Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#2921 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 18 July 2015 - 14:01

V okolí bydliště jsem okoukla eventy, který by šly i s dětma – pouštění lodiček apod.
A všechny, který jsou určený i PRO DĚTI jsou v době dětskýho odpoledního spánku.
Nevadí mi, že začínaj třeba v jednu odpoledne, ale proč maj ve tři konec, kurňa:(

Hm, já právě s ohledem na děti ( a na návrat vzdálenějších kačerů ) dala event v čase 15 -18 hodin, protože si docela dobře pamatuji dcery "předškolní režim". JENŽE se zase nezavděčíš těm, co by radši od 19 - 21 hod....Prostě to nejde tak, aby čas vyhovoval všem. U nás to řešíme tak, že se střídáme jako owneři a každý vymyslí jak jiný event, tak jiný čas. Spojující je jen zkratka PP - jednou písecký pokec, podruhé písecká přestřelka a teď bude písecké počítání. 

PS: Co kdybys tedy udělala nějaký event vhodný pro rodiny s mladšími dětmi ty? ;)  Když v okolí není, tak si ho založ, možná budeš překvapená, o kolika lidech nevíš, že hrají gc. U nás jsme právě díky eventům zjistili, že kačerů je u nás tak třikrát víc než jsme odhadovali. :)

• 3

#2922 brumlik

brumlik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2015 - 10:24

Náš event pro děti PHD je celodenní a pro ty, co zde spí je i noční překvapení a jako vždy nakonec ohnivá show :)

BTW jezdí sem děti od  dvou let a i tu s rodiči chrní :)

Tento příspěvek byl upraven od brumlik: 19 July 2015 - 10:26

• 0

#2923 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4547 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2015 - 11:16

lemrousek, na to je jednoduché řešení, založ si event. podle svého gusta.

• 0

#2924 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2015 - 20:16

Nevím, co je to za módu. Náhodou jsem si všimnul, že vedle našeho logu na kešce u Mumlavskýho vodopádu je nějaký nováček zalogován 2x. Stane se... Jenže pak koukám dál a jenom za posledních pár týdnů je na těch dvou mumlavskejch keších hned pět stejnejch případů. To už vypadá jako epidemie. Nebo blbnutí z vedra... :)
  • 0

#2925 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1044 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2015 - 21:02

Jo toho jsem si u pár keší taky všimnul. Asi si myslí, že když tam byli dva, tak se musí lognout 2x :unsure: .

• 0

#2926 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2015 - 21:04

Spis to bude problem serveru, clovek ma pocit ze se ten log neodeslal, a pak je tam dvakrat.

• 1

#2927 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2015 - 21:12

Taky jsem dneska odmazaval jeden zdvojeny log.
  • 0

#2928 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 19 July 2015 - 22:56

Nevím, co je to za módu. Náhodou jsem si všimnul, že vedle našeho logu na kešce u Mumlavskýho vodopádu je nějaký nováček zalogován 2x. Stane se... Jenže pak koukám dál a jenom za posledních pár týdnů je na těch dvou mumlavskejch keších hned pět stejnejch případů. To už vypadá jako epidemie. Nebo blbnutí z vedra... :)

Ty lidi se dvakrát nelogují....tohle se často stává těm, kteří logují z aplikace v telefonu a mobil se při nedostatku signálu pokouší vícekrát data odeslat.
  • 3

#2929 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2739 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2015 - 6:14

V okolí Štramberka jsem narazil na jednoho, co logoval nálezy opakovaně, jak na kešky opakovaně chodil... Měl cca 90 nálezů na asi 10 keších, některé měl odlovené až 16x. Nejvzdálenější asi 10 km od domova.

Taky jsem se docela divil.

• 0

#2930 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2015 - 7:32

Ty lidi se dvakrát nelogují....tohle se často stává těm, kteří logují z aplikace v telefonu a mobil se při nedostatku signálu pokouší vícekrát data odeslat.

Ale jo, to já jako chápu, že asi většina neloguje 2x schválně. A předpokládal jsem, že půjde o logování z mobilní aplikace. Překvapila mne četnost, se kterou to nastává...

• 0

#2931 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4980 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2015 - 7:34

Možná to dělá i obnovení stránky v prohlížeči, když člověk opakovaně přechází dopředu a dozadu. Nebo když netrpělivě kliká na Odeslat a server je v tuhém stavu. Ale myslím, že by to nemělo takhle reagovat. Já co jsem se setkal s duplicitními logy, byli to nováčci.

• 0

#2932 lemrousek

lemrousek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 77 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2015 - 11:24

Ale jo, nějaký akce spolupořádám, v tom není problém.

Ale snad můžu chtít vyrazit i na cizí event.;)
prostě mě jen zamrzelo, že jsou všechny (pro nás) v blbym čase. Kdyby byl jeden dopol, jeden odpol a jeden v noci, nemám problém...

...předchozí příspěvek byla reakce na Kačera Smrk -psala jsem to s citací, ale nezobrazila se.

• 0

#2933 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2015 - 11:31

Tak třeba v sobotu byl CITO event na Srní po celý den :-)

• 0

#2934 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 420 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2015 - 20:36

Tak ted to mam z prvni ruky - novacci, co si vybrali moji kes jako svou prvni. Napred jen WN log (nasli jsme svou prvni kes) - nez jsem se dostala k tomu napsat jim, ze kes se loguje FI, tak mi tam pristaly 3 FI logy, kazdy s jinym textem :ph34r:

• 1

#2935 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3564 příspěvků(y)

Publikováno 20 July 2015 - 20:44

Tak ted to mam z prvni ruky - novacci, co si vybrali moji kes jako svou prvni. Napred jen WN log (nasli jsme svou prvni kes) - nez jsem se dostala k tomu napsat jim, ze kes se loguje FI, tak mi tam pristaly 3 FI logy, kazdy s jinym textem :ph34r:

Hele, dokaď ti z tý keše neudělaj putovní, tak je to spíš pro zasmání.

• -1

#2936 zdeziz

zdeziz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2015 - 9:50

Už nechci léto

• 5

#2937 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2739 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2015 - 9:58

Už nechci léto

Upravil bych to... Nechci léto s teplotami > 25°C :-) 

• 9

#2938 Solim

Solim

Šolim

• Members
  • PipPipPip
  • 1075 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2015 - 11:52

Už nechci léto

No ja bych to videl jinak. Teploty nad 38°C spolehlive vyzenou mudly z lesu a otevrenych ploch, stejne tak jako teploty pod -10°C, a vsichni se soustredi okolo vody nebo nevylezaji z klimatizovanych aut. Sucho zas vyhnalo houbare. A my mame klid na loveni v lese :P . A uprostred takove pekne velke betonove plochy taktez nepotkas nikoho. Zel se zas neda lovit okolo vody, neb je zamudleno :unsure: .

Tento příspěvek byl upraven od Solim: 22 July 2015 - 11:53

• 2

GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp

#2939 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2015 - 15:52

Šolime, nejsi ty masochista?

Osobně jsem ráda, že se doplížím někam na event ve stínu - při představě, že bych v tomhle vedru měla jít někam 10 - 15 km na mě skoro padá geodeprese, zatímco při teplotě kolem 20°C bych mluvila o krátké procházce. I když tedy na jeden pochodující event se chystám v sobotu, hezky vstát v pět ráno, v šest odjezd nějakých 110 km a od dopoledne půjdeme alespoň část hezky bosky. :D Tak si říkám, že tohle snad ani nebudu doma říkat, protože by mi nikdo nevěřil nebo by mi rodina zařídila odpočinek v pobočce jedné nejmenované ale poměrně známé léčebny.

Budu doufat, že do soboty už bude z horka otrávené i počasí samo a změní se. :) Už je toho fakt až dost, přiznávám bez mučení, že patřím k těm, co se místo hledání keší flákají u vody. B)

• 1

#2940 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 22 July 2015 - 16:03

Už je toho fakt až dost, přiznávám bez mučení, že patřím k těm, co se místo hledání keší flákají u vody. B)

Dá se to i spojit ;) : http://www.geocachin...8d-035e70e87354

• 0

P%C5%88ov.png

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama