Jestli se ptáš na tu předchůdkyni, tak je (byla) to Dragonova GC16R8H, viz log http://www.geocachin...f9-05bb65ff85f8
ale ta nebyla za plotem
Publikováno 01 červenec 2014 - 10:40
Jestli se ptáš na tu předchůdkyni, tak je (byla) to Dragonova GC16R8H, viz log http://www.geocachin...f9-05bb65ff85f8
ale ta nebyla za plotem
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 01 červenec 2014 - 16:13
ale ta nebyla za plotem
Navigace: Garmin Oregon 450 Používaná přibližovadla (nejčastější): nohy / Merida Matts Sport 500 černostříbrná / Daewoo Matiz (červený nebo modrý) Doplňky: batoh US Assault II. pískový + fotoaparát Canon EOS 600D + osobní GC Beruška pro štestí (teď už jen kód)
Publikováno 18 červenec 2014 - 17:22
GC55WZ0 - owner zrušil regularku sloužící jako CWG směnárna (ta coby X let bezproblémová keš samozřejmě stále je na místě) aby o pár metrů vedle založil T5 mikro. Karma funguje, nevydržela ani do publikace.
Vtipalku, upřesnuji 3 dny po uložení a publikaci .
Tento příspěvek byl upraven od Ladvanice: 18 červenec 2014 - 17:22
Publikováno 21 červenec 2014 - 7:10
Vzhledem k tomu, jaký je ten zakladatel podivný "pavouk", se vůbec ničemu nedivím. Dle mého nevydrží a pokud ano, nikdo z ní nadšený nebude.
Publikováno 21 červenec 2014 - 16:58
tak ta odarchivovaná publikovaná je super...tohle prostě píše sám život, šup s ní do bookmarku
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 22 červenec 2014 - 7:30
GC55WZ0 - owner zrušil regularku sloužící jako CWG směnárna (ta coby X let bezproblémová keš samozřejmě stále je na místě) aby o pár metrů vedle založil T5 mikro. Karma funguje, nevydržela ani do publikace.
Vtipalku, upřesnuji 3 dny po uložení a publikaci .
Vtipalku - publikována 18.7., "FTF lovci" nenašli 18.7. Nebyla ani krabice, ani logbook, jen nějaký předmět jako FTF prémie, což není keš. "FTF lovci" dodali vlastní logbook bez krabičky a celou taškařici prohlásili za nález. Ještě svoje honibodovství maskují starostí o ostatní, aby tam, proboha, někdo nelezl zbytečně. Trapárna (kterou by např. lakus nikdy neudělal). A owner to přikrejvá.
Publikováno 12 srpen 2014 - 8:31
Přidáno několik dalších zajímavostí
Zde zmíněná hamerská kaplička, která měla po změnách atributy brodění, kočárek, T4 a nakonec byla i ukradena hned po publikaci
Pak karma keš "Kde jsi", která dostála svému jménu a FTF lovci se skutečně ptali "kde jsi?"...nakonec to vyřešili po svém...
K čemuž celkem navazuje keš U Smisku - GC54RT9 která byla bleskurychle archivována po smršti smáznutých logů samotným autorem. Člověk by čekal od autora s 1 nálezem nějaký jedovatý plivanec s hromadou chyb, ale nakonec si člověk u rozborky geocachingu docela početl
Těším se na další osudovky
Publikováno 12 srpen 2014 - 8:49
K čemuž celkem navazuje keš U Smisku - GC54RT9 která byla bleskurychle archivována po smršti smáznutých logů samotným autorem. Člověk by čekal od autora s 1 nálezem nějaký jedovatý plivanec s hromadou chyb, ale nakonec si člověk u rozborky geocachingu docela početl
Bohužel po přečtení logů mám pocit, že největší provinění ownera byl jen ten jeho jediný nález.
I když logy samozřejmě mazat neměl.
Publikováno 12 srpen 2014 - 8:54
Ono to bude spojení obou - jediný nález a hromada smazaných logů. Podle všeho se s takovým autorem revívr nedomluví, tak rovnou zakročil. Až pak se celkem rozkecal
Publikováno 13 srpen 2014 - 6:34
Ono také dávat mikrokeš do lesa? To je přece velká ostuda.
Publikováno 03 září 2014 - 15:29
Ahoj všichni,
chtěl jsem moc poděkovat za tohle vlákno o osudech krabek. Dnes jsem tomu věnoval velkou část pracovní doby. Jsou moc zajímavé. Je super že se člověk díky těmto informacím může stále vzdělávat. Jelikož jsem s Geocachingem na začátku, doufám, že se k některým i dostanu osobně.
díky
Publikováno 07 září 2014 - 14:12
V mých končinách se moc keší hodných tohoto tématu nevyskytuje (naštěstí, i když, pozorný hledač by jistě našel), ale tahle by mohla: GC56J9A. Publikace "omylem", změna typu, špatný vzoreček, RW nezměnil souřadnice včas,...tudíž archiv byl jistě nutný. Inu, pohádky konec to nebyl. Jednu keš nahradila druhá: GC59CCD. Nevěřili byste, opět ta samá chybka ve vzorci! A protože mi FTFka nejsou souzena, padlo ono odhalení na mě. Naštěstí už u téhle byl obrat k lepšímu v řádu hodin, tudíž po dohadech, že chybu rozhodně nemám já, ale owner (když vám finálka vychází doprostřed pole, asi je někde problém...) byl vzorec upraven a nyní žije poklidný životem...snad to tak alespoň vypadá. Happy end (ač bez mého FTF...)
Publikováno 08 září 2014 - 16:28
Ač jsem včera psal, že u nás je vcelku klid, vzpomněl jsem si na loňskou lapálii s keškou ve vedlejší vísce. Owner, prvozakladatel, mne požádal o betatest. Po měsíci vyměňování emailů se konečně dopracoval ke schůdné keši a ne mikrovce na vyloženě hnusných místech. Ovšem, nějak jsem nepředpokládal, že zapomene pozměnit souřadnice v listingu, tudíž byla keš podle mapy o kilometr jinde. A vůbec, můžete si přečíst popublikační diskuzi sami: GC4GM54.
Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 08 září 2014 - 16:29
Publikováno 15 září 2014 - 22:16
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů