Mě je to úplně jedno. Já mám radost z nálezu krabičky, nebo z pěkného logu. Jestli je kolem něj nějaká zelená fíčura, nebo čárka pod ním je mi jedno.
Tento příspěvek byl upraven od lubbez: 03 únor 2016 - 20:45
Publikováno 03 únor 2016 - 20:45
Mě je to úplně jedno. Já mám radost z nálezu krabičky, nebo z pěkného logu. Jestli je kolem něj nějaká zelená fíčura, nebo čárka pod ním je mi jedno.
Tento příspěvek byl upraven od lubbez: 03 únor 2016 - 20:45
Publikováno 03 únor 2016 - 21:49
Těžko považovat za nezmršený log takový, který má na začátku a na konci půlkilometrovou mezeru. Takže za mě jsou zmršené úplně všechny.
Narážel jsem na zobrazení pomocí Markdown formátování... Ne na nový způsob zobrazení. Taky se mi víc líbilo to původní. Ale to je jiné téma.
Publikováno 04 únor 2016 - 12:46
Takže všechny logy, kde někde na začátku řádku je číslo a za ním tečka a mezera, bude nyní číslo překonvertováno na "1. "
Třeba log http://coord.info/GLKZ1MBE se zobrazuje jako "1. místo", ve skutečnosti tam má být ale "3. místo". A stále je, pokud si log stáhnete přes api.
To je náhodou pěkné... Máte po hádání o FTF... Prostě ať jsi první nebo poslední, všichni to teď budeme mít nalezeno jako první... :-)
Publikováno 04 únor 2016 - 19:31
Rada z amerického fora - naučte se psát obrácené lomítko a problematické znaky jím předznačte.Celkem mě pobavilo, že když do logu v tom jejich editoru napíšu toto (na začátek řádku):
3. únoratak se to automaticky zkonvertuje na:1. únoraTakže všechny logy, kde někde na začátku řádku je číslo a za ním tečka a mezera, bude nyní číslo překonvertováno na "1. "
Třeba log http://coord.info/GLKZ1MBE se zobrazuje jako "1. místo", ve skutečnosti tam má být ale "3. místo". A stále je, pokud si log stáhnete přes api.
Publikováno 04 únor 2016 - 19:33
Je jen otázkou času, kdy jim na ten Zeměplk vlítne sebevražednej atentátník .
Publikováno 04 únor 2016 - 20:47
Publikováno 04 únor 2016 - 21:25
Tak pod tohle se podepíšu
Publikováno 05 únor 2016 - 0:23
Právě jsem narazil na několik "špeků" od spol. Microsoft. Takové to "jak nenápadně uživateli podstrčit Windows 10 i když je vubec nechce".
balíček KB3035583:
Ofiko popis: Instalací této aktualizace vyřešíte problémy ve Windows
Realita: Přibude v liště otravná ikonka s tím ať si nainstalujete Win10
balíček KB3123479:
Ofiko popis: V sw produktu microsoft byl zjištěn problém zabezpečení, jež by mohl mít vliv na Váš PC
Realita: Příprava na aktualizaci na novou verzi OS (takže nejspíš taky Win10, když mám teď Win7)
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 05 únor 2016 - 7:09
Publikováno 05 únor 2016 - 9:58
Tak ono je to hlavně zdarma a systém je super.Windows 10 používám na počítačích i telefonech několik měsíců.
Publikováno 05 únor 2016 - 10:06
Tak W7 mám už stejně koupené, takže je mám taky zdarma, jsou super a používám je ještě víc měsíců. Jen nějak nevidím smysl tvrzení...
Publikováno 05 únor 2016 - 10:08
Na dvou starších strojích mám ještě XPéčka a nemám důvod měnit, na novějším notebooku Sedmičky a taky nevidím důvod měnit. V routeru/serveru mi běží Linux a v telefonu Android.
Nevydělávat si v IT, měl bych Linux i na stanicích. Bohužel to vidím tak, že čím novější Windows, tím větší pr..er .
Publikováno 05 únor 2016 - 10:09
Publikováno 05 únor 2016 - 10:16
Nový systém přinesl spousty nových funkcí i možností. Tak si můžu vybrat zda dál budu "prát v potoce nebo použiju automatickou pračku, kterou mi zdarma strčili do koupelny"...tady máš smysl. Samozřejmě každý si může vybrat, že bude žít ve středověku Ale o tom už dost, nejsem prodejcem Microsoftu, takže se tu nebudu namáhat
Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 05 únor 2016 - 10:20
Publikováno 05 únor 2016 - 10:21
Nový systém přinesl spousty nových funkcí i možností. Tak si můžu vybrat zda dál budu "prát v potoce nebo použiju automatickou pračku, kterou mi zdarma strčili do koupelny"...tady máš smysl. Samozřejmě každý si může vybrat, že bude žít ve středověku Ale o tom už dost, nejsem prodejcem Microsoftu, takže se tu nebudu namáhat
Publikováno 05 únor 2016 - 10:33
Novej Win mě už tolikrát vytočil, že si začínám čím dál víc vážit toho starýho PC s XPéčkama Ale asi jsem už starej a ty nový funkce mě už prostě neberou.
Publikováno 05 únor 2016 - 11:21
Tohle je taky na depresi...
Tak než začneš šířit paniku, tak si přečti, koho se to přesně týká
Úplně živě vidím naše TV zpravodajství, jak hned po večerníčku referuje o nemožnosti zaparkovat Škodu Octavia combi za touto značkou, protože hnusnej Brusel
Publikováno 05 únor 2016 - 11:34
To prirovnani s prackou dosti pokulhava. Ony W10 nejsou zdarma, ale je zdarma jen upgrade, a to jeste po omezenou dobu. Kdyz si kupujes novy pocitac, tak si windows stale musis koupit!
Takze ono to je spise: "kdyz ted hned vyhodite svoji pracku, ackoliv jste s ni spokojeni a pere stale dobre, tak dostanete tuhle nasi novou. Ale bacha, kdybyste se nahodou chteli prestehovat, tak ji tu musite nechat a v novem byte si musite koupit novou." To uz tak desne vyhodne nezni, ze?
Publikováno 05 únor 2016 - 11:49
Publikováno 05 únor 2016 - 11:50
To jsou akorat tak kecy. Polovina prumyslovejch aplikaci na tom dodnes nefunguje. Docela se desim toho ze se to bud me, nebo nekomu z mych zakazniku nedopatrenim "zadarmo" nainstaluje. Ugrade si muze dovolit nekdo kdo na tom akorat cumi na web a pise ve Wordu. Coz je vetsina uzivatelu. Ale reci o automaticky pracce fakt jsou zcela mimo realitu.
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů