Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#1861 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2013 - 11:03

Hmm, tak včera vyzkoušený zdroj mi dnes fotku ukázal, asi jsem mu to zadala dnes líp...:D Takže #769 taky pokořena. Vidět to v reálu nepotřebuju, ale mám dobrý pocit, že jsem to našla...:)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#1862 M13JP

M13JP

Pepa

• Members
  • PipPipPip
  • 358 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2013 - 19:10

Teda nějak mi přestali schvalovat fotky, už jsem jich tam nahrál skoro 150 a z toho jen 8 je ve hře.:( Zajímalo by mě, kolik třeba Columbová nahrála fotek, když jí schvalují taková kvanta fotek:):D Má takový trik jak je rychle spočítat, zmáčknu F3 a zadám Zatím nechváleno a vyleze mi kolikrát je tam to slovní spojení. (Je to u každé fotky.) Postěžuju si tady a třeba mi nějakou schválí, když to pomáhá když něco nemůžu najít.:):D:D
  • 0

#1863 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2013 - 21:05

Matylda13 napsal/a:
už jsem jich tam nahrál skoro 150 a z toho jen 8 je ve hře.

no tak to jsme teda žabaři, takže těch našich pár špeků pude ven velmi nepravděpodobně.. :(
.
  • 0

#1864 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2013 - 21:36

V tý Praze je ale "skvostů"... :P:D
  • 0
Vložený obrázek

#1865 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 11:05

Matylda13 napsal/a:
Teda nějak mi přestali schvalovat fotky, už jsem jich tam nahrál skoro 150 a z toho jen 8 je ve hře.:( Zajímalo by mě, kolik třeba Columbová nahrála fotek, když jí schvalují taková kvanta fotek:):D Má takový trik jak je rychle spočítat, zmáčknu F3 a zadám Zatím nechváleno a vyleze mi kolikrát je tam to slovní spojení. (Je to u každé fotky.) Postěžuju si tady a třeba mi nějakou schválí, když to pomáhá když něco nemůžu najít.:):D:D

Co furt já, kyklop jich má vložených 38, tam se zeptejte... ;):D (Mám za tím dva smějící se smajlíky, ale v příspěvku jaksi nejdou vidět? Vyplé smajlíky nemám, tož nevím. Každopádně si je tam domyslete. :D)
  • 0

#1866 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 12:04

777 - zase po nějaké době fotka, u které vůůůbec nedokážu pojmenovat, co na ní může být...
  • 0

#1867 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 12:31

honza.h napsal/a:
777 - zase po nějaké době fotka, u které vůůůbec nedokážu pojmenovat, co na ní může být...

také přesně nevím, co to je, ale naštěstí jsem jednou kolem toho šla :)
  • 0

#1868 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 12:38

Gresaci napsal/a:

honza.h napsal/a:

Ehm, kudy tak chodíš, Gresaci??? ;):D
  • 0

#1869 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 12:42

honza.h napsal/a:

..a já na to v podstatě koukám každý (všední) den ;)
L.
  • 0

#1870 Viburnus

Viburnus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 183 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:07

Columbovsukni napsal/a:
Co furt já, kyklop jich má vložených 38, tam se zeptejte... ;):D

Mnou se už neoháněj, moje zlatý časy, kdy jsem měl na 100 publikovaných fotek 8 svých už jsou dávno pryč... pěkných pár týdnů už tenhle pomyslný žebříček vedou jiní borci ;)

V posledních 70 fotkách se najde:
7 fotek od Columbovsukni
5 fotek od Noe1
5 fotek od n_o_e
4 fotky Fisata
4 fotky Gresaci
...(možná mi někdo proklouznul)
1 fotka kyklop (#702 - čili 68 fotek zpátky)

Columbovsukni 27 publikovaných, noe1 32 publikovaných, ...s utuchající frekvencí zveřejňování mých fotek už je jisté, že se na místo předního fotohádankáře brzo dostanou jiní, zcestovalejší a dovednější fotografové.

Koho by třeba zajímalo: Aktuálně ze 770 publikovaných fotek celkem mám (kyklop) 38 svých; 270 fotek tam ještě ode mě mají nahraných, z toho +- 16 totožných či takřka totožných už bylo publikováno od jiných autorů a asi deseti fotkami dubluju sám sebe. Čili vidíte, že třeba v poměru nahráno/zveřejněno mě tu troufne kde kdo s několika málo - ale o to kvalitnějšími - fotkami/místy
  • 0

#1871 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:37

Columbovsukni napsal/a:

Gresaci napsal/a:

honza.h napsal/a:

Ehm, kudy tak chodíš, Gresaci??? ;):D

No, neříkám chodíš, ale jednou, max dvakrát jsem tam zcela náhodně šla. Ale Jola vypadá, že tam dokonce pracuje, tak ta určitě ví, na co to je :D
  • 0

#1872 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:38

to mě spíš teď štve to nádraží a rybník :( mně připadají takové tuctové, že to může být kdekoli :|
  • 0

#1873 sarkacz

sarkacz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:42

Díky za fotku 778, mám na to místo krásné vzpomínky z dětství :)
  • 0

#1874 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:44

Já se neoháním, pořád jich máš nejvíc, i když ne za poslední dobu... (smajlík) Třeba n_o_e hraje poměrně krátkou dobu a celkem má těch fotek 10. Holt se asi zrovna ty fotky, které administrátoři vyberou, hodí do krámu. Klíč k vybírání neznám, docela by mě zajímal, každopádně jsem za každou fotku se žlutým rámečkem ráda. :) Btw. nevíte někdo, kam se poděl noe1? Tady má úplně smazaný profil, jeho komentáře zmizely... Btw. 2 - mám tady nějakého šotka, který mi ukazuje jen některé smajlíky v textu, co je to za bordel?!! (smajlík)
  • 0

#1875 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:51

Columbovsukni napsal/a:
Já se neoháním, pořád jich máš nejvíc, i když ne za poslední dobu... (smajlík) Třeba n_o_e hraje poměrně krátkou dobu a celkem má těch fotek 10. Holt se asi zrovna ty fotky, které administrátoři vyberou, hodí do krámu. Klíč k vybírání neznám, docela by mě zajímal, každopádně jsem za každou fotku se žlutým rámečkem ráda. :)
Btw. nevíte někdo, kam se poděl noe1? Tady má úplně smazaný profil, jeho komentáře zmizely...
Btw. 2 - mám tady nějakého šotka, který mi ukazuje jen některé smajlíky v textu, co je to za bordel?!! (smajlík)

to mně dělá taky, na chromu jen, je to záhada páč mi připadne, že nejsou vidět jen smajly z mojich příspěvků :)
každopádně pomáhá, když je za ním další neprázdný řádek... tenhle bude vidět=> :)
protože za ním je řádek, ale tenhle už asi nee=>:)
  • 0

#1876 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:52

Columbovsukni napsal/a:
Btw. nevíte někdo, kam se poděl noe1? Tady má úplně smazaný profil, jeho komentáře zmizely...

asi je v terénu, naposledy včera odlovil kešku v Praze
dokázal se vymanit ze závislosti, když je tak pěkně :D
  • 0

#1877 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:52

JolaLuba napsal/a:

Columbovsukni napsal/a:
Já se neoháním, pořád jich máš nejvíc, i když ne za poslední dobu... (smajlík) Třeba n_o_e hraje poměrně krátkou dobu a celkem má těch fotek 10. Holt se asi zrovna ty fotky, které administrátoři vyberou, hodí do krámu. Klíč k vybírání neznám, docela by mě zajímal, každopádně jsem za každou fotku se žlutým rámečkem ráda. :)
Btw. 2 - mám tady nějakého šotka, který mi ukazuje jen některé smajlíky v textu, co je to za bordel?!! (smajlík)

to mně dělá taky, na chromu jen, je to záhada páč mi připadne, že nejsou vidět jen smajly z mojich příspěvků :)
každopádně pomáhá, když je za ním další neprázdný řádek... tenhle bude vidět=> :)
protože za ním je řádek, ale tenhle už asi nee=>:)

no vida, a vidět je, prostě záhady...
  • 0

#1878 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:55

Gresaci napsal/a:
Ale Jola vypadá, že tam dokonce pracuje, tak ta určitě ví, na co to je :D

:) spíš Luba :)
  • 0

#1879 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 13:58

JolaLuba napsal/a:

Gresaci napsal/a:
Ale Jola vypadá, že tam dokonce pracuje, tak ta určitě ví, na co to je :D

:) spíš Luba :)

no jo, kdo se má ve vás vyznat, kdo je zrovna kdo :D
  • 0

#1880 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2013 - 14:45

sarkacz napsal/a:
Díky za fotku 778, mám na to místo krásné vzpomínky z dětství :)

Taky školandy? :D
  • 0
Vložený obrázek

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama