Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1161 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2013 - 17:17

Joooo. Sama na prvnim miste :) Sice na chvilku, ale prece, ejchuchu
  • 0

#1162 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1317 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2013 - 17:26

Aišo, gratuluji! A já vedoucí peloton na pár dní opouštím. Zaprvé tam dělá binec ten bonus pro x50tý nález a zadruhé na pár dní odjíždím, takže žádný bodík nepřidám. Tedy jestli mi admini neudělají radost a nepustí nějaký další obrázek :)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#1163 droping

droping

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2013 - 20:02

Columbovsukni napsal/a:
Mě taky baví hledání, jak psala Alfice. Když tam budeme posílat jen hrady, zámky a rozhledny, jednak to všichni hned najdeme a nebude to taková zábava a taky za chvilku nebude co hádat. To samé bych já mohla říct třeba na kostely - jako ano, pěkné, ale podívat se na ně nepojedu. Každý to holt máme nastaveno jinak, Já mám radši obrázky, které mi google nevyplivne do minuty. ;)

Me taky bavi hledani, ale musim mit duvod, proc vubec zacit hledat.
Pocatecni nadseni, ze musim mit vsechno uz u me opadlo, taky uz nemam tolik casu, pribyly povinnosti a tak si vic vybiram.

Alf Gang napsal/a: jmenuje se to "Poznej místo" a ne "Objev zajímavé místo".;)

Presne tak, jmenuje se to Poznej misto, ne vygoogli nebo naklikej. ;)

Ale to bychom tu mohli slovickarit do nekonecna.

Ja jsem vubec nepsala, ze je nejaka fotka dobra nebo spatna, psala jsem o tom, ze podle toho, co vylejza jsem tam zatim nahravala same nezajimave fotky.
  • 0

#1164 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2013 - 22:58

Také se zařazuji do čekatelů na první místo. B)
  • 0

#1165 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2013 - 23:32

Alf Gang napsal/a:
Jo a Columbová - Alfice mě dostala...:D:D:D

Chvilku jsem zkoušela skloňovat Alf Gang a pak jsem si to upravila. ;)

Mě zas dostaly ty tvoje kůly. Přísahala bych, že jsem včera zkoušela správné pojmenování a nic. Už je konečně zeleno, málem jsem chytla nerva. :)
  • 0

#1166 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2013 - 23:48

Columbovsukni napsal/a:
Mě zas dostaly ty tvoje kůly. Přísahala bych, že jsem včera zkoušela správné pojmenování a nic. Už je konečně zeleno, málem jsem chytla nerva. :)

To jsem ráda, že se mi podařil špíček, sice má víc nálezů, než ten tvůj, ale mám z toho radost. ;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1167 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 08 March 2013 - 23:49

droping napsal/a:
Me taky bavi hledani, ale musim mit duvod, proc vubec zacit hledat.
Pocatecni nadseni, ze musim mit vsechno uz u me opadlo, taky uz nemam tolik casu, pribyly povinnosti a tak si vic vybiram.

Pro mě je právě důvod každá nová fotka, je jedno, jestli se mi ten objekt líbí nebo ne, jde mi o hledání. O pokud se i líbí, třeba se tam časem podívám.
Je fakt, že držet se na horních příčkách zabere spoustu času a nevím, jak dlouho je tento stav udržitelný. Až bude venku teplo, taky budu těžko sedět u pc každou volnou chvilku. Snad mě do té doby ta závislost přejde. :D
  • 0

#1168 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5543 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 0:01

Alf Gang napsal/a:

Columbovsukni napsal/a:

To jsem ráda, že se mi podařil špíček, sice má víc nálezů, než ten tvůj, ale mám z toho radost. ;)

Já už taky jednou klikal ve správné oblasti, jen jsem se prostě netrefil na správné místo :-(
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#1169 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 0:16

kolombo napsal/a:
Já už taky jednou klikal ve správné oblasti, jen jsem se prostě netrefil na správné místo :-(

To se mi u té naší taky stalo, že jsem se netrefila na správné místo. A přitom je při přiblížení na mapě docela i vidět. B)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1170 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1734 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 0:20

Columbovsukni napsal/a:
Je fakt, že držet se na horních příčkách zabere spoustu času a nevím, jak dlouho je tento stav udržitelný. Až bude venku teplo, taky budu těžko sedět u pc každou volnou chvilku. Snad mě do té doby ta závislost přejde. :D

Já dnes vyrazila do města za kulturou a těšila jsem se, že si při té příležitosti i najdu zase nějakou tu kešku. Nakonec jsme se trochu zasekli v dopravní zácpě, mysterka překvapivě neměla finálku na vypočítaných souřadnicích, ale měla další zastávky a čas nás tlačil, takže jsme to nechali na jindy a ujížděli do kina.
Takže teď jsem po návratu zasedla k Poznej místo a s radostí dohledala dnešní restíky. Na geocachingu jsem bez bodíku, ale na Poznej místo mám zase všechno zelené. :)
  • 0

#1171 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 8:37

Tak při hledání #0542 se mi skoro kouřilo z noťasu. Né a né jí gůglováním najít. O Tišnovu se říká, že je "Bránou Vysočiny", takže fotky z tohoto kraje by mi měly asi něco říkat. Bohužel tomu často tak není. :( Když jsem nakonec zjistil, kde se lokalita fotky nachází, nakopal bych si do hlavy. Na tom místě jsem ale nikdy nebyl. Fotka nakonec dohledána metodou BF. Jak jinak.... apropo máš roztomilého pejska.:)
  • 0
bobasso

#1172 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 9:43

Dneska jsem dal konečně "stromy ve vodě". Nevím, jestli je smyslem půl hodiny klikat na vodní hladinu... :( No nic, pojďme na další špeky...
  • 0

#1173 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 10:52

sobikovi napsal/a:
Dneska jsem dal konečně "stromy ve vodě". Nevím, jestli je smyslem půl hodiny klikat na vodní hladinu... :( No nic, pojďme na další špeky...

Mně stačilo zjistit o jakou vodní hladinu jde, zazoomovat a stromy tam prostě najít. Jsou krásně vidět.
  • 0
Vložený obrázek

#1174 kmenicka

kmenicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 11:04

To já jsem tejden na poznejmisto nebyl a teď se nestačím divit, protože toho přibylo neskutečně.
  • 0

#1175 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 11:05

koyamas family napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Mně stačilo zjistit o jakou vodní hladinu jde, zazoomovat a stromy tam prostě najít. Jsou krásně vidět.

Ano, jsou vidět, ale to klikání, než se trefíš na správné místo :(
  • 0

#1176 mispulin

mispulin

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 11:39

sobikovi napsal/a:

Tak proč to hledáš, když s tím máš takový problém?
  • 0

#1177 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 11:53

mispulin napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Já vím, co je to za místo, takže s tím problém nemám. Ale zdá se mi, že je nesmysl určit bod na vodní hladině odkud se to fotilo, nedejbože se zoomem.. Pak už to není o hledání místa, ale klikání na pravděpodobné místo, kde byla pramice toho fotografa a to je trochu postavené na hlavu.
  • 0

#1178 mispulin

mispulin

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 12:02

sobikovi napsal/a:

mispulin napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Já vím, co je to za místo, takže s tím problém nemám. Ale zdá se mi, že je nesmysl určit bod na vodní hladině odkud se to fotilo, nedejbože se zoomem.. Pak už to není o hledání místa, ale klikání na pravděpodobné místo, kde byla pramice toho fotografa a to je trochu postavené na hlavu.

Ale o tom tato hra je. Buď poznáš místo a i když poznáš, tak musíš hledat:).
  • 0

#1179 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 12:07

sobikovi napsal/a:

mispulin napsal/a:

sobikovi napsal/a:

A to mě právě baví .. zkusit podle fotky a okolí objektu odvodit přesně místo odkud foceno .. mohlo by se tam i ukazovat s jakou přesností to bylo (samo jen při uhodnutí :) ..
  • 0

#1180 mispulin

mispulin

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2013 - 12:12

Ta přesnost by byla dobrá. Jenže ani autor nemusí přesně trefit místo odkud fotil;)
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama