Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#3101 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 12:25

Přestalo se mi do formuláře logování cestovatelů propisovat datum zadané v předchozím logu a musím ho vždy znovu a znovu vybírat nebo vypisovat. :-( Že by další změna webu "k lepšímu?"

Ja myslel ze uz mas zalogovany vsechny co existujou :o

• 0

#3102 MiroslavRouta

MiroslavRouta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 12:50

Mam stejnej problem. A pro vzati z kese ho musim grabnout. Pri retrieved sice zmizi z kese, ale v inventari ho nemam.
  • 0

#3103 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 14:01

Teď jsem smazal asi 15 discovered logu na svém 3 roky ztraceném GC. Nejdřív jsem se zaradoval, že se objevil, když ale nikdo nedal grab log, tak jsem rozeslal mail, jestli skutečně ten coin viděli. Samozřejmě to všichni opsali z nějakého seznamu, takže nic. :(

• 0

#3104 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 17:26

za posledni mesic zniceno 9 kesi a to nepocitam kolik stages nebo finalek jsem nasel pri kontrolach polozenych vedle ukrytu- ocividne uklizeni a maskovani po odlovu uz nikoho nezajima hlavne ze je bodik:( je to smune.
  • 2

#3105 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 19:21

za posledni mesic zniceno 9 kesi a to nepocitam kolik stages nebo finalek jsem nasel pri kontrolach polozenych vedle ukrytu- ocividne uklizeni a maskovani po odlovu uz nikoho nezajima hlavne ze je bodik:( je to smune.

Boužel čím dál častější...PM keší bude přibývat.

Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 08 listopad 2015 - 19:22

• 0

#3106 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 10:28

Dneska se v pražském metru dělá průzkum. Spočívá v tom, že člověk při nástupu do metra dostane lístek se jménem stanice a při výstupu ho hodí do bedny. Chvíli jsem sledoval lidi a překvapilo mě, že dobré pětině dělá problém si ten lístek vzít a dát ho do kapsy. Lidi tam nadávají, co je kdo otravuje, že jim je to jedno, starejte se o sebe, dělají, že rozdávající s lístky nevidí atd. A když jsem se pak podíval do té bedny, spousta lístku byla zmuchlanlých, takže to pak někdo bude muset sčítat ručně. Přitom je to naprostá prkotina a přesto to tolik lidí obtěžuje.

A přitom jsem si vzpomněl na geocaching. Tuším, že to bude stejné množství lidí, které obtěžuje dát kešku do původního stavu, lovit ji nepozorovaně, dodržovat fair trade, neničit okolí. A vzdáleně slyším ty samé výmluvy: co mě otravujete, nechte mě bejt, starejte se o sebe. Dvakrát jsem na takové lidi narazil u kešky a když jsem jim řekl, že by s ní neměli dělat to, co s ní dělají, bylo to přesně tohle.

• 3

#3107 milan.k

milan.k

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 14:20

Dneska se v pražském metru dělá průzkum. Spočívá v tom, že člověk při nástupu do metra dostane lístek se jménem stanice a při výstupu ho hodí do bedny. Chvíli jsem sledoval lidi a překvapilo mě, že dobré pětině dělá problém si ten lístek vzít a dát ho do kapsy. Lidi tam nadávají, co je kdo otravuje, že jim je to jedno, starejte se o sebe, dělají, že rozdávající s lístky nevidí atd. A když jsem se pak podíval do té bedny, spousta lístku byla zmuchlanlých, takže to pak někdo bude muset sčítat ručně. Přitom je to naprostá prkotina a přesto to tolik lidí obtěžuje.

A přitom jsem si vzpomněl na geocaching. Tuším, že to bude stejné množství lidí, které obtěžuje dát kešku do původního stavu, lovit ji nepozorovaně, dodržovat fair trade, neničit okolí. A vzdáleně slyším ty samé výmluvy: co mě otravujete, nechte mě bejt, starejte se o sebe. Dvakrát jsem na takové lidi narazil u kešky a když jsem jim řekl, že by s ní neměli dělat to, co s ní dělají, bylo to přesně tohle.

Já bych to úplně nesrovnával. Jedna věc jsou pravidla hry a jiná věc je průzkum.

U tohohle konkrétního vidím nějaký smysl, ale obecně se taky snažím všem nutičům letáčků a průzkumníkům názorů vyhýbat a nepozoruji na sobě, že bych kvůli tomu likvidoval keše.

• 5

#3108 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 14:37

Smrk: to vis, mit poradnej system jizdenek tak to takhle delat nemusej. Cena takoveho jednodenniho pruzkumu mi prijde stejna jako kdyby to nekdo odhadl.
  • 2

#3109 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 15:39

Hele, kdyz vono je to tezky. Ja je taky rano poslal do haje. Omylem. Jdu do metra, cestou jsou nejaky nutici s nejakejma papirkama. Normalni, je jich tam bezne hafo. Necitim potrebu brat si listecky na jazykove kurzy, nebo jine kraviny a po par krocich je hazet do kose, takze kdyz me u vchodu do metra nejaka slecna podava listecek, s usmevem ji podekuji ze nemam zajem a fakt nazkoumam co ten den zrovna nabizi. No a holt dneska slecna nabizela pruzkumnou karticku. Tak jsem ji s usmevem podekoval, ze nic nepotrebuju. O co jde mi doslo az dole na perone, ale to uz se fakt nahoru po schodech vracet nebudu. Takze i kdyz proti te akci nic nemam a samozrejme kdybych tusil ze tentokrat je to neco jineho tak bych jim ten papirek popovezl, tak tentokrat jsem to rizenim osudu neudelal. Budou si tedy myslet ze metrem z Ladvi na Florenc jezdi o jednoho cloveka mene. Snad to nejak prezijou.

• 4

#3110 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 15:42

Resp. jeste lepe. Pokud to bude fungovat jeste az pojedu zpatky, tak uz jim karticku popovezu. Takze ale zjisti ze jim na Ladvi prebyva jeden clovek, ktery rano neodjel, ale vecer se tam vratil. To asi nepochopej. Jestli to udelalo vic lidi, budou se jim v dole hromadit hornici :huh:

• 7

#3111 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 712 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 17:23

Já měl dnes stejný problém jako Modrak - vůbec jsem nepochopil o co jde a došlo mi to až na schodech. Škoda, že rozdávači neměli reflexní vestu DPP - takhle jsem je neúmyslně minul, což mě pak mrzelo. Stejně jako Smrk ti totiž považuji za prkotinu a rád ten lísteček popovezu (rozhodně raději než kdybych měl denně procházet turnikety).
  • 0

#3112 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2015 - 22:29

jestli to udelalo vic lidi, budou se jim v dole hromadit hornici :huh:

... pred ukoncenim provozu vecer Vas asi budou hledat, kam jste se jim v tech tunelech zatoulali :D

• 2

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#3113 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2015 - 8:58

Tak dnes uz jsem rano v metru daval pozor, abych to zas nejak nepodelal. Slecna u vchodu ovsem k memu prekvapeni dnes nerozdavala papirky, ale balicky Chio pop corners. Nechapu teda proc k pruzkumu dopravy pouzivaj slisovanej popcorn, ale nechtel jsem jim to zas zhatit, tak jsem detaily neresil a svedomite vezl pytlicek na Florenc. Cestou jsem si vsiml ze skutecne se najde dost saboteru kteri s tim nezachazej adekvatne. Nekteri dokonce zasli tak daleko ze cestou obsah pytliku snedli :huh:  Na Florenci ve vestibulu bylo dle ocekavani zase par brigadniku s krabicema. Ale kdyz jsem se jim chystal prepraveny pytlik odevzdat ke statistickemu zpracovani, zaskocili me tim, ze sahli do krabice a dali mi jeste jeden :o

Tak nevim. Ted mam dva pytliky lisovanyho popcornu, na Ladvi porad v jednom exemplari prebejvam a prej me jeste hledaj v tunelu. Prijde mi to padly na hlavu. Ja jim fakt chtel pomoct, ale kdyz v tom maj takovejhle zmatek, tak to at priste ti najati brigadnici vozej metrem papirky a popcorn sami kam je potreba a neobtezuji tim cestujici.

• 15

#3114 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 450 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2015 - 10:14

Taky si jdu vylít srdíčko. Včera nějaký "DOBRÁK" dal na finálky.cz vyluštěné mysterky jednoho ownera a on všechny kešky archivoval, což je velká škoda. Nejraději bych dala někomu pár přes h**u a owber to není.

• 1

#3115 jilovak

jilovak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2015 - 11:55

Dávat finalky na veb může jen dement a to platí i o někom kdo je tam hledá pokud to půjde dále tak archiv.
  • 0

#3116 La Elefant

La Elefant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2015 - 12:03

Ja je tam hledam. Pouzivam to pro overeni souradnic, kde chybi checker, kde neodpovida owner na dotazy, kde mam chybu, pro overeni multin (pokud je lustim z domu nebo kdyz nevychazi), pripadne kdyz v terenu zjistim, ze u sebe nemam vylustene souradnice finalky nebo kod ke schrance. Rozhodne tak ale neziskavam souradnice, ktere jsem nevylustil.

• -11

#3117 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2015 - 12:05

No, po téhle aféře jsem zjistil, že podle tohoto jsou tam asi všechny mé kešky...

Ale archivovat je nehodlám, protože bych si kvůli pár blbcům kazil hru sobě a dalším, co rádi hledají poctivě. To raději přežiju vědomí toho, že pár lidí to odloví pomocí finálek. Naštěstí je spousta dalších, kteří loví poctivě...

Honzovi jsem už svůj názor psal, bohužel má názor jiný, jak vidím, tak tady všeobecně rozšířený, že když podvádí jeden, musí se to bez milosti zatrhnout, i když tím jsou potrestaní i ti, kteří to mají vyluštěné poctivě... Ale to je na jinou diskuzi :-(

• 8

#3118 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2015 - 12:13

Ja je tam hledam. Pouzivam to pro overeni souradnic, kde chybi checker, kde neodpovida owner na dotazy, kde mam chybu, pro overeni multin (pokud je lustim z domu nebo kdyz nevychazi), pripadne kdyz v terenu zjistim, ze u sebe nemam vylustene souradnice finalky nebo kod ke schrance. Rozhodne tak ale neziskavam souradnice, ktere jsem nevylustil.

To znamená, že je tam aktivně zadáváš finálky... Tobě ti autoři dovolili tam ty finálky svých keší dávat? Abys za ně dostával kódy pro ověřování jiných keší?

Já jsem zjistil jen to, že tam jsou někde mé keše s nějakými finálními souřadnicemi. Stále však doufám, že ty souřadnice jsou třeba ty původní, protože vzhledem k tomu, že jsem tam žádné souřadnice finálky nezadal, tak jsem si to nemohl ověřit...

• 3

#3119 kalubr

kalubr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2015 - 12:23

To znamená, že je tam aktivně zadáváš finálky... Tobě ti autoři dovolili tam ty finálky svých keší dávat? Abys za ně dostával kódy pro ověřování jiných keší?

Já jsem zjistil jen to, že tam jsou někde mé keše s nějakými finálními souřadnicemi. Stále však doufám, že ty souřadnice jsou třeba ty původní, protože vzhledem k tomu, že jsem tam žádné souřadnice finálky nezadal, tak jsem si to nemohl ověřit...

Tam zadáš souřadnice do vyhledávače, pokud jsou dobře a jsou v databázi, tak víš, jaká je to keš. Nemusíš mít ani účet. Ale to je jen jeden z těch serverů.

Edit: nemyslím f.....y.cz, ale jiný server

Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 12 listopad 2015 - 12:44

• 0

#3120 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2015 - 12:33

Taky si jdu vylít srdíčko. Včera nějaký "DOBRÁK" dal na finálky.cz vyluštěné mysterky jednoho ownera a on všechny kešky archivoval, což je velká škoda. Nejraději bych dala někomu pár přes h**u a owber to není.

a o kterého ownera kešky se jedná?

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama