GSAK - smazani FOUND
Vytvořeno od
Brunoos
, bře 04 2013 8:50
7 odpovědí na toto téma
Publikováno 04 březen 2013 - 8:50
Ahoj
potřebuji poradit jak hromadně u cca 300kešek smazat zatrženo Found.
Zkoušel jsem to přes globalni nahrazení, ale nějak se to nedaří.
Jde mi o to že u kešek mam poznámky k řešení a update coordinates. A nějakym zpusobem se mi u těch kešek udělalo Found a potřebuji to zrušit
Díky za radu.
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."
Publikováno 04 březen 2013 - 9:18
1. Udelej si kopii databaze se kterou budes pracovat a vyzkousej si to nejdriv na ni.
2. Udelej filtr toho co chces menit, v tvem pripade 300 waypointu.
3. Menu / Databaze / Globalni nahrazeni
4. V tabulce:
Co zmenit: Mnou nalezeno
Na co: Not Found
Publikováno 04 březen 2013 - 9:36
přesně takto jsem postupoval, ale ani po zadani Not Found se nic nestalo a kešky zustavaji pořad jako Found.
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
Publikováno 04 březen 2013 - 9:50
Jsem to ted uspesne zkusil na sve a vse slo bez problemu, tak nevim. Muzu ti nabidnout ze ti to predelam ja jestli chces...
Publikováno 04 březen 2013 - 10:19
Jeste me napadlo nemas ty waypointy zamknuty proti prepsani?
Publikováno 04 březen 2013 - 10:54
A nemas u tech kesi zaroven vlastni Found it log? To pak globalni zmena nefunguje. Bud musis svoje logy smazat a pak zrusit stav nalezeni a nebo to delat u kazde kese rucne.
Publikováno 04 březen 2013 - 11:25
No myslim ze to "nejak se udelalo" asi je tim ze jsi nacetl finalky gpx od nekoho, kdo to mel nalezene a nacetl jsi to i s tim jeho priznakem Found ne?Brunoos napsal/a:
Jde mi o to že u kešek mam poznámky k řešení a update coordinates. A nějakym zpusobem se mi u těch kešek udělalo Found a potřebuji to zrušit
(zkus taky smazat datum nalezu, vsechny logy tech kesi, jinak se ti to pri oprave databaze zase obnovi...)
Publikováno 04 březen 2013 - 11:25
Zamčene nejsou - to jsem odemykal.
Foun log tam bude - tak to bude asi tim
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů