poznejmisto.cz II.
Publikováno 24 April 2013 - 11:03
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 24 April 2013 - 19:10
Publikováno 24 April 2013 - 21:05
Matylda13 napsal/a:
už jsem jich tam nahrál skoro 150 a z toho jen 8 je ve hře.
no tak to jsme teda žabaři, takže těch našich pár špeků pude ven velmi nepravděpodobně..
.
Publikováno 25 April 2013 - 11:05
Matylda13 napsal/a:
Teda nějak mi přestali schvalovat fotky, už jsem jich tam nahrál skoro 150 a z toho jen 8 je ve hře. Zajímalo by mě, kolik třeba Columbová nahrála fotek, když jí schvalují taková kvanta fotek:) Má takový trik jak je rychle spočítat, zmáčknu F3 a zadám Zatím nechváleno a vyleze mi kolikrát je tam to slovní spojení. (Je to u každé fotky.) Postěžuju si tady a třeba mi nějakou schválí, když to pomáhá když něco nemůžu najít.:D
Co furt já, kyklop jich má vložených 38, tam se zeptejte... (Mám za tím dva smějící se smajlíky, ale v příspěvku jaksi nejdou vidět? Vyplé smajlíky nemám, tož nevím. Každopádně si je tam domyslete. )
Publikováno 25 April 2013 - 12:04
Publikováno 25 April 2013 - 12:31
honza.h napsal/a:
777 - zase po nějaké době fotka, u které vůůůbec nedokážu pojmenovat, co na ní může být...
také přesně nevím, co to je, ale naštěstí jsem jednou kolem toho šla
Publikováno 25 April 2013 - 12:38
Gresaci napsal/a:
honza.h napsal/a:
777 - zase po nějaké době fotka, u které vůůůbec nedokážu pojmenovat, co na ní může být...
Ehm, kudy tak chodíš, Gresaci???
Publikováno 25 April 2013 - 12:42
honza.h napsal/a:
..a já na to v podstatě koukám každý (všední) den
L.
Publikováno 25 April 2013 - 13:07
Columbovsukni napsal/a:
Co furt já, kyklop jich má vložených 38, tam se zeptejte...
Mnou se už neoháněj, moje zlatý časy, kdy jsem měl na 100 publikovaných fotek 8 svých už jsou dávno pryč... pěkných pár týdnů už tenhle pomyslný žebříček vedou jiní borci
V posledních 70 fotkách se najde:
7 fotek od Columbovsukni
5 fotek od Noe1
5 fotek od n_o_e
4 fotky Fisata
4 fotky Gresaci
...(možná mi někdo proklouznul)
1 fotka kyklop (#702 - čili 68 fotek zpátky)
Columbovsukni 27 publikovaných, noe1 32 publikovaných, ...s utuchající frekvencí zveřejňování mých fotek už je jisté, že se na místo předního fotohádankáře brzo dostanou jiní, zcestovalejší a dovednější fotografové.
Koho by třeba zajímalo: Aktuálně ze 770 publikovaných fotek celkem mám (kyklop) 38 svých; 270 fotek tam ještě ode mě mají nahraných, z toho +- 16 totožných či takřka totožných už bylo publikováno od jiných autorů a asi deseti fotkami dubluju sám sebe. Čili vidíte, že třeba v poměru nahráno/zveřejněno mě tu troufne kde kdo s několika málo - ale o to kvalitnějšími - fotkami/místy
Publikováno 25 April 2013 - 13:37
Columbovsukni napsal/a:
Gresaci napsal/a:
honza.h napsal/a:
Ehm, kudy tak chodíš, Gresaci???
No, neříkám chodíš, ale jednou, max dvakrát jsem tam zcela náhodně šla. Ale Jola vypadá, že tam dokonce pracuje, tak ta určitě ví, na co to je
Publikováno 25 April 2013 - 13:38
Publikováno 25 April 2013 - 13:42
Publikováno 25 April 2013 - 13:44
Publikováno 25 April 2013 - 13:51
Columbovsukni napsal/a:
Já se neoháním, pořád jich máš nejvíc, i když ne za poslední dobu... (smajlík) Třeba n_o_e hraje poměrně krátkou dobu a celkem má těch fotek 10. Holt se asi zrovna ty fotky, které administrátoři vyberou, hodí do krámu. Klíč k vybírání neznám, docela by mě zajímal, každopádně jsem za každou fotku se žlutým rámečkem ráda.
Btw. nevíte někdo, kam se poděl noe1? Tady má úplně smazaný profil, jeho komentáře zmizely...
Btw. 2 - mám tady nějakého šotka, který mi ukazuje jen některé smajlíky v textu, co je to za bordel?!! (smajlík)
to mně dělá taky, na chromu jen, je to záhada páč mi připadne, že nejsou vidět jen smajly z mojich příspěvků
každopádně pomáhá, když je za ním další neprázdný řádek... tenhle bude vidět=>
protože za ním je řádek, ale tenhle už asi nee=>
Publikováno 25 April 2013 - 13:52
Columbovsukni napsal/a:
Btw. nevíte někdo, kam se poděl noe1? Tady má úplně smazaný profil, jeho komentáře zmizely...
asi je v terénu, naposledy včera odlovil kešku v Praze
dokázal se vymanit ze závislosti, když je tak pěkně
Publikováno 25 April 2013 - 13:52
JolaLuba napsal/a:
Columbovsukni napsal/a:
Já se neoháním, pořád jich máš nejvíc, i když ne za poslední dobu... (smajlík) Třeba n_o_e hraje poměrně krátkou dobu a celkem má těch fotek 10. Holt se asi zrovna ty fotky, které administrátoři vyberou, hodí do krámu. Klíč k vybírání neznám, docela by mě zajímal, každopádně jsem za každou fotku se žlutým rámečkem ráda.
Btw. 2 - mám tady nějakého šotka, který mi ukazuje jen některé smajlíky v textu, co je to za bordel?!! (smajlík)
to mně dělá taky, na chromu jen, je to záhada páč mi připadne, že nejsou vidět jen smajly z mojich příspěvků
každopádně pomáhá, když je za ním další neprázdný řádek... tenhle bude vidět=>
protože za ním je řádek, ale tenhle už asi nee=>
no vida, a vidět je, prostě záhady...
Publikováno 25 April 2013 - 13:55
spíš LubaGresaci napsal/a:
Ale Jola vypadá, že tam dokonce pracuje, tak ta určitě ví, na co to je
Publikováno 25 April 2013 - 13:58
JolaLuba napsal/a:
spíš LubaGresaci napsal/a:
Ale Jola vypadá, že tam dokonce pracuje, tak ta určitě ví, na co to je
no jo, kdo se má ve vás vyznat, kdo je zrovna kdo
Publikováno 25 April 2013 - 14:45