No ja bych to videl jinak. Teploty nad 38°C spolehlive vyzenou mudly z lesu a otevrenych ploch, stejne tak jako teploty pod -10°C, a vsichni se soustredi okolo vody nebo nevylezaji z klimatizovanych aut. Sucho zas vyhnalo houbare. A my mame klid na loveni v lese . A uprostred takove pekne velke betonove plochy taktez nepotkas nikoho. Zel se zas neda lovit okolo vody, neb je zamudleno .
Nabídnu zde svůj subjektivní dojem, ale hlavní slovo by měla mít samozřejmě statistika.Teploty pod -10°C jsem zažil poslední dva roky, o víkendech kdy vyrážím velmi málo a jestli vůbec.Teploty nad 35°C bych řekl, že naopak přibývají.
Je to zajímavá úvaha o teplotě, leč nemohu souhlasit. S vyšší teplotou bych nedoporučil ani koketovat. Lidský organismus se příliš neliší od organismu kačera a může se lehce stát, že dojde ke kolapsu. Nevěříte? Pak vězte, že mluvím z vlastní zkušenosti. Myslel jsem, že mám vše pod kontrolou. Dostatečně jsem pil, atd., ale tělo bylo proti. Byl jsem velmi rád, že jsem byl zrovna u silnice (a ne v lese při výstupu na nedalekou rozhlednu.), že všichni lidé nejsou u vody a že u mě zastavili a se mnou počkali než přijede RZ kterou jsem si stačil přivolat.
Toto horké počasí bych doporučil k luštění mysterek a přípravě na další výlety a nikoliv na geocaching v terénu.