Já mám Nokii, která má Javu a Symbian, takže na ni určitě musí jít OpenWIG nainstalovat. Ale nevíte někdo jak? Mě to nějak nejde. Počítač si myslí, že je to fotoaparát, nikoli telefon.
Nejde mi nainstalovat OpenWIG do telefonu
Vytvořeno od
subrts
, úno 13 2013 18:01
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 13 únor 2013 - 18:01
Publikováno 13 únor 2013 - 18:17
Nokia by normálně měla podporovat Mass Storage, takže třeba zkus jiný prohlížeč souborů (v počítači). Další možnost je poslat ten soubor do telefonu přes Bluetooth. Nebo ho někam uploadnout a přes internetový prohlížeč v mobilu stáhnout. Nebo, pokud máš vyměnitelnou kartu, tak ji vyndat a nahrát ten soubor přímo na ni.
V telefonu to pak nainstaluješ přes nějaký ten prohlížeč souborů co tam máš.
Publikováno 13 únor 2013 - 18:20
Abys nakonec nemusel instalovat Nokia PC Suite. Mě to bez něho taky nějak zrovna dobře nefunguje. Co máš za mobil?
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 13 únor 2013 - 18:22
Pořád mi to nejde, nevím, jaký jiný prohlížeš souborů.
Publikováno 13 únor 2013 - 18:42
Jiným prohlížečem souborů byl myšlen třeba Total Commander nebo něco v tom smyslu. Ale nenapsal jsi jaký používáš, tak těžko hodnotit. Jinak spíš zkus některý z těch dalších postupů.
Publikováno 13 únor 2013 - 18:43
já to měl na noki E 51 kdysi nainstalovaný přes vestavěný nokiacký internetový prohlížeč v mobilu. Zkus v něm napsat adresu
http://corve.kx.cz/OpenWIG.jada pozor, u OpenWIG.jad zachovej velká a malá písmena..
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů