to lubbez: a není to robot ? S tím si asi moc nepokecáš.
Geodepresivní koutek III
Publikováno 08 July 2015 - 6:16
Ono by stačilo, aby robot odeslal nejdříve upozornění, že v případě, že keš je rozdělaná, má člověk o tom napsat (změnit datum atp.), v případě, že tomu tak nebude, bude keš automaticky archivovaná.
Takhle mi už taky kdysi zmizely 2 asi rok rozdělané listingy, ale nevím, jak bych se k nim vracel, když jsem neměl nikde napsaný kód vedle, protože jsem nečekal, že ho někde budu potřebovat - říkal jsem si, že ho mám na GC.COM...
Publikováno 08 July 2015 - 7:08
No já nevím, ale teď jsem to zkusil a na listing svých dvou pokusů, archivovaných před publikací, se dostanu. Archivoval jsem je ale sám, jedno byl omyl a druhé jsem se rozhodl po domluvě s revievrem nepublikovat. Takže není problém zkopírovat si to do nového listingu, i kdybych ho zálohovaný neměl. Jde o kód (pokud nebyl nějak extra pěkný tak nejde o nic) a o další nastavení, které se dá naklikat rychle. Ale wherigo jsem nikdy nedělal, předpokládám ale, že to s GS nemá moc společného.
Publikováno 08 July 2015 - 8:02
Docela by mě zajímalo, kolik u nás je rozpracovaných listingů ...
Publikováno 08 July 2015 - 8:27
Rozpracovaných listingů bude hodně, protože mnoho kačerů to zkusí založit, úmyslně nebo náhodou, a nedodělají to. U nás je kdysi minulý reviewer archivoval (po dotazu), protože už mu vadily zbytečné kolize, které musel řešit při publikování. Teď to zřejmě dělá GS automaticky. Pokud se na něj dá pořád dostat (v mém profilu, geocaches, v pravém sloupci Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)), je to celkem v pořádku. Dá se to odtud zkopírovat, případně by to mohl reviewer odarchivovat. Ještě by mohl GS rušit neaktivní profily, starší než rok a bez jediného nálezu. Je jich dost. A určité přezdívky jsou tedy obsazené. Není problém vymyslet si jinou, ale k někomu se prostě nějaká hodí a nebo už má přezdívku dávno a chce si ji nechat i pro geocaching. I když já jsem taky začal hledat až půl roku po registraci.
Publikováno 08 July 2015 - 9:06
Díky, této možnosti jsem si nikdy nevšiml! Tak ono se na ty listingy dostanu! :-) Fakt se divím...
Publikováno 08 July 2015 - 9:33
...Pokud se na něj dá pořád dostat (v mém profilu, geocaches, v pravém sloupci Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)), je to celkem v pořádku....
Tak mám depresi, protože já tam v profilu nic takového jako Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)) nevidím. Mám tam jen publikované.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 08 July 2015 - 9:50
Pokud se na něj dá pořád dostat (v mém profilu, geocaches, v pravém sloupci Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)), je to celkem v pořádku...
Díky, slušně zašité místo. Chvíli jsem ho hledal i s popisem v ruce...
Je vidět, že GS uklízí nepublikované listingy jen standardní archivací, jedná se tedy (asi naštěstí) o úklid vpravdě kosmetický.
Publikováno 08 July 2015 - 9:51
Tak mám depresi, protože já tam v profilu nic takového jako Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)) nevidím. Mám tam jen publikované.
http://www.geocachin...aspx?archived=y
Publikováno 08 July 2015 - 10:01
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 08 July 2015 - 10:38
A dokonce se to dá editovat. Sice to k ničemu není, ale z editačního okna se dá vykopírovat listing i s HTML tagy.
Publikováno 08 July 2015 - 10:44
Díky, slušně zašité místo. Chvíli jsem ho hledal i s popisem v ruce...
Je vidět, že GS uklízí nepublikované listingy jen standardní archivací, jedná se tedy (asi naštěstí) o úklid vpravdě kosmetický.
Není to jen kosmetický úklid, protože archivovaná keš nedělá kolize. Sice by reviever keš stejně pustil, pokud by byla v kolizi s nedodělaným listingem, ale musel by se na to podívat.
Ale pokud máš dlouho rozdělaný listing, je opravdu nebezpečí, že ti to místo někdo vypíchne. Já jsem to nevědomky udělal jednomu místnímu velice aktivnímu kačerovi, a stalo se mu to už víckrát.
Publikováno 08 July 2015 - 12:32
Docela by mě zajímalo, kolik u nás je rozpracovaných listingů ...
U mě 6.... a několik dalších zatím v hlavě.
Ale 3 z těch rozpracovaných jsou pokračování serie, ze které mám zatím publikované 2.
S tím místem mám kliku, že v okolí HC i v okolí chalupy to mám zatím dost keškoprázdné, tak se s nikým o místo neperu (nebo o tom aspoň nevím )
Tento příspěvek byl upraven od evidlo: 08 July 2015 - 12:33
Publikováno 08 July 2015 - 14:40
Pokud se na něj dá pořád dostat (v mém profilu, geocaches, v pravém sloupci Your Geocaches Awaiting Publication (show archieved)), je to celkem v pořádku. Dá se to odtud zkopírovat, případně by to mohl reviewer odarchivovat.
Mockrát děkuji, sám bych si toho nikdy nevšiml. Před pěti lety jsem vytvořil dost pracný listing, který jsem pak kvůli tomu, že vznikla keška na stejné téma, nepublikoval. Neměl jsem samozřejmě ani kopii, ani kód, takže po automatické archivaci jsem o to přišel. Teď už budu opatrnější a budu dbát rad z HQ:
"In the future, please work to submit cache pages for review within three months of creation. If you are working on a complex cache, or are waiting on permission, communicate your progress by posting regular reviewer notes to unsubmitted listings. Submissions older than six months may be automatically archived."
Publikováno 12 July 2015 - 22:10
Tak jsem si všimla, že nám vyprší PM členství, objednala si nové, zaplatila... a zapomněla ho aktivovat. Mezitím jsem zalogovala 14 sobotních nálezů a pak koukám - BM! Já blbka nás takhle ošidila o bodík pro udělování mašliček. A to je horkotěžko střádám, protože na velké PWT nejezdíme...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 13 July 2015 - 6:39
Tak jsem si všimla, že nám vyprší PM členství, objednala si nové, zaplatila... a zapomněla ho aktivovat.
Mám dojem, že při opětovné aktivaci PM tam ty FP za zalogované kešky jako BM zase naskočí.
Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 13 July 2015 - 6:40
Publikováno 13 July 2015 - 7:25
Mám dojem, že při opětovné aktivaci PM tam ty FP za zalogované kešky jako BM zase naskočí.
Nenaskočí... vyzkoušeno (nechtěně) - jak jsi jednou PM, tak buď platíš a máš FP, nebo ostrouháš...
Publikováno 13 July 2015 - 7:50
Pokud máš třeba 100 FP tak ti po opětovné aktivaci PM naskočí 100 FP. Během doby co jsi BM se FP nepočítají.
Publikováno 13 July 2015 - 10:41
Pokud máš třeba 100 FP tak ti po opětovné aktivaci PM naskočí 100 FP. Během doby co jsi BM se FP nepočítají.
No a právě proto mám tu geodepresi.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů