Přejít na obsah

Fotka

Geodepresivní koutek III

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3604 odpovědí na toto téma

#3281 lubbez

lubbez

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 527 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 20:45

Mě je to úplně jedno. Já mám radost z nálezu krabičky, nebo z pěkného logu. Jestli je kolem něj nějaká zelená fíčura, nebo čárka pod ním je mi jedno.

Tento příspěvek byl upraven od lubbez: 03 únor 2016 - 20:45

• 11
Kde je vůle, tam je cesta.
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz

#3282 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2016 - 21:49

Těžko považovat za nezmršený log takový, který má na začátku a na konci půlkilometrovou mezeru. Takže za mě jsou zmršené úplně všechny. :(

Narážel jsem na zobrazení pomocí Markdown formátování... Ne na nový způsob zobrazení. Taky se mi víc líbilo to původní. Ale to je jiné téma.

• 0

#3283 petegeo

petegeo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 841 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 12:46

Takže všechny logy, kde někde na začátku řádku je číslo a za ním tečka a mezera, bude nyní číslo překonvertováno na "1. "

Třeba log http://coord.info/GLKZ1MBE se zobrazuje jako "1. místo", ve skutečnosti tam má být ale "3. místo". A stále je, pokud si log stáhnete přes api.

To je náhodou pěkné... Máte po hádání o FTF...  Prostě ať jsi první nebo poslední, všichni to teď budeme mít nalezeno jako první... :-)

• 2

#3284 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 19:31

Celkem mě pobavilo, že když do logu v tom jejich editoru napíšu toto (na začátek řádku):

3. února
tak se to automaticky zkonvertuje na:
1. února
Takže všechny logy, kde někde na začátku řádku je číslo a za ním tečka a mezera, bude nyní číslo překonvertováno na "1. "

Třeba log http://coord.info/GLKZ1MBE se zobrazuje jako "1. místo", ve skutečnosti tam má být ale "3. místo". A stále je, pokud si log stáhnete přes api.

Rada z amerického fora - naučte se psát obrácené lomítko a problematické znaky jím předznačte.
;-) v plaintextu to bude určitě krásně čitelné
  • 1

#3285 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 3 564 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 19:33

Je jen otázkou času, kdy jim na ten Zeměplk vlítne sebevražednej atentátník :D.

• 1

#3286 jessie.r

jessie.r

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 20:47

Jojo, ten by šel přímo do geokačerskýho ráje, tam padaj FTFka a Té-pětky přímo do klína a tak...
  • 1

#3287 martinracek26

martinracek26

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 971 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2016 - 21:25

Mě je to úplně jedno. Já mám radost z nálezu krabičky, nebo z pěkného logu. Jestli je kolem něj nějaká zelená fíčura, nebo čárka pod ním je mi jedno.

Tak pod tohle se podepíšu :)

• 1

#3288 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 439 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 0:23

Právě jsem narazil na několik "špeků" od spol. Microsoft. Takové to "jak nenápadně uživateli podstrčit Windows 10 i když je vubec nechce".

balíček KB3035583:

Ofiko popis: Instalací této aktualizace vyřešíte problémy ve Windows 

Realita: Přibude v liště otravná ikonka s tím ať si nainstalujete Win10

balíček KB3123479:

Ofiko popis: V sw produktu microsoft byl zjištěn problém zabezpečení, jež by mohl mít vliv na Váš PC

Realita: Příprava na aktualizaci na novou verzi OS (takže nejspíš taky Win10, když mám teď Win7)

• 1

Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

Tip na výlet: Kondracké farní muzeum

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Blackberry nejen na práci

#3289 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 336 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 7:09

Balíček KB3035583 odinstalovat a ve Windows Update zakázat jeho instalaci.
  • 0

#3290 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 9:58

Tak ono je to hlavně zdarma a systém je super.Windows 10 používám na počítačích i telefonech několik měsíců.

• 0

#3291 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 10:06

Tak W7 mám už stejně koupené, takže je mám taky zdarma, jsou super a používám je ještě víc měsíců. Jen nějak nevidím smysl tvrzení...  :D

• 0

#3292 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 10:08

Na dvou starších strojích mám ještě XPéčka a nemám důvod měnit, na novějším notebooku Sedmičky a taky nevidím důvod měnit. V routeru/serveru mi běží Linux a v telefonu Android.

Nevydělávat si v IT, měl bych Linux i na stanicích. Bohužel to vidím tak, že čím novější Windows, tím větší pr..er B) .

• 0

#3293 Blexa

Blexa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 10:09

Tohle je taky na depresi...

http://auto.idnes.cz...27_automoto_taj

• 1

#3294 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 10:16

Nový systém přinesl spousty nových funkcí i možností. Tak si můžu vybrat zda dál budu "prát v potoce nebo použiju automatickou pračku, kterou mi zdarma strčili do koupelny"...tady máš smysl. Samozřejmě každý si může vybrat, že bude žít ve středověku :D Ale o tom už dost, nejsem prodejcem Microsoftu, takže se tu nebudu namáhat :)

Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 05 únor 2016 - 10:20

• 0

#3295 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 1 044 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 10:21

Nový systém přinesl spousty nových funkcí i možností. Tak si můžu vybrat zda dál budu "prát v potoce nebo použiju automatickou pračku, kterou mi zdarma strčili do koupelny"...tady máš smysl. Samozřejmě každý si může vybrat, že bude žít ve středověku :D Ale o tom už dost, nejsem prodejcem Microsoftu, takže se tu nebudu namáhat :)

:D :D :D

• 0

#3296 Tomas Tubyl

Tomas Tubyl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 10:33

Novej Win mě už tolikrát vytočil, že si začínám čím dál víc vážit toho starýho PC s XPéčkama  :wacko: Ale asi jsem už starej a ty nový funkce mě už prostě neberou.

• 0

#3297 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 996 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 11:21

Tohle je taky na depresi...

http://auto.idnes.cz...27_automoto_taj

Tak než začneš šířit paniku, tak si přečti, koho se to přesně týká ;)

Úplně živě vidím naše TV zpravodajství, jak hned po večerníčku referuje o nemožnosti zaparkovat Škodu Octavia combi za touto značkou, protože hnusnej Brusel :D

• 0

#3298 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 11:34

To prirovnani s prackou dosti pokulhava. Ony W10 nejsou zdarma, ale je zdarma jen upgrade, a to jeste po omezenou dobu. Kdyz si kupujes novy pocitac, tak si windows stale musis koupit!

Takze ono to je spise: "kdyz ted hned vyhodite svoji pracku, ackoliv jste s ni spokojeni a pere stale dobre, tak dostanete tuhle nasi novou. Ale bacha, kdybyste se nahodou chteli prestehovat, tak ji tu musite nechat a v novem byte si musite koupit novou." To uz tak desne vyhodne nezni, ze? B)

• 5

#3299 von Bronin

von Bronin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 314 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 11:49

Ano, upgrade z Win7 je zdarma, k tomu byl můj 1příspěvek. Pokud kupuješ nový počítač, samozřejmě systém zaplatíš -tak to ale bylo vždy, jestli se nepletu...potažmo mi to přijde normální.
  • 0

#3300 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2016 - 11:50

To jsou akorat tak kecy. Polovina prumyslovejch aplikaci na tom dodnes nefunguje. Docela se desim toho ze se to bud me, nebo nekomu z mych zakazniku nedopatrenim "zadarmo" nainstaluje. Ugrade si muze dovolit nekdo kdo na tom akorat cumi na web a pise ve Wordu. Coz je vetsina uzivatelu. Ale reci o automaticky pracce fakt jsou zcela mimo realitu.

• 4

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama