Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#2901 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 278 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 11:33

Jsem neskutečně naštvanej. Nějakej šmejd mi ukradl logbook. Kdyby to byl nějakej papírek, tak by mi to tolik nevadilo. Jenže on to byl takovej ten silnej bloček, kterej byl už skoro plnej a byl v keši od samé publikace. A navíc nebyl ani zmoklej, špinavej, nebo plesnivej.

• 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

#2902 h4nek

h4nek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 14:56

Pokud máš třeba 100 FP tak ti po opětovné aktivaci PM naskočí 100 FP. Během doby co jsi BM se FP nepočítají.

What the hell? To abych si to hlídal a případně odkládal logování, když jsem BM. Taky nechci o ty body přijít. Naštěstí teda stejně mám skoro vždy, když se rozhodnu keškovat, PM aktivované kvůli těm dalším funkcím jako přenos infa do GPS. Hlavně, že jim to přidávání FP skvěle funguje. [/ironie]

• 0

#2903 Bubbu

Bubbu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 15:35

No, FP je funkce pro PM členy, tak kde je problém? Poprvé ti dokonce naskočí i za keše  nalezené jako BM,  ale jinak je to prostě fíčura pro premiové členství. Bonus pro ty, kteří svými poplatky udržují systém funkční a umožňují jeho rozvoj.

• 0

#2904 h4nek

h4nek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 15:54

No, FP je funkce pro PM členy, tak kde je problém? Poprvé ti dokonce naskočí i za keše  nalezené jako BM,  ale jinak je to prostě fíčura pro premiové členství. Bonus pro ty, kteří svými poplatky udržují systém funkční a umožňují jeho rozvoj.

Hm, právě že si pamatuju dobu, kdy to zaváděli a zpětně udělili všem body.. Problém je v tom, že do toho ty lidi příliš tlačí. Ale samozřejmě stačí nabrat jeden PT (na kterém jsem nikdy nebyl) a bodů je zas dost. Poslední asi 3 roky keškuju v podst. jenom v létě, takže je to akorát na aktivaci 3 měsíců během léta. A kdybych náhodou něco našel mimo, tak je to potom právě trochu k ničemu. Vážně by mě btw zajímalo, jaké jsou náklady na údržbu všeho, když většinu věcí si obstarávají hráči sami. Dostávají revírníci nějaký plat/odměny?

• 0

#2905 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 16:03

... Dostávají revírníci nějaký plat/odměny?

No jistě, služební mobil bez limitu, porsche a dvakrát ročně dovolenou na Seyschellách

• 3

#2906 h4nek

h4nek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 16:37

No jistě, služební mobil bez limitu, porsche a dvakrát ročně dovolenou na Seyschellách

A kde se můžu přihlásit pls? To zní dobře.

• 0

#2907 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 17:17

What the hell? To abych si to hlídal a případně odkládal logování, když jsem BM. Taky nechci o ty body přijít. Naštěstí teda stejně mám skoro vždy, když se rozhodnu keškovat, PM aktivované kvůli těm dalším funkcím jako přenos infa do GPS. Hlavně, že jim to přidávání FP skvěle funguje. [/ironie]

No právě, já si to neuhlídala loni, letos jsem měla závazek, že to uhlídám a stejně jsem zase zapomněla. Přitom zaplaceno jsem měla, stačilo zadat aktivační kód. Ale já prostě sedla k netu, logovala a teprve pak si všimla, že jsem zapomněla prodloužit členství. Mrzí mě to kvůli těm bodům, ráda přiděluju mašličky. :-)

• 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2908 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 17:24

Bojím se, aby to někdo nevzal vážně a opravdu si to nemyslel...

Ohledně tohoto si myslím, že pro hodnocení keší by bylo daleko lepší, kdyby tato funkce byla dostupná pro všechny lidi, nejen pro PM. Hlavně je to problematické pro ten případ, kdy některým PM členství vyprší.

Jak je to vlastně s FP udělenými kešce poté co se ti, kteří je dali už nejsou PM členy? To se pak přestanou počítat?

Jak jsou v takovém případě počítané % u keše?

• 1

#2909 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 844 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 18:07

Podle mého názoru jednou udělený FP keši zůstane bez ohledu na to, jestli ten, kdo ho udělil, je aktuálně PM nebo ne. Jak se pak počítají %, netuším. Sotva si bude GS pamatovat historii, ve kterých dnech měl kdo jaké členství a kdy kdo keši FP přidělil. Spíš bude u každé keše jenom veden aktuální počet FP a pak se spočítá aktuální počet zalogovaných PM. Takže v případě, že někdo dal FP a pak přestane být PM, by % mělo mírně vzrůst. Ale je to jenom dohad.
  • 0

„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#2910 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 18:16

Mrzí mě to kvůli těm bodům, ráda přiděluju mašličky. :-)

Takvšechny logy smazat, aktivovat a znova :D!

• 1

#2911 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 18:46

Takvšechny logy smazat, aktivovat a znova :D!

No, bylo by to jen 14 keší...  :rolleyes:   :D

• 1

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2912 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 0:36

Pokazdy na Seychellach? Neni to nuda?

• 4

#2913 Fukar

Fukar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 8:58

Podle mého názoru jednou udělený FP keši zůstane bez ohledu na to, jestli ten, kdo ho udělil, je aktuálně PM nebo ne. Jak se pak počítají %, netuším. Sotva si bude GS pamatovat historii, ve kterých dnech měl kdo jaké členství a kdy kdo keši FP přidělil. Spíš bude u každé keše jenom veden aktuální počet FP a pak se spočítá aktuální počet zalogovaných PM. Takže v případě, že někdo dal FP a pak přestane být PM, by % mělo mírně vzrůst. Ale je to jenom dohad.

To by ovšem u keší se 100% po ukončení PM vzrostla procenta nad 100, což se neděje. Jak to ale funguje netuším.

• 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.

#2914 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 245 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 9:23

Předpokládám, že se to natvrdo přepočítá při každý mašličce a každým PM logu. Bylo by to logické a jednoduché. Ve chvíli, kdy loguju PM, připočte se ke keši jedno PM, dám mašličku, připočte se mašlička. Zaznamenává se pouze PM a mašlička v počtech. procenta = mašlička/PM tedy novýlog PM= (mašlička+(0 nebo 1))/(PM+1) .

Nebo si logy nesou příznak PM/BM.

• 0

Navigace: Garmin Oregon 450 Používaná přibližovadla (nejčastější): nohy / Merida Matts Sport 500 černostříbrná / Daewoo Matiz (červený nebo modrý) Doplňky: batoh US Assault II. pískový + fotoaparát Canon EOS 600D + osobní GC Beruška pro štestí (teď už jen kód)

#2915 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 9:43

Pokazdy na Seychellach? Neni to nuda?

Nuda to být musí, ale tak tři, čtyři dovči bych se nudit zvládla... :P

• 1
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#2916 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 10:25

Nuda to být musí, ale tak tři, čtyři dovči bych se nudit zvládla... :P

Ani to ne, je tam jen kolem třiceti keší :D .

• 0

#2917 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 17:30

Ok, jak tam budu založím power trail. Už vidím jak se mezi palmami válí Joneovi CWGčka. Tak a jsme zase v depresi.
  • 7
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#2918 h4nek

h4nek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 19:27

Ok, jak tam budu založím power trail. Už vidím jak se mezi palmami válí Joneovi CWGčka. Tak a jsme zase v depresi.

Stačí následně uspořádat CITO Event, bod k dobru a případně několik CWG na výměnu. :D

• 1

#2919 lemrousek

lemrousek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2015 - 13:34

V okolí bydliště jsem okoukla eventy, který by šly i s dětma – pouštění lodiček apod.
A všechny, který jsou určený i PRO DĚTI jsou v době dětskýho odpoledního spánku.
Nevadí mi, že začínaj třeba v jednu odpoledne, ale proč maj ve tři konec, kurňa:(

• 0

#2920 P€T@

P€T@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 278 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2015 - 13:48

V okolí bydliště jsem okoukla eventy, který by šly i s dětma – pouštění lodiček apod.
A všechny, který jsou určený i PRO DĚTI jsou v době dětskýho odpoledního spánku.
Nevadí mi, že začínaj třeba v jednu odpoledne, ale proč maj ve tři konec, kurňa:(

Můžeš být ráda, že nějaké eventy v okolí máte. Pokud nechci 15km vzdálené setkání na vodě o půlnoci, tak jsou další až 30km daleko vzdušnou čarou.

• 0

Samsung Galaxy Core LTE + Garmin Etrex 30

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama