Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#3081 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2015 - 17:54

Tak jsem se zase po nějaké době odhodlal k mazaní duplicitních FI logů. Jak vůbec vznikají? To děla nějaký program nebo nepozorností kačerů? Proč systém vůbec umožňuje dva FI logy?

• 0

#3082 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 218 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2015 - 21:01

Taky to u svých keší pozoruji. Většina pachatelů tvrdí, že se to stává, když logují z mobilu... Ale myslím, že systém by proti vícenásobnému logování měl být ošetřen.
Měl jsem i dva trojnásobné logy.
  • 0

Co nevidím, nahmatám . . .

#3083 Bubbu

Bubbu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2015 - 15:19

Mně se to občas stávalo, když jsem odeslala log a chtěla se vrátit na úvodní stránku šipkou zpět... Objeví se stránka s tlačítkem Odeslat a člověk to pro jistotu zmáčkne znovu.

Systém by měl být ošetřen a to i proti logování stejných keší po nějaké době, dělá to jen zmatek ve statistikách.

• 0

#3084 Taddeo

Taddeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 11 říjen 2015 - 15:33

No nevím, přes telefon loguji minimálně, maximálně jednu nebo dvě kešky a to hlavně když jsem kdesi mimo. Na počítači si logy následně zkontroluju, aby vše sedělo. U své kešky jsem duplicitní log řešil jednou. Smazat a nazdar. Jinak to za mě hlídá Project-gc a mám klid, jako hráč i jako owner.

• 2

Taddeo.png

#3085 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2015 - 19:39

Kolegové kačerové,

já přežiju, když u mojí mysterky jdete rovnou pro finálku, ale netvrďte mi prosím, že jste Dikoušovu čivaví keš GC1MHQD spočítali.

Děkuju za pochopení.

Tento příspěvek byl upraven od bella-donna: 31 říjen 2015 - 19:44

• 6

#3086 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2015 - 20:30

Kolegové kačerové,

já přežiju, když u mojí mysterky jdete rovnou pro finálku, ale netvrďte mi prosím, že jste Dikoušovu čivaví keš GC1MHQD spočítali.

Děkuju za pochopení.

Dobrý :D :D :D!

• -1

#3087 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 841 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2015 - 0:10

Kolegové kačerové,

Děkuju za pochopení.

??? vždyť je to i s tím "při procházce kolem odloveno" stejná "parodie" jako ty o vyhledávání článků a informacích o čivavách, ne? Proč myslíš že šel "rovnou pro finálku"? Tedy resp. a kam jinam?

Pozn. nemám odloveno, ale během Xs vyluštěno, tak bych tedy taky šel "na finalku" :-)

• 0

#3088 Bubbu

Bubbu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2015 - 6:43

Tak se nesmějte, já taky hledala informace a počítala......až teď mi to došlo...

• 1

#3089 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2015 - 7:38

Nebýt tohoto vlákna, tak taky nejdříve počítám... A připadne mi, že u spousty logů je výpočet míněn v nadsázce...

Jo, taky jsem si říkal, kde je zakopán pes. A než mi to došlo, hledal jsem úplně jinde, protože ze zvyku člověk některé věty čte už automaticky a když je v nich něco jiného, tak si toho ani nevšimne :-).

• 1

#3090 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 973 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2015 - 22:30

No mně ta zatracená čivava trvala jen 3 roky.

A to mi vždycky ve škole říkali, že jsem bystrý hoch.

Inu, 5 vysvědčení z 1. třídy taky nemá každý.

• 0

*

#3091 ALLiK team

ALLiK team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2015 - 12:46

Na kolečku jsme byli před týdnem, ale když jsem viděl to šílené počítání, listing jsem zase rychle zavřel. Jestli se tedy může rovnou na finálku, o Vánocích se tam snad stavíme. :)

• 0

#3092 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2015 - 20:20

Moje oblíbená vodní keš šla dneska do archivu kvůli blbé technické chybě. Byla ztracená, owner ji před týdnem obnovil a znova spustil, ale díky špatnému signálu se mu neodeslal příslušnej log, takže keš zůstala bez jeho vědomí dál disable. No a revírník, nevida žádnou reakci na svoje předchozí varování, ji poslal šupem pod kytičky. Což ownera naštvalo (zřejmě obnova dala dost práce, vyhrál si s tim), a zabalil to. Ach jo. A přitom by zřejmě nebyl problém požádat o odarchivaci. Je to fakt moc pěkná keš.

• -1

#3093 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2015 - 21:48

Copak to bylo za keš? :)

• 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#3094 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 5:40

Copak to bylo za keš? :)

GC4YYAC

• -1

#3095 Cement_251

Cement_251

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:03

I když si vážím (skoro) každýho, kdo zakládá kešky (nesnáším powertraily) musím říct, že nechápu ownera, který si založí dvě kešky, jednu na hranicích se Slovenskem a druhou na Štěchovicích. Pak se diví, že má velké náklady na údržbu. Ale alespoň se snaží, což o hodně velkém množství keší neplatí, někdy je opravdu lepší míň ale kvalitněji.

Štěchovice jsem chtěl lovit (dobrá kombinace D/T), ale přijel jsem na místo už bez keše - škoda jí.

• 0

#3096 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:18

Jacka: jak to tam tak čtu, tak myslím, že už se o krabky starat nechtěl a hledal libovolnou záminku. Ale žádná keš netrvá věčně a je fajn, že tu byly. A tahle navíc zůstává jako archiválie a dokud si ji kačeři budou udržovat, dotud bude! :)

• 0

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#3097 Petman02

Petman02

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 570 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:21

Dá si práci s obnovou keše a pak se neujistí, že je listing aktivní na netu? Minimálně se mohl podivit, že mu nepřišelo potvrzení o Enable Listing na email.

• 3

#3098 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:39

Kdyby se nechtěl starat, tak se na to vybodne rovnou a nehraje si s novou krabkou, ještě navíc solidně vymazlenou a necárá se v tomhle počasí v tý šíleně ledový vodě. I v létě to bylo na infarkt.

• 1

#3099 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2015 - 7:48

Ano, na první pohled to tak vypadá. Ale zároveň takovou drobnost, jakou je žádost o odarchivaci, provést nechce. A navíc píše, že mu to za ty nervy, čas a peníze nestojí. Je to značně rozporuplná osobnost. :)

Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 06 listopad 2015 - 7:50

• 1

#3100 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2015 - 11:59

Přestalo se mi do formuláře logování cestovatelů propisovat datum zadané v předchozím logu a musím ho vždy znovu a znovu vybírat nebo vypisovat. :-( Že by další změna webu "k lepšímu?"

• 0

Klidně se rozčilujte.

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama