místo, které nikdo nikdy neviděl/nevyfotil/nenapsal o něm na webu :)
  • 0

*

#1053 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 10:17

Skywalker napsal/a:
Stejně je zajímavé, že i ty největší špeky mají minimálně 70 - 80 nálezů.
Což asi znamená, že prakticky neexistuje zajímavé místo, které nikdo nikdy neviděl/nevyfotil/nenapsal o něm na webu :)

A neudělal u něj kešku...:)
  • 0

#1054 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 10:46

Tak trochu té obtížnosti nerozumím... 526 má 5 hvězdiček, na první dotaz v G hned nalezena stejná fotka a po kliknutí na ni přímo G mapa :) Tohle by mělo mít dle mého 1 hvězdičku... Docela by bylo fajn, kdyby byla vidět stále statistika, tedy pořadí, počet nalezených, počet nenalezených...
  • 0

#1055 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 181 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 10:49

Skywalker napsal/a:
Což asi znamená, že prakticky neexistuje zajímavé místo, které nikdo nikdy neviděl/nevyfotil/nenapsal o něm na webu :)

Ale existuje. Už jsem jich tam pár poslal;) Jen si je asi autoři PM drží někde stranou, nebo ještě nepřišel jejich čas.
  • 0

#1056 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 10:53

Milancer napsal/a:

Skywalker napsal/a:

Ale existuje. Už jsem jich tam pár poslal;) Jen si je asi autoři PM drží někde stranou, nebo ještě nepřišel jejich čas.

Rád bych tomu věřil, ale díky početné komunitě turistů, trempů, cestovatelů, kačerů, fotografů, x desítkám hobistů a exhibicionistů všeho druhu mi to připadá jako utopie :)

Opravdový špek by byla třeba fotka libovolného zarostlého řopíku někde :D
  • 0

*

#1057 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 10:59

Skywalker napsal/a:
Opravdový špek by byla třeba fotka libovolného zarostlého řopíku někde :D

I od toho existuje databáze a dají se oklikat všechny :-)

Myslím, že ty správné hřebíky ze stavidel ještě stále schází. Ale je otázka, jestli by to lidi tak bavilo, kdyby měli třeba 1/3 nenalezených.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#1058 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 12:17

Dopadlo by to jako u mysterek. Jeden by to našel a pak by se rozjela tichá pošta.
  • 0

#1059 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 12:51

Byla by to jiná hra. Kdyby toho bylo k hledání víc najednou. Ale i tak by se našli takoví, co by měli všechno. Situace, kdy je 10 prvních, 10 druhých, protože mají stejně nálezů, je divná, ale v této variantě zcela logická. Možná kdyby byly body za FTF, že by se to rozvrstvilo. Na druhou stranu, byl jsem rád, že jsem postoupil ze 60. místa do dvacítky, teď se držím kolem desítky, to vypadá lépe než 46. místo, počítáno počtem lidí co jsou přede mnou.
  • 0

#1060 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2013 - 15:13

sobikovi napsal/a:
Tak trochu té obtížnosti nerozumím... 526 má 5 hvězdiček, na první dotaz v G hned nalezena stejná fotka a po kliknutí na ni přímo G mapa :) Tohle by mělo mít dle mého 1 hvězdičku...

Docela by bylo fajn, kdyby byla vidět stále statistika, tedy pořadí, počet nalezených, počet nenalezených...

Jo tam bylo 5 hvězdiček? Ani jsem si toho nevšimla. Tož to se zase asi uklepli. B) Jednu bych tomu nedala, ale 3* by mohly bohatě stačit. ;)
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama