Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1181 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 12:17

mispulin napsal/a:
Ta přesnost by byla dobrá. Jenže ani autor nemusí přesně trefit místo odkud fotil;)

to je fakt .. chtěl jsem přidat jednu fotku, ale sám jsem nebyl schopen určit kde přesně vyfoceno (fotka ve smyslu x-tý sloup lanovky v popředí, foceno ze sedačky :)
..
  • 0

#1182 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 12:28

Jak to tady tak čtu, tak jsem rád, že jsem existenci hry zjistil dřív, než někteří nejmenovaní jedinci tady na fóru. Kdybych uvažoval o hře teď, jejich příspěvky by mě dokázaly spolehlivě odradit. Zajímavý, že dotyčný jedinec na nespokojenou reakci na kešku dokáže napsat: Tak proč jí lovíš, kdo tě k tomu nutí? Nabízí se tedy ta samá otázka: Tak proč to hledáš, kdo tě k tomu nutí? A já si ještě přidám: Když už to hledáš, tak si nestěžuj a nekaž hru ostatním.
  • 0

#1183 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 18:14

Co mě neskutečně štve, je fotka 553. Ten obrázek jsem viděl snad stokrát, když jsem hledal něco jiného. Už jsem si říkal, musím se podívat, kde to je, kdyby to sem někdo dal. A teď to tu je a Google to neukáže ani za nic, i když opakuju ty pravděpodobné dotazy, na které to dřív ukázal. Ale nestěžuju si, až budu hledat něco úplně jiného, on to ukáže.
  • 0

#1184 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 18:30

JolaLuba napsal/a:

sobikovi napsal/a:

mispulin napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Dneska jsem dal konečně "stromy ve vodě". Nevím, jestli je smyslem půl hodiny klikat na vodní hladinu... :( No nic, pojďme na další špeky...

Tak proč to hledáš, když s tím máš takový problém?

Já vím, co je to za místo, takže s tím problém nemám. Ale zdá se mi, že je nesmysl určit bod na vodní hladině odkud se to fotilo, nedejbože se zoomem.. Pak už to není o hledání místa, ale klikání na pravděpodobné místo, kde byla pramice toho fotografa a to je trochu postavené na hlavu.

A to mě právě baví .. zkusit podle fotky a okolí objektu odvodit přesně místo odkud foceno .. mohlo by se tam i ukazovat s jakou přesností to bylo (samo jen při uhodnutí :) ..

To je nesmysl. Už u hodně fotek se ukázalo, že je to foceno s pěkným zoomem, takže odhadovat, z kterého kopce kdo fotil vrchol rozhledny je fakt o ničem. I nedávná fotka jednoho pražského mostu neodpovídá a je se zoomem...
  • 0

#1185 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 18:40

mpik napsal/a:
Co mě neskutečně štve, je fotka 553. Ten obrázek jsem viděl snad stokrát, když jsem hledal něco jiného. Už jsem si říkal, musím se podívat, kde to je, kdyby to sem někdo dal. A teď to tu je a Google to neukáže ani za nic, i když opakuju ty pravděpodobné dotazy, na které to dřív ukázal. Ale nestěžuju si, až budu hledat něco úplně jiného, on to ukáže.

Jak je vše relativní. 553 je prakticky jediná fotka, se kterou dnes nemám problémy. :)
  • 0
Vložený obrázek

#1186 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 19:06

Najít místo, odkud se fotilo, mi na celé hře připadá to nejjednodušší. :D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1187 diGriz

diGriz

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 19:22

sobikovi napsal/a:
To je nesmysl. Už u hodně fotek se ukázalo, že je to foceno s pěkným zoomem, takže odhadovat, z kterého kopce kdo fotil vrchol rozhledny je fakt o ničem. I nedávná fotka jednoho pražského mostu neodpovídá a je se zoomem...

jeslti myslis moji, tak co konkretne na ni neodpovida? :) "se zoomem" to neni, je to foceny na nejsirsim ohnisku, jen original byl na vysku, takze je to serizly..
  • 0

#1188 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 0:15

Autor 558 dostane za uši!!! :D:D:D Nejhorší je, že po tom, co jsem našla název, jsem si vzpomněla, že už jsem to viděla a dívala se na to při hledání něčeho jiného... Jj, Alzheimer hadra. B)
  • 0

#1189 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 12:29

Columbovsukni napsal/a:
Autor 558 dostane za uši!!! :D:D:D
Nejhorší je, že po tom, co jsem našla název, jsem si vzpomněla, že už jsem to viděla a dívala se na to při hledání něčeho jiného... Jj, Alzheimer hadra. B)

Původně jsem byl trochu rozpolcen...Malinko radost ze zveřejnění nové fotky a malinko lítost, že při přechodech přes bonusové body u kulatých uhodnutí budu čekat zase o fotku dýl než se protlačím do vedoucí skupinky. Ale nakonec mě čekání asi mrzet nemusí, protože začínám být slušně marnej. Na včerejších fotkách jsem kromě dvou míst, která jsem navštívili, tápal od 40 minut, až po několik hodin...a u 556 pořád tápu. Sakra! Co všichni s těma koulema máte. :D
  • 0
Vložený obrázek

#1190 Master19

Master19

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 96 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 13:50

Co to bylo s 561? Měl jsem tam FTF a teď koukám, že to nemám uhodnuté. To jsou mi pořádky. :D
  • 0

#1191 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 14:41

koyamas family napsal/a:
...začínám být slušně marnej...

Tak dneska zatím dobrý. Už se na mě červená zase jenom ta zpropadená 556.
  • 0
Vložený obrázek

#1192 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 18:11

koyamas family napsal/a:
...a u 556 pořád tápu. Sakra! Co všichni s těma koulema máte. :D

Tak dal bych znovu ruku do ohně, že tahle fotka tam nebyla. Kdybych o ní nečetl tady, tak ji nehledám :) No nic, jasný dotaz a hned první fotka je ta pravá... tedy obtížnost 1-2 .)
  • 0

#1193 Aichah

Aichah

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 18:16

ta dnesni zvonice je najaka zakleta :|
  • 0

#1194 mlog

mlog

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 18:16

sobikovi napsal/a:

koyamas family napsal/a:
...a u 556 pořád tápu. Sakra! Co všichni s těma koulema máte. :D

Tak dal bych znovu ruku do ohně, že tahle fotka tam nebyla.

Tak to už si běž shánět něco na popáleniny...
  • 0

#1195 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 18:23

Aichah napsal/a:

to mi povídej, já myslel, že to bude brnkačka :(
  • 0

#1196 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 19:14

sobikovi napsal/a:

Aichah napsal/a:

to mi povídej, já myslel, že to bude brnkačka :(

Správný dotaz googlu a na třetím řádku téměř identická fotka, jen z jiného ročního období. :D
  • 0
Vložený obrázek

#1197 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 19:43

koyamas family napsal/a:
Už se na mě červená zase jenom ta zpropadená 556.

Hotovo! Jsem přesvědčen, že tohle heslo už jsem do googlu zadával včera. Ale až dnes vyplivl ten správný obrázek...a hned na prvním místě.
  • 0
Vložený obrázek

#1198 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 19:51

Jooo! stavbička na kopci padla! zásah, potopená! potvora!:-))
  • 0

#1199 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 22:00

Tak už po několikáté v historii vzdávám závody. Včera a dnes se urodilo pár fotek, které sice asi najdu, ale teď na to nějak není čas, takže zůstávají viset a přecházím do druhé desítky. V ní snad vydržím. I když - pokud se udělá hezky, asi se budu snažit spíš jezdit na kole, než vysedávat u Pece.
  • 0

#1200 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2013 - 22:19

JolaLuba napsal/a:
Jooo! stavbička na kopci padla! zásah, potopená! potvora!:-))

Závidím, já už s ní bojuju 3 hodiny...
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama